- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
kimliğini çıkardığı yerdeymiş eşim ordan yapmış başvuruyuKızlar doğum parası için nereye basvurmustunuz kaçırdım orayı.
nüfus müdürlüğü içinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimliğini çıkardığı yerdeymiş eşim ordan yapmış başvuruyuKızlar doğum parası için nereye basvurmustunuz kaçırdım orayı.
maşallah gözünüz aydın olsun.Doğdu benim kızım37+6da
Sabah 9.10da 3750gr 52cm memeyi de tuttu şükür iyiyiz kanım aciyo ayaklar uyuşuk henüz...
size demaşalah canımCanlarım doğum yaptım.10:56 da spinal sezaryen ile 3860 gr 52 cm Kerem oğlan doğdu.Cok şükür iyiyiz.Emdi uyuyor sütüm geldi hamdolsun.Dualariniz sayesinde herşey iyi gitti şükür.Biraz ağrım var.Darisi sağlıkla kalanlara
bizde büyük oğlanın gece lambasını aldık. Onunla uyuyoruzBeşiğin yanındaki abajuru açıyorum üstüne de siyah t-shirt koyuyorum abajurun çok aydınlık olmuyor ama ben yüzünü net goruyorum canım. Tamamen karanlık asla olmaz bence de kusar falan biz alıştık loş isikla uyumaya![]()
Allah yardımcın olsun canım tekte bile zombi oluyoruz biz sizin daha zor... Yardımcı kimse var mı yanınızda annane babaanne fln?Kızlar bir köşeye bayılıp kalicam artık , iki bebe ikisi de gece ciyak ciyak ağlıyor çok gaz var cikaramiyorum galiba . Emme problemimiz var ememiyorlar bugün pompa aldım artık sagip vermeyi denicem. Üç saatte bir beslenme bakım yapıyorum o 3 saatin 1,5 saati zaten ikisinin bezi, emzirmeye uğraşma , mamayı icirme gaz çıkarmaya çalışma... Kalan 1-1,5 saatte de seç beğen artık uyur musun yemek mi yersin çay mı içersinsabaha kadar zombi oluyorum o arada da yattıkları yerden agliyorlar kucakta uğraşıp duruyorum. Ben nerde yanlış yapıyorum
![]()
ayy maşallah sizesanki hiç doğum yapmamış Gibisin.ben doğumun ertesi günü hastanede yaptırdım canım
ayrıyeten stüdyoda yaptırmadım
böyleydik
albüm yapılcak izmir stüdyo ekrem 600 tlydi ücreti
çok şükür gözünüz aydın cnımCanlarım mesajları okuyamadım, bu gün saat 16:51'de Aybalam Epidural sezeryanla geldi 3715 gram![]()
Bi kaç güne ayrıntıları yazacağım.![]()
![]()
canım bizim büyük beni kıskanıyor baya am alışacak inş. Diye umut ediyorum.Amiiiinnnn. Aynen allahtan senin çocuklar iki tane ver her birine birer tane kavga etmezlerevet eve çıkınca daha konforlu olacak inşallah. Hiç boş kalamıyorum. Beni sen anlarsın kader ortağım.
@buschy hayırlı olsun süprizli kuzun, sağlıkla büyüt inşallah
Hayırlı olaın, maşallah size, bol bol süt diliyorummm.
İyiyiz canım siz nasılsınız? Kızım çok olgun maşallah. Bayıldım onun abla hallerine
Ayyy çok sevindim maşallah. Bol bol bol bol süt diliyorummm. Böyle bir sevgi yok dünyada.
