2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar doğum parası ne zaman yatıyor başvurduk da 1 1.5 ay içinde demiş ben nerden bilicem ne zaman yatıyor

Doğdu benim kızım 😍 37+6da
Sabah 9.10da 3750gr 52cm memeyi de tuttu şükür iyiyiz kanım aciyo ayaklar uyuşuk henüz...
maşallah gözünüz aydın olsun.
Canlarım doğum yaptım.10:56 da spinal sezaryen ile 3860 gr 52 cm Kerem oğlan doğdu.Cok şükür iyiyiz.Emdi uyuyor sütüm geldi hamdolsun.Dualariniz sayesinde herşey iyi gitti şükür.Biraz ağrım var.Darisi sağlıkla kalanlara
size demaşalah canım
Beşiğin yanındaki abajuru açıyorum üstüne de siyah t-shirt koyuyorum abajurun çok aydınlık olmuyor ama ben yüzünü net goruyorum canım. Tamamen karanlık asla olmaz bence de kusar falan biz alıştık loş isikla uyumaya 😆
bizde büyük oğlanın gece lambasını aldık. Onunla uyuyoruz 😁 ama birsüre sonra yani bebiş kendi kendine memeyi bulmaya başlayınca artık lambaya ihtiyaç duymayacaksınız. İyice büyüdüğünde bi gözünü açacaksın seninki emiyor çoktan 😂
Kızlar bir köşeye bayılıp kalicam artık , iki bebe ikisi de gece ciyak ciyak ağlıyor çok gaz var cikaramiyorum galiba . Emme problemimiz var ememiyorlar bugün pompa aldım artık sagip vermeyi denicem. Üç saatte bir beslenme bakım yapıyorum o 3 saatin 1,5 saati zaten ikisinin bezi, emzirmeye uğraşma , mamayı icirme gaz çıkarmaya çalışma... Kalan 1-1,5 saatte de seç beğen artık uyur musun yemek mi yersin çay mı içersin 😃 sabaha kadar zombi oluyorum o arada da yattıkları yerden agliyorlar kucakta uğraşıp duruyorum. Ben nerde yanlış yapıyorum 🤔
Allah yardımcın olsun canım tekte bile zombi oluyoruz biz sizin daha zor... Yardımcı kimse var mı yanınızda annane babaanne fln?
ben doğumun ertesi günü hastanede yaptırdım canım
ayrıyeten stüdyoda yaptırmadım
böyleydik ❤️
albüm yapılcak izmir stüdyo ekrem 600 tlydi ücreti
ayy maşallah sizesanki hiç doğum yapmamış Gibisin.
Canlarım mesajları okuyamadım, bu gün saat 16:51'de Aybalam Epidural sezeryanla geldi 3715 gram 😍
Bi kaç güne ayrıntıları yazacağım. 🙏🏼 💖
çok şükür gözünüz aydın cnım
Amiiiinnnn. Aynen allahtan senin çocuklar iki tane ver her birine birer tane kavga etmezler :KK200::KK200::nazar::nazar:evet eve çıkınca daha konforlu olacak inşallah. Hiç boş kalamıyorum. Beni sen anlarsın kader ortağım.
@buschy hayırlı olsun süprizli kuzun, sağlıkla büyüt inşallah :KK200::KK200:

Hayırlı olaın, maşallah size, bol bol süt diliyorummm.

İyiyiz canım siz nasılsınız? Kızım çok olgun maşallah. Bayıldım onun abla hallerine :KK200::KK200:

Ayyy çok sevindim maşallah. Bol bol bol bol süt diliyorummm. Böyle bir sevgi yok dünyada. :dua::dua::dua::dua:

E tabi canım. Allah isteyen herkese nasip etsin tattırsın anneliği :dua::dua:

Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine.
canım bizim büyük beni kıskanıyor baya am alışacak inş. Diye umut ediyorum.
İkiz anneleri ellerinizden öpüyorum, böyle bir şey yok ya. Zombi oldum, çok kötüyüm hala hastanedeyiz.
ayy Allah kolaylık versin size canım ya
Eki Görüntüle 2288174
Ben doğurdum bunu diye bağırasım var ❤️❤️❤️❤️
ayy bayıldım ama sana yaaa
Kızlar doğum parası ne zaman yatıyor başvurduk da 1 1.5 ay içinde demiş ben nerden bilicem ne zaman yatıyor
40 gün sonr ia PTT yeyatıyor.

