2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar normal doğum sonrası kanamalar ne zaman bitiyor. Ben ilk 3 gun depend kullandım artık normal pede geceyim diyorum.

biz de bugün kontrole gittik hala bu kızın doğası yok keyfi yerinde 😄
neyse ki çok kilo almamış çünkü doktor 4 kiloyu ve üstünü zor doğurursun demişti. bu cumartesiye kadar hanımefendinin keyfini beklicez cumartesi tekrar kilosunu kontrol edip ona göre karar vericez artık. o zamana kadar umarım gelir çünkü artık gerçekten taşıyamıyorum belim ve kuyruk sokumum feci ağrıyor.
Hayırlısı ile gelsin bebişin :) sancı veya kasılma var mı?

Kızlar merhaba :)) Sür arttırıcılar inanılmaz gereksiz. Onun yerine dere otu,süt, ekmek peynir ikilisi yiyin hep.
Soğuk şeyler ve sıcak şeyler asla içmeyin.
Ayaklar sıcak tutulsun.
Memenizi gün aşırı yıkayın temiz olsun yoksa pamukçuk yaparmış.
Meme ucuna süt damlatın.
Erkek bebeklerin pipisinin altına da yağ krem sürün gözden kaçan bir nokta pişik olabiliyor

Herkese gunaydin. Ben de dogurmayanlar grubundan cikip doguranlara dahil oldum 😊. Dun sabah bebegim dogdu. Dogurmayan arkadaslar darisi basiniza insallah
Ayy ne güzel canımm, gözün aydın. Detayları bekliyoruz inşaAllah🤩😍. Seninle günümüz aynıydı ve bebişim halen karnımda. Aile hekimim beni görünce daha doğmadımı diye şaşırdı bugün🙄🙄. Bu arada benim kasılmalarım ve rahmimde adet sancısı gibi zonklamalar var. Az mı kalmış dersin?
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :KK54: :dua: Çok şükür kurtuldun korkularından bitti gitti. Şimdi bebişi koklayarak iyileşme zamanı :emir_bebek:(Senle günümüz aynı idi bak bi garip oldum şimdi:dondurma:)
Bende bi garip oldum. Senle ben kaldık 21 Temmuz olarak bu perşembe hayırlısıyla doğursak ikimizde 😁😆.
Iyi günler kizlar 38+3 hamileyim okadar sık yalanci sancilarim oluyoki karnim semsert kesiliyo geceleri ama ayipdir söylemesi wcye gidip geldikden sonra geciyor kizim 38+0 da dogmusdu bu erkek insAllah ama bende tık yok dün resmen bayir yukari yürüdüm asagi inerkende bacaklarimi acarak indim yere kuvvetli basa basa kasiklarima agri girdi ama dinlenince geri geciyo hergün düzenli yürüyorum bide ama yok yok hurmada yiyorum düzenli hayirlisi bakalim hic gelmeye niyeti yok ama ben cok sIkILdIm cok agirlasdim :KK43:
Benimde çok sancım ve kasılmalarım var canım 39+2 yim
Kızlar 37+3 haftalığım ve rahmime bıçak giriyor gibi oluyor, normal mi sizce?
Bendede var canım özellikle geceleri😶

Doğurup kacmama mevzuunda hakkımı kimseue yedirmem kusura bakmayın da Mayıs dan beri sizin sipalarin keyfini bekledim ben 😀😀 süt artiricilar konusunda da bende faydası var mı emin değilim derken onu kastetmistim canım. Bana bı değişiklik yok gibi geldi ama sırf vitamininin hatrina içiyorum 😀

ya dün dışarı çıktık eşimle
arkadaşla karşılaştık yanında bi kadın vardı
bebek mi bekliyosun hayırlı olsun dedi ben şok
ne dicem bilemedim
arkadaşım yeni doğum yaptı dedi ben cevap veremedim sinir oldum 😡
Kız hepimiz öyleyiz merak etme hele hastanede bi kadın gördüm yeni doğurmuş 6 aylık hamile gibiydi

Kız hepimiz öyleyiz merak etme hele hastanede bi kadın gördüm yeni doğurmuş 6 aylık hamile gibiydi
Yoo hepimiz öyle falan değiliz ben aynı Ajda Pekkan gibiyim 😃😃😃 Şaka bı yana da Pierre Cardin in korsesi bir efsane. Dikisten korkmayip en baştan taksaymisim daha başka olurdu herşey. 1 ay sonra takmaya basladigim halde bile efsoyum ayıptır söylemesi 😃

Back