E tabi canım. Allah isteyen herkese nasip etsin tattırsın anneliği
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.
ayy Allah kolaylık versin size canım yaİkiz anneleri ellerinizden öpüyorum, böyle bir şey yok ya. Zombi oldum, çok kötüyüm hala hastanedeyiz.
ayy bayıldım ama sana yaaa
40 gün sonr ia PTT yeyatıyor.Kızlar doğum parası ne zaman yatıyor başvurduk da 1 1.5 ay içinde demiş ben nerden bilicem ne zaman yatıyor
Kesinlikle canim hic onemi yok nasil geldiginin.saglikli olmadiktan sonra hicbiseyin onemi yok nasi isterse oyle gelsinYok canım göremiyorlar şu ameliyathane fotolarını tele atamadım atsaydım da görseydiniz keşke nasıl dolanmışAllahım korusun sağlıkla doğsunlarda varsın sezaryen olsun takma kafana gerçekten kuzum hayırlısı hakkında
![]()
e devletten takip edebilirsin canımKızlar doğum parası ne zaman yatıyor başvurduk da 1 1.5 ay içinde demiş ben nerden bilicem ne zaman yatıyor
YAAAaa cenabı rabbıım sen ne güzel şeyler yaratıyosun böleeEki Görüntüle 2288174
Ben doğurdum bunu diye bağırasım var ❤❤❤❤
e devletten takip edebilirsin canım
Canım doğum yardımı var 1. Çocukta 300 2. De 400 3. De 600 tc vatandaşı olan alıyo diye biliyorum ama bi sor bakalımBenim gibi calismayanlar bi yardim alabiliyor mu kizlar?
YaaaaEki Görüntüle 2288174
Doğum parası devlet tarafından çalışmasanda veriliyor kaçıncı çocuksa ona göre miktar pttye 40 günlük olunca yatıyo süt parası eşinin 120gün sigortası yattığı sürece sskdan başvuru yapınca ziraat bankasına yatıyodu sanırımBenim gibi calismayanlar bi yardim alabiliyor mu kizlar?
Kızlar geceden beri adet ağrısı gibi ağrım var ama düzenli değil 39+6 günlük hamileyim sabah kalktığımda biraz daha şiddetlendi ama suyum yada nişan gelmedi doğum başlamış olabilir mi lütfen ilk doğumum çok korkuyorum bilen bişey söyleyebilir mi
Bi kagit vermişler esimeKızlar doğum parası ne zaman yatıyor başvurduk da 1 1.5 ay içinde demiş ben nerden bilicem ne zaman yatıyor
Oyy allahım güzelliğe bak ❤ gördüğüm en yenilesi unicorn ❤❤Eki Görüntüle 2288174
E-devletten bakabilirsin canımKızlar doğum parası ne zaman yatıyor başvurduk da 1 1.5 ay içinde demiş ben nerden bilicem ne zaman yatıyor
Maşallah sana minik kuzukontrolden geldik biz teyzeleri
3720 gram olmuşuz doğum kilomuzu geçtik şükür
ilk hafta ödem atar kilo vermesi normal diyodu doktor
mamaya gerek yok dedi sadece anne sütüne devam dedi
kulak deldirmeyi sordum çok küçük daha uygun görmüyorum dedi
dil bağını sordum kendi kendine geçebilen bişey bu azalmış iyice dedi
ilk doğduğunda ameliyat gerekebilir çocuk cerrahisine göstermenizi isteyebilirim demişti
şükür gerek kalmadı onada
hala daha 2 saatte bir emzir dedi
3e çıkarmadıuykusuz gecelere devammmm
sarılık olmadan atlattık çok şükür
en son 6ydı bu sefer kan almaya gerek yok dedi
20 gün sonra kalça karın ultrasonuna gidicez bidaha
Valla belli değil bana koridor da yürürken teyzeler Allah kurtarsın kızım dediler. Dedim teyze kurtardı içerideE EndoplazmikSeyyahikulum ay nerem doğum yapmamış gibi
23 kilo aldım ya göbeğim öyle büyüktüki inşallah çekimlerde shoplamışlardır
sanki hala bi çocuk daha vardı içerde![]()
ben bugün korse aldım takmaya başladım inşallah olanda gidicekValla belli değil bana koridor da yürürken teyzeler Allah kurtarsın kızım dediler. Dedim teyze kurtardı içeridebiraz indi bu 8 günde göbek ama hala var 4 aylık duruyor
![]()