2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bugün son kontrolüm vardı kızlar. Her şey normal gözüküyor.
Tam 38+1 de sezaryen kesinlestirdik. Haftaya perşembe inşallah bu is tamam :)

Biraz daha kalsa, beklesek nasıl olur diye sordum. 38 i dolduran her bebek doğuma hazırdır dedi. Ilk doğumlarda beklettiği oluyormuş ama ikinci üçüncü sezaryenlerde beklemiyorum, dedi. Sebebi, iç kesi yerleri iyice inceliyormuş. Toparlama iyileşme süreçleri çok uzuyormuş. domestic domestic 🤷‍♀️

Biraz daha kalsa, beklesek nasıl olur diye sordum. 38 i dolduran her bebek doğuma hazırdır dedi. Ilk doğumlarda beklettiği oluyormuş ama ikinci üçüncü sezaryenlerde beklemiyorum, dedi. Sebebi, iç kesi yerleri iyice inceliyormuş. Toparlama iyileşme süreçleri çok uzuyormuş. domestic domestic 🤷‍♀️
Aynı gün doğumumuz olucak nasipse ... ama ben bugün kötü busey yasadim mutfak lavobomun altından şaldir saldır su bosaldi aglamaya basladim ... komsular geldi esim isten geldi egilemiom zaten kasildim bir kac kez insallah erken gelmez kuzucuk

Aynı gün doğumumuz olucak nasipse ... ama ben bugün kötü busey yasadim mutfak lavobomun altından şaldir saldır su bosaldi aglamaya basladim ... komsular geldi esim isten geldi egilemiom zaten kasildim bir kac kez insallah erken gelmez kuzucuk

Canım inan ki akşama kadar yapmadigim akrobatik hareket kalmıyor. Egil kalk bunlar araainda hicbir sey. Bisey olmaz Allahın izniyle merak etme😘

Kızlar bugün ilk banyomuzu yaptık ama gözümüzü açamıyoruz bi uyku bi uyku doğru düzgün emmedide ilk banyo sonrası bukadar mayışmak normal mi sabahtan beri bu haldeyiz
40ı çıkana kadar 40 tane huy değiştirir canım banyoyla alakalı değil bence Bi gün çok uyuyo ertesi gün mız mız bazen ağlamadan yatıyo uyanık bazen gözünü açar açmaz yırtıyo ortalığı denk gelmiştir 😍

Sona kaldım kesin🙈😄 senden umutluydum benden sonra dogurursun diye, şaka şaka sağlıkla gelsin bebeğin, kolay bir doğum diliyorum ;) __karamel__ __karamel__ nerdesin gizli gizli dogurmuyorsundur umarım🙃

@Meylen im senin kıza tutturduğun emzikten memnun musun?
ya ben nuk almıştım çokta güzel tuttu aslında sevdide ama yanakları ağzının kenarına iz yapıyo 😱 bizimki biraz fazlaca yanaklı olduğundan 🤣
yanlış mı aldım ki acaba 🙄

Back