Yok canım göremiyorlar şu ameliyathane fotolarını tele atamadım atsaydım da görseydiniz keşke nasıl dolanmış 😔 Allahım korusun sağlıkla doğsunlarda varsın sezaryen olsun takma kafana gerçekten kuzum hayırlısı hakkında 🙏
Kesinlikle canim hic onemi yok nasil geldiginin.saglikli olmadiktan sonra hicbiseyin onemi yok nasi isterse oyle gelsin

Benim gibi calismayanlar bi yardim alabiliyor mu kizlar?
Doğum parası devlet tarafından çalışmasanda veriliyor kaçıncı çocuksa ona göre miktar pttye 40 günlük olunca yatıyo süt parası eşinin 120gün sigortası yattığı sürece sskdan başvuru yapınca ziraat bankasına yatıyodu sanırım

kontrolden geldik biz teyzeleri 😍
3720 gram olmuşuz doğum kilomuzu geçtik şükür 🙏
ilk hafta ödem atar kilo vermesi normal diyodu doktor
mamaya gerek yok dedi sadece anne sütüne devam dedi
kulak deldirmeyi sordum çok küçük daha uygun görmüyorum dedi
dil bağını sordum kendi kendine geçebilen bişey bu azalmış iyice dedi
ilk doğduğunda ameliyat gerekebilir çocuk cerrahisine göstermenizi isteyebilirim demişti
şükür gerek kalmadı onada
hala daha 2 saatte bir emzir dedi
3e çıkarmadı 😱 uykusuz gecelere devammmm
sarılık olmadan atlattık çok şükür
en son 6ydı bu sefer kan almaya gerek yok dedi
20 gün sonra kalça karın ultrasonuna gidicez bidaha

Eklentiler

• 98F5A0AB-36E0-481F-832C-012EE76718AD.jpeg
    98F5A0AB-36E0-481F-832C-012EE76718AD.jpeg
    118 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar geceden beri adet ağrısı gibi ağrım var ama düzenli değil 39+6 günlük hamileyim sabah kalktığımda biraz daha şiddetlendi ama suyum yada nişan gelmedi doğum başlamış olabilir mi lütfen ilk doğumum çok korkuyorum bilen bişey söyleyebilir mi

Canım benimde öyle oldu adet ağrısı gibi ağrım başladı artınca doktoru aradım kontrole çağırdı tam evden çıkacakken suyum geldi direk hastaneye geçtik 4 cm açılma vardı imkanin varsa doktorunla görüşseydin

E-devletten bakabilirsin canım
kontrolden geldik biz teyzeleri 😍
3720 gram olmuşuz doğum kilomuzu geçtik şükür 🙏
ilk hafta ödem atar kilo vermesi normal diyodu doktor
mamaya gerek yok dedi sadece anne sütüne devam dedi
kulak deldirmeyi sordum çok küçük daha uygun görmüyorum dedi
dil bağını sordum kendi kendine geçebilen bişey bu azalmış iyice dedi
ilk doğduğunda ameliyat gerekebilir çocuk cerrahisine göstermenizi isteyebilirim demişti
şükür gerek kalmadı onada
hala daha 2 saatte bir emzir dedi
3e çıkarmadı 😱 uykusuz gecelere devammmm
sarılık olmadan atlattık çok şükür
en son 6ydı bu sefer kan almaya gerek yok dedi
20 gün sonra kalça karın ultrasonuna gidicez bidaha
Maşallah sana minik kuzu 😍

E EndoplazmikSeyyahikulum ay nerem doğum yapmamış gibi 🤣
23 kilo aldım ya göbeğim öyle büyüktüki inşallah çekimlerde shoplamışlardır 🤣
sanki hala bi çocuk daha vardı içerde 🤣
Valla belli değil bana koridor da yürürken teyzeler Allah kurtarsın kızım dediler. Dedim teyze kurtardı içeride 😂😂😂 biraz indi bu 8 günde göbek ama hala var 4 aylık duruyor 😂

Valla belli değil bana koridor da yürürken teyzeler Allah kurtarsın kızım dediler. Dedim teyze kurtardı içeride 😂😂😂 biraz indi bu 8 günde göbek ama hala var 4 aylık duruyor 😂
ben bugün korse aldım takmaya başladım inşallah olanda gidicek 🤣
ama izmir sıcağında nefes alamıyorummm 😱
çok sıkı bu korse ya

Back