2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yaaa ama koyuyorsunuz bu boklu dötlerin fotolarını canımız öpmek sevmek istiyo anaları nasıl canım çekiyo anlatamam. Bi an önce gelsin istiyorum. Doktor da bekle daha var dedi bugün

Teşekkür ederiz teyzoşu

Kızlar doğum parası için nereye basvurmustunuz kaçırdım orayı.
İlçede asm varmış. Dilekçeyi oraya verdik biz.

Kızlar doğum parası ne zaman yatıyor başvurduk da 1 1.5 ay içinde demiş ben nerden bilicem ne zaman yatıyor

Ağustos 20'den sonra ptt'den dediler bize. Anne çekebilirmiş parayı.

Benim gibi calismayanlar bi yardim alabiliyor mu kizlar?
Evet canım. Hiçbir ayrım yok. Sadece tc vatandaşı olmak.

Canim doktor malesef suni sanci vermem diyor.sonu genelde sezaryene dondugu icin diyor ve karari ben veririm seni dinlemem dedi
Hakkında, hakkımızda hayırlısı, en güzeli olsun canım
Ben de doktoruma kanala ne zaman girer diye sordum. O da sancilarin olur o sekilde kanala girer dedi. Kontrol nasil gecti sanci vs cikti mi
Kontrol güzeldi canım, sancım çıkmadı. Akşam ve geceleri oluyor mu diye sordu, bende oluyor dedim hakikaten bazen çokta zorluyor. Olur çünkü artık doğacak zaten dedi. Iyice düzene girsinde öyle gel dedi. Sen nasılsin ne alemdesin? gece sancılarin var mı?
Canım benimde kasılmalarım çok uzun süredir var, ama iki üç gündür düzensiz adet sancısı tarzında ağrılarım var. Senin doğurmadan birkaç gün önce mi başlamıştı adet sancısı tarzında ağrıların? Önceki gebeliğimde doğum sancılarımda kabız olmuşum gibi hissediyordum.

Kızlar son haftalarda bebek haftada 400 gram alır mi . 200 gram olması gerekmez mi var mi boyle alıp doğru olan
Benim bebeğim doğmadan 10 gün önceküüçüktü 2800 gr.son 10 günde yarım kilo aldı.çok dikkat ettim.her günn 1 yumurta yoğurt.2 bardak süt.soda.kuruyemiş vemuz yedim

Kızlar bugün ilk banyomuzu yaptık ama gözümüzü açamıyoruz bi uyku bi uyku doğru düzgün emmedide ilk banyo sonrası bukadar mayışmak normal mi sabahtan beri bu haldeyiz

Kizlar popisimiz isilik oldu ya karbonatli su zeytinyagi ise yaramadı ne yapmak lazimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…