Bize de 4 dedi.Asm deki hemşire 3 dedi bize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize de 4 dedi.Asm deki hemşire 3 dedi bize
Senin yediklerin de etkili olabilir. Ben mercimek acı vs. yersem daha kötü oluyor.Kolik her zaman mı oluyor
Dün rahattık mesela![]()
Pişik değil di mi? Hametol pişik krem sürüyorum ben.Kizlar popisimiz isilik oldu ya karbonatli su zeytinyagi ise yaramadı ne yapmak lazimki
Rahatlamıştır annesi. Bizim de düşsün göbek. Hemen bıcı bıcı inş.Kızlar bugün ilk banyomuzu yaptık ama gözümüzü açamıyoruz bi uyku bi uyku doğru düzgün emmedide ilk banyo sonrası bukadar mayışmak normal mi sabahtan beri bu haldeyiz
Biraz fazla rahatladı sankiRahatlamıştır annesi. Bizim de düşsün göbek. Hemen bıcı bıcı inş.
Ne mantık anlamıyorum kimi 1 kimi 3 kimi 4 tıp dünyası kafayı yediBize de 4 dedi.
Aynı gün doğumumuz olucak nasipse ... ama ben bugün kötü busey yasadim mutfak lavobomun altından şaldir saldır su bosaldi aglamaya basladim ... komsular geldi esim isten geldi egilemiom zaten kasildim bir kac kez insallah erken gelmez kuzucukBugün son kontrolüm vardı kızlar. Her şey normal gözüküyor.
Tam 38+1 de sezaryen kesinlestirdik. Haftaya perşembe inşallah bu is tamam :)
Biraz daha kalsa, beklesek nasıl olur diye sordum. 38 i dolduran her bebek doğuma hazırdır dedi. Ilk doğumlarda beklettiği oluyormuş ama ikinci üçüncü sezaryenlerde beklemiyorum, dedi. Sebebi, iç kesi yerleri iyice inceliyormuş. Toparlama iyileşme süreçleri çok uzuyormuş.domestic
![]()
Duru kizlar saglikla gelsin aramizda sa bir gun vae belli mi dogum tarihin yoksa normal mi bekliyorsunAaaa kızlarımızın isimleri de aynıymış seninle bizde duru koyacağız Allah nasip ederse![]()
Aynı gün doğumumuz olucak nasipse ... ama ben bugün kötü busey yasadim mutfak lavobomun altından şaldir saldır su bosaldi aglamaya basladim ... komsular geldi esim isten geldi egilemiom zaten kasildim bir kac kez insallah erken gelmez kuzucuk
Hmmmm nasıl bilecegimmmmSenin yediklerin de etkili olabilir. Ben mercimek acı vs. yersem daha kötü oluyor.
Desitin diye bi pişik kremi var onu deneyebilirsin canım oldukça etkili birde pudra döksen iyi gelir
Isilik gibi canim bende de hametan var onu da suruyorum aradPişik değil di mi? Hametol pişik krem sürüyorum ben.
Cnm bizim duru biraz iri Bi bebek o yüzden haftaya cuma hayırlısıyla kucağıma alacağım cnmDuru kizlar saglikla gelsin aramizda sa bir gun vae belli mi dogum tarihin yoksa normal mi bekliyorsun
Anam yade kız gelmiş hoşgelmiş bal suratTeyzoslarım selam![]()
40ı çıkana kadar 40 tane huy değiştirir canım banyoyla alakalı değil bence Bi gün çok uyuyo ertesi gün mız mız bazen ağlamadan yatıyo uyanık bazen gözünü açar açmaz yırtıyo ortalığı denk gelmiştirKızlar bugün ilk banyomuzu yaptık ama gözümüzü açamıyoruz bi uyku bi uyku doğru düzgün emmedide ilk banyo sonrası bukadar mayışmak normal mi sabahtan beri bu haldeyiz
Sona kaldım kesinBugün son kontrolüm vardı kızlar. Her şey normal gözüküyor.
Tam 38+1 de sezaryen kesinlestirdik. Haftaya perşembe inşallah bu is tamam :)
Biraz daha kalsa, beklesek nasıl olur diye sordum. 38 i dolduran her bebek doğuma hazırdır dedi. Ilk doğumlarda beklettiği oluyormuş ama ikinci üçüncü sezaryenlerde beklemiyorum, dedi. Sebebi, iç kesi yerleri iyice inceliyormuş. Toparlama iyileşme süreçleri çok uzuyormuş.domestic
![]()
Anam yade kız gelmiş hoşgelmiş bal surat ❤