2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizimde kontrolümüz vardı bugün. 39+0 hala gelen giden yok :) belirti yok suyu iyi sancı yok kanalda değil. Hiç stres olmadan bol bol uyumaya dinlenmeye adadım kendimi. Elbet biliyordur geleceği zamanı. Ödemlerim izne ayrıldığımdan beri beni terketti çok şükür. Kilosu 3.500 olmuş boyumuz biraz uzun gidiyor 53.5 cm Doktorumuz 40. Haftayı çok rahat devirir dedi. Ama Artununda boynundan kordon geçiyor. Beklicez bakalım eğer sancı geldiği halde kanala inemezse sezaryen e dönmek zorunda kalabiliriz dedi. Hareketlerini takip edeceğim bu süreçte. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Doğmuş bebeklerdende ,sizlerin edindiği tecrübelerle bizimde fikrimiz oluşuyor teşekkürler
39.haftada ancak bu kadar kendini gösteren bir yakışıklı ♡

Son düzenleme:
@Meylen canim masallah ya cook tatli cikmis.bende onu soracaktim kendi telefonun mu diye.ben evde kendim cekmeyi planliyorum da sepet tuylu hali bi orgu tulum vs deniycem de.gayet gusel cikmis telden de.masallh canim.uyuyarak poz verebildi mi
Teşekkür ederiz canım 3 kere emzirdim canım bide elektrikli süpürge sesi açtımm youtubedan ama 3 saat kadar sürdü yani

Doğru haklısın bende ilgisizlikten 32. Haftada hem hastane hem doktor değiştirdim inşallah herşey yolunda gitsin kendi doktorun olsun

Allah korumus kuzum anneler hissediyolar bi arkadasiminda basina geldi kiz alalim demis doktora doktorda iyiki seni donlemisiz kordon dolanmis demis.kuzum onu ultrasonda gorebiliyolar mi dolanma oldugunu?
Yok canım göremiyorlar şu ameliyathane fotolarını tele atamadım atsaydım da görseydiniz keşke nasıl dolanmış Allahım korusun sağlıkla doğsunlarda varsın sezaryen olsun takma kafana gerçekten kuzum hayırlısı hakkında

Teşekkür ederiz canım 3 kere emzirdim canım bide elektrikli süpürge sesi açtımm youtubedan ama 3 saat kadar sürdü yani

Bebek uyutucu diye süper bir uygulama var onu indirmelisin. Yiğenimde çok işe yarıyor. Bütün ihtiyaç olan sesler var kesinlikle tavsiye ederim. Kırmızı emzikli bir bebek suratı var uygulama resminde

Bebek uyutucu diye süper bir uygulama var onu indirmelisin. Yiğenimde çok işe yarıyor. Bütün ihtiyaç olan sesler var kesinlikle tavsiye ederim. Kırmızı emzikli bir bebek suratı var uygulama resminde
Ah sağol kuzum hemen ekran fotisi alıp indiriyorum bende elektrikli süpürge açıyorum onda çok güzel duruyo

Kızlar son haftalarda bebek haftada 400 gram alır mi . 200 gram olması gerekmez mi var mi boyle alıp doğru olan

ben sabah gitmiştim canım
hiç bilmiyorum öğleden sonra alınıyo mudur
ama kan almalar genelde sabahtan oluyo labaratuara gönderiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…