- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 28. Gündeyim yaklaşık 3 gündür kanama bitti çok şükürKızlar normal doğum sonrası kanamalar ne zaman bitiyor. Ben ilk 3 gun depend kullandım artık normal pede geceyim diyorum.
Normal pede ne zaman gecmiştin canımBugün 28. Gündeyim yaklaşık 3 gündür kanama bitti çok şükür
Benim 15 gün çok yoğundu canım hep büyük hasta bezi kullandım hastaneden itibaren, sonra normal pede geçebildim belki ikiz olduğu için bu kadar yoğun oldu bilemiyorumNormal pede ne zaman gecmiştin canım
ben kaçmadımVay be doğuranlar listesi yaptıgım günlerden bu günlerebir de doğuran kaçtı farkında mısınız
![]()
Tamam canım cok teşekkürlerBenim 15 gün çok yoğundu canım hep büyük hasta bezi kullandım hastaneden itibaren, sonra normal pede geçebildim belki ikiz olduğu için bu kadar yoğun oldu bilemiyorum
Hayırlısı ile gelsin bebişin :) sancı veya kasılma var mı?biz de bugün kontrole gittik hala bu kızın doğası yok keyfi yerinde
neyse ki çok kilo almamış çünkü doktor 4 kiloyu ve üstünü zor doğurursun demişti. bu cumartesiye kadar hanımefendinin keyfini beklicez cumartesi tekrar kilosunu kontrol edip ona göre karar vericez artık. o zamana kadar umarım gelir çünkü artık gerçekten taşıyamıyorum belim ve kuyruk sokumum feci ağrıyor.
Tabiki normal canım iğne batması keskin acı ağrı kemik ağrısı herşey normal bu haftadan sonraKızlar 37+3 haftalığım ve rahmime bıçak giriyor gibi oluyor, normal mi sizce?
Evet bozuyor canımÇok alakasiz ama kizlar ptt doviz bozuyormu acaba bilgisi olan ?
Sagol canimEvet bozuyor canım
Ayy ne güzel canımm, gözün aydın. Detayları bekliyoruz inşaAllahHerkese gunaydin. Ben de dogurmayanlar grubundan cikip doguranlara dahil oldum. Dun sabah bebegim dogdu. Dogurmayan arkadaslar darisi basiniza insallah
Bende bi garip oldum. Senle ben kaldık 21 Temmuz olarak bu perşembe hayırlısıyla doğursak ikimizdeHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün![]()
Çok şükür kurtuldun korkularından bitti gitti. Şimdi bebişi koklayarak iyileşme zamanı
(Senle günümüz aynı idi bak bi garip oldum şimdi
)
Benimde çok sancım ve kasılmalarım var canım 39+2 yimIyi günler kizlar 38+3 hamileyim okadar sık yalanci sancilarim oluyoki karnim semsert kesiliyo geceleri ama ayipdir söylemesi wcye gidip geldikden sonra geciyor kizim 38+0 da dogmusdu bu erkek insAllah ama bende tık yok dün resmen bayir yukari yürüdüm asagi inerkende bacaklarimi acarak indim yere kuvvetli basa basa kasiklarima agri girdi ama dinlenince geri geciyo hergün düzenli yürüyorum bide ama yok yok hurmada yiyorum düzenli hayirlisi bakalim hic gelmeye niyeti yok ama ben cok sIkILdIm cok agirlasdim![]()
Bendede var canım özellikle geceleriKızlar 37+3 haftalığım ve rahmime bıçak giriyor gibi oluyor, normal mi sizce?
Kız hepimiz öyleyiz merak etme hele hastanede bi kadın gördüm yeni doğurmuş 6 aylık hamile gibiydiya dün dışarı çıktık eşimle
arkadaşla karşılaştık yanında bi kadın vardı
bebek mi bekliyosun hayırlı olsun dedi ben şok
ne dicem bilemedim
arkadaşım yeni doğum yaptı dedi ben cevap veremedim sinir oldum![]()
Yoo hepimiz öyle falan değiliz ben aynı Ajda Pekkan gibiyimKız hepimiz öyleyiz merak etme hele hastanede bi kadın gördüm yeni doğurmuş 6 aylık hamile gibiydi