Bizimde kontrolümüz vardı bugün. 39+0 hala gelen giden yok :) belirti yok suyu iyi sancı yok kanalda değil. Hiç stres olmadan bol bol uyumaya dinlenmeye adadım kendimi. Elbet biliyordur geleceği zamanı. Ödemlerim izne ayrıldığımdan beri beni terketti çok şükür. Kilosu 3.500 olmuş boyumuz biraz uzun gidiyor 53.5 cm Doktorumuz 40. Haftayı çok rahat devirir dedi. Ama Artununda boynundan kordon geçiyor. Beklicez bakalım eğer sancı geldiği halde kanala inemezse sezaryen e dönmek zorunda kalabiliriz dedi. Hareketlerini takip edeceğim bu süreçte. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Doğmuş bebeklerdende ,sizlerin edindiği tecrübelerle bizimde fikrimiz oluşuyor teşekkürler
39.haftada ancak bu kadar kendini gösteren bir yakışıklı ♡
@Meylen canim masallah ya cook tatli cikmis.bende onu soracaktim kendi telefonun mu diye.ben evde kendim cekmeyi planliyorum da sepet tuylu hali bi orgu tulum vs deniycem de.gayet gusel cikmis telden de.masallh canim.uyuyarak poz verebildi mi
Aynen canım normal sürecinde olsun istiyorum ama nasip olmadı. Benim kızdığım sezeryan olmak değil ki ya aniden birşey olur gelmeye kalkarsa doktorum yok hastanede hiç tanımadığım biri yapacak tatile gitmekte nedir yani ona kızdım riskli haftam sonuçta iri olduğu için keseyi yırtıp gelme ihtimali çok yüksek bu hafta durduk yere beni strese soktu ona kızıyorum
Allah korumus kuzum anneler hissediyolar bi arkadasiminda basina geldi kiz alalim demis doktora doktorda iyiki seni donlemisiz kordon dolanmis demis.kuzum onu ultrasonda gorebiliyolar mi dolanma oldugunu?
Yok canım göremiyorlar şu ameliyathane fotolarını tele atamadım atsaydım da görseydiniz keşke nasıl dolanmış Allahım korusun sağlıkla doğsunlarda varsın sezaryen olsun takma kafana gerçekten kuzum hayırlısı hakkında
Bebek uyutucu diye süper bir uygulama var onu indirmelisin. Yiğenimde çok işe yarıyor. Bütün ihtiyaç olan sesler var kesinlikle tavsiye ederim. Kırmızı emzikli bir bebek suratı var uygulama resminde
Bebek uyutucu diye süper bir uygulama var onu indirmelisin. Yiğenimde çok işe yarıyor. Bütün ihtiyaç olan sesler var kesinlikle tavsiye ederim. Kırmızı emzikli bir bebek suratı var uygulama resminde
Doğum yapan kizlar birsey soracağım cok acil
Saglik ocağında topik kanı öğleden sonra aliyolarmi
Pazartesi gidecektim resmi tatil yaa unutmusum bu sabahı da kaçırdık simdi gitsem öğleden sonra alırlar mı acaba sizler hangi saatte yaptiniz