- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
ben sağlık ocağındakini almadım çocuk doktorumuzun verdiğini aldım oda 1 damla içir dedi üstündede 1 damla yazıyoAsm deki hemşire 3 dedi bize
ay maşallah yade prensesssTeyzoslarım selam
biz 12 gündür yıkıyoruz hala daha her yıkadığımızda çok derin çok güzel uyuyoKızlar bugün ilk banyomuzu yaptık ama gözümüzü açamıyoruz bi uyku bi uyku doğru düzgün emmedide ilk banyo sonrası bukadar mayışmak normal mi sabahtan beri bu haldeyiz
biz ilk günden beri bepantol krem kullanıyoruz pişik olmadık çok şükürKizlar popisimiz isilik oldu ya karbonatli su zeytinyagi ise yaramadı ne yapmak lazimki
Emzikten memnunum kuzum ama süt gelmeyince sinirleniyor uyanık Şaziye@Meylen im senin kıza tutturduğun emzikten memnun musun?
ya ben nuk almıştım çokta güzel tuttu aslında sevdide ama yanakları ağzının kenarına iz yapıyobizimki biraz fazlaca yanaklı olduğundan
yanlış mı aldım ki acaba
Oy maşallah bal yanak ❤Teyzoslarım selam
D vit değil mi canımben sağlık ocağındakini almadım çocuk doktorumuzun verdiğini aldım oda 1 damla içir dedi üstündede 1 damla yazıyo
Kız bu kız sabahtan beri uyuyo korkuyorum kusduda hafif bi kaç kez kusmuğu acı koktu normal mi ayyy allahım şuan çok mu pimpirik yapıyorum acaba tecrübeli analar bi el atın banabiz 12 gündür yıkıyoruz hala daha her yıkadığımızda çok derin çok güzel uyuyo
Ne kadarda bi emziriyosun canımKız bu kız sabahtan beri uyuyo korkuyorum kusduda hafif bi kaç kez kusmuğu acı koktu normal mi ayyy allahım şuan çok mu pimpirik yapıyorum acaba tecrübeli analar bi el atın bana
Yani her fırsatta emzirmeye çalışıyorum çünkü memede uyuyor bırakıyor bi düzenimiz yok henüz Canım nasıl uyandırıyorsun ben ayak altına sert bişekilde parmakla vurunca uyanıyor sadece mecbur acıtıyorum canını birazNe kadarda bi emziriyosun canım
benimkide masallah sürekli uyuyor ama en fazla 2 saatte bir uyandirip azda olsa emziriyorum
Öyle canım ama banyo etkiledi eminim mayıştı kaldı kuzıcum bide böyle iç çekiyor seri bişekilde seninkide yapıyormu sanki böyle dertler derya olmuş öyle bi iç çekiş40ı çıkana kadar 40 tane huy değiştirir canım banyoyla alakalı değil bence Bi gün çok uyuyo ertesi gün mız mız bazen ağlamadan yatıyo uyanık bazen gözünü açar açmaz yırtıyo ortalığı denk gelmiştir
Yaa kıyamam her uyanışta öyle yapmak bebeği korkutmuyor mu öyle yapmasanYani her fırsatta emzirmeye çalışıyorum çünkü memede uyuyor bırakıyor bi düzenimiz yok henüz Canım nasıl uyandırıyorsun ben ayak altına sert bişekilde parmakla vurunca uyanıyor sadece mecbur acıtıyorum canını biraz
Sona kaldım kesinsenden umutluydum benden sonra dogurursun diye, şaka şaka sağlıkla gelsin bebeğin, kolay bir doğum diliyorum __karamel__ nerdesin gizli gizli dogurmuyorsundur umarım
Canım emin ol uyanmıyor denemediğim yöntem kalmadı sarılığımız var annem senin iyiliğin için diyorum bir fiske atıyorumYaa kıyamam her uyanışta öyle yapmak bebeği korkutmuyor mu öyle yapmasanaltını açmak ıslak pamukla yüzünü silmek vs daha işe yarar yöntemler, benim kızımda uyanmıyordu serinleterek uyandırabiliyordum
İlk banyo yaptığında havlusuyla hemen emzirdim iç çekiyordu yavru kuşum sanırım biraz korktuÖyle canım ama banyo etkiledi eminim mayıştı kaldı kuzıcum bide böyle iç çekiyor seri bişekilde seninkide yapıyormu sanki böyle dertler derya olmuş öyle bi iç çekiş
Ayaklarının altını ve boynunu gıdıklıyınca uyaniyor bide battaniyeyi kollarına kapatınca hemen kıpırdanmaya başliyorYani her fırsatta emzirmeye çalışıyorum çünkü memede uyuyor bırakıyor bi düzenimiz yok henüz Canım nasıl uyandırıyorsun ben ayak altına sert bişekilde parmakla vurunca uyanıyor sadece mecbur acıtıyorum canını biraz
Tahmin etmiştimAy ben doğurdum kırkını da çıkarıp kenara koydum dermişim
Yok canım anneler burda ya, iş olmayan evde iş çıkarıp sonra o işlere yetişememe stresi yaşıyolar .. Ben de sakinleştirici görevindeyim çok saçma bi şekilde
Bu aralar doğururum die ümit ediyorum ama 16’sında ebe randevum var. Beklese daha süper olur aslında..
Ps-1: Maşallah demeden geçmiyorum minik meleklere
Ps-2: Unutmadım ama yazmak nasip olmadı.. İyi ki doğmuşsun @compeng ciiim
Ps-3: Bebişlerine kavuşanlara hayırlı olsun şimdiden..
Herkes doğursun. Ben doğurunca ışığı kaptıp kapıyı kitlerim merak etmeyin
Ay benimkide benden çıkarkende kolları savurarak çıktı hep yırttı aşağılarımı o kollar hep hareket halinde sıçrıyo arada bir kollarıdua eder gibi semaya kaldırıyo sonra annem bnm dötümü niye ısırmak istiyoAyaklarının altını ve boynunu gıdıklıyınca uyaniyor bide battaniyeyi kollarına kapatınca hemen kıpırdanmaya başliyorhiç sevmiyor
O kollar illa açıkta kalıcak
Canım ben 5. Gün kendi kontrolüm için gittim sarılık içinde farklı bir hastaneye gittik çocuk dr una doğum yaptığım hastanede de paket yaptırdığım için yüzde 20 indirim var ama uzağım orayaKızlar bebek doğduktan sonra kacıncı gün muayeneye götürüyorsunuz ve doğduğu hastaneye mi götürüyorsunuz çocuk doktorunuzu nasıl seçtiniz? Gibi sorular sorular kafamda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?