Sinsi doğuranlar listesine soktu bebişin seni
Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün meleğin ❤
canım bize çocuk doktorumuz emzirdikçe geçer sarılık dediKızlar yenidoğan sarılığı hakkında bilgisi olan var mi? Dün hastaneden tam çıkacakken hemşiremiz sarılık ölçtürelim dedi 11.9 ile yatış verdiler...bu sabahki ölçümde 8.8e düşmüş doktor gelince söyleyip degerlendirecekler.cikarirlar mi ki artikevimi oğlumu özledim kızıma da doyamadım zaten
Yeni hayatımıza alışacağız, ben 5 gündür neredryse 0 uykku ile yıkılmadım ayaktayım modundayım. Mahidevrandan dayak yemii bir hürremim adetaHayırlı sabahlarrrrr.Uykusuz bir gecenin ardından.3-5 doz kahve lazım zombi gibiyim
Çok geçmiş olsun canım ya sende bu hamileliğinde kızından çektin. Kızılcık ya da kuşburmu marmelatı tonsilite bire birKızlar benim kizin bademcidikleri ceviz kadar oldu. Öksuruk hapşırık burun tıkanıklığı var
Doktorlar tatilde. Doğuma son 4 gün. Bana bir çare
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bizi kandırıyorlar sankiValla canım yaşu 1 ay geçse hayırlısıyla düzelir diyolar
Valla Allah yardımcınız olsun ikiz anaları olarak Bi tane daha Nisa kuş olsa huniyi direk takardım heraldeBizi kandırıyorlar sankibir ay geçsin, kırkı çıksın, iki yaşına gelsin evlilik çağına getireceğiz sanki
Doğuma girmeden Bi gece önce ağladım kontrole terlikle gittim o kadar kötüydü ayaklarımBenim bacak el ağrıları beni mahvediyor artık bende doğurmak istiyorum:) ayaklarım poaça hamuru gibi hergun biraz daha kabarıyor. Bunlar iner mı doğumdan sonra. Hiç bi ayakkabı olmuyor terlik giyiyorum hep yağmurda bile.
Benim çok uzun zamandır gün içersinde sancım ve kasılmalarım var. Ordan çıkacağına inancim kalmadi artıkGünaydınlar bugün ara ara kalksam da yine de bir rekora imza atarak 10 a kadar uyumayı başarmışımyatakta keyif yapıyorum 40. Haftaya da girdim dahada zor görürüm böyle uyku sizleri de gördükçe
Oh iyi bari insin hemen bende ayaklarımı özledim şimdi çok tombik olmuşlar artık uyuşuyorlar hissetmiyorum bazen. Zaten büyüktü ayaklarım simdide çok komik görünüyor:)Doğuma girmeden Bi gece önce ağladım kontrole terlikle gittim o kadar kötüydü ayaklarım1 haftaya kadar eller ayaklar normale dönüyor canım cuma çekime giderken ayakkabılarımı giydim kız kardeşime dedim ayaklarımı özlemişim ben ya diye
Süper ya çok sevindim kendiliğinden gelmesineHayır, fazla bir doğum belirtim yoktu, açıklık 1cm ve rahim ağzı kisalmisti sadece son kontrolde. Ee bi de 9 gün geçmiş olunca
Iki gündür sadece kasiklarimda düzenli bi şekilde kasılma vardı l, her 10 dakikada bi.
Ama NST hiç birsey göstermedi, benim de moralim bozulmuştu son kontrolde. Ne olduysa suyun patlamisiyla oldu, direk doğum sancısı girdi, hastaneye zor yetiştik. Hersey 1 bucuk saat içinde oldu bitti.
Kocalık hobbit son savaşçı diyodu banaOh iyi bari insin hemen bende ayaklarımı özledim şimdi çok tombik olmuşlar artık uyuşuyorlar hissetmiyorum bazen. Zaten büyüktü ayaklarım simdide çok komik görünüyor:)
Benim doktorda sancıyla inebilir dedi o yüzden suni başladı Ama canım bazen tehlikeli durumlarda olabiliyor mesela benim kız kanala inmedi çocuğumun boynuna kordon dolanmış inat etsem sancıya devam ettirsem olacakları düşünemiyorum bazen de diretmemek lazım hayırlısı nasıl olcaksa öyle olsunSüper ya çok sevindim kendiliğinden gelmesineDemekki bebeğin vakti geldikten sonra gerisi hikaye. Yok kanala girmemiş yok açıklık olmamış vakti gelince bir anda gelişiyor olaylar heralde ama bizim doktorlar mı kendi haline bırakmak istemiyor artık ben anlamadım. İnsan beklemek istese bir dert müdahale edilse başka dert. Son haftalar tam bir karışıklığı
Ben düşüklükten dolayı kullanıyordum son haftalarda bırakmıştım zaten içmiyorum canım gebeliğe bağlı olduğu için ama yüksek troid nasıl olur bilmiyorumGebelikte tiroid hapı kullanan annişler ben doğumdan sonra içmeyi unuttum bi kaç kez siz ne durumdasınız ne kadar süre daha devam edilecek dozu nasıl olacak bir iki gün unutmak bebeği emzirdiğimiz için sakıncalı olur mu ki
BEnim de ayaklarım şiştikçe şişiyo. Bazen bi ayağımı birinin üstüne koyuyorum çöküyo. Tek çaresi yatıp ayaklarını kalp seviyesinin üstünde tutmak tamamen inmiyo artık ama bi nebze rahatlıyo. Geçen ben de terlikle çıktım ama hava çok soğukmuş bu sefer de gazdan mahvoldum.Benim bacak el ağrıları beni mahvediyor artık bende doğurmak istiyorum:) ayaklarım poaça hamuru gibi hergun biraz daha kabarıyor. Bunlar iner mı doğumdan sonra. Hiç bi ayakkabı olmuyor terlik giyiyorum hep yağmurda bile.
Tabii ki öyle ama doktorun sana seçenekleri sundu fazla da riske atmamak koşuluyla denemiş oldun. Daha birkaç hafta vakti olanlara bile artık kanala inmez ya da suni sancıyla normal doğuran olmuyor şeklinde kestirip atmalarını anlamıyorum. Herkes için hayırlısı olsun ya stresli durumlar. Bütün bebekler kendileri gelse keşke hiçbir müdahale gerekmedenBenim doktorda sancıyla inebilir dedi o yüzden suni başladı Ama canım bazen tehlikeli durumlarda olabiliyor mesela benim kız kanala inmedi çocuğumun boynuna kordon dolanmış inat etsem sancıya devam ettirsem olacakları düşünemiyorum bazen de diretmemek lazım hayırlısı nasıl olcaksa öyle olsun
Canım bizimde yıkadıktan sonra zıbınına bişeyler sürünmüş bende tedirgin oldum kokla bakalım kötü koku varmı çocuk dr u kokladı eğer kötü kokarsa enfeksiyon olabilir dedi ama sorun olmayacağını düşünüyorum eğer ciddi bi akıntı yoksaKızlar yaa persembe bebeğin göbeği düştü. Cumartesi yani dun yikadik. Bugun kanamis gobegiBasina gelen var mi? Ne yapmak lazim? Kan kuruyana kadar yikamayayim degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?