Aynı yollardan geçtim kuzum suni denedik gelmedi meğer kordonu boynuna 3 kere dolanmış kanala inmedi 4 cm de kaldım perşembe sezaryen oldum bendeSlm kızlar foruma bayadır bakamadım.cuma günü sezeryanla doğumum oldu..Çok sıkıntılıydı.carsamba saat 17 de başlayan sancim cuma günü sabah 4 e kadar sadece 4 cm açılmaya yaradı.agrulara dayanacak gücüm kalmamıştı epidural anestezi yaptırdım açılmayı hızlandırması için de ekstra suni sanci verildi..ama yinede bir değişme olmadı.doktorlarin dediğine gore rahim ağzı beton kadar sertmis. Ve oğlumu sıkıntıya soktu kalp atışları çok düşmüştü.acil sezeryan oldum.sukurler olsun ki çektiğine değdi.Rabbim sapa sağlam oğlumu bana nasip etti.oglumun sağlığı açısından hiç bir sorun olmadı.ama sezeryandan dolayı pazartesiye kadar hastanede kaldım.suan tek sorunumuz .emzirme.
Sütüm 3.u gün geldi. Hastanede de biberon verilmesine engel olamadım.simdi göğsümü tutmuyor sipam.nasil olacak bilmiyorum resmen evi yıkıyor göğüs ucunu ağzına alana kadar .eğer şans eseri tutturursam 2 yada 3 dk emip uyuyor.
Oğlum ağladıkça da ben ağlıyorum.yavrum ac ac uyuyor
Bi öneriniz varmı canlarım.
Bu arada kimler doğurdu. Oğlumun bakımından okumaya fırsat bulamıyorum.
@Meylen
@gojibeeren
Selma
Ne durumdasınız.
Acaba anne sütü alan bebek hafif uyur ani bebek ölüm sendromu falan dedin diye mi ?Noldu ki? Kursta bu bilgiyi vermislerdi. Hani mama verince saatlerce uyuyor diyorlar ya. O uyusa da anne uyanık olmalı yenidoğan döneminde..
Geçmiş olsun canım gözün aydın hep aklımdaydın dedim belki doğum yaptın giremiyorsundur. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etmis şükür. Zor olmuş biraz .Inşallah tutar göğsünü göğüs ucu al onunla dene belki alır.Slm kızlar foruma bayadır bakamadım.cuma günü sezeryanla doğumum oldu..Çok sıkıntılıydı.carsamba saat 17 de başlayan sancim cuma günü sabah 4 e kadar sadece 4 cm açılmaya yaradı.agrulara dayanacak gücüm kalmamıştı epidural anestezi yaptırdım açılmayı hızlandırması için de ekstra suni sanci verildi..ama yinede bir değişme olmadı.doktorlarin dediğine gore rahim ağzı beton kadar sertmis. Ve oğlumu sıkıntıya soktu kalp atışları çok düşmüştü.acil sezeryan oldum.sukurler olsun ki çektiğine değdi.Rabbim sapa sağlam oğlumu bana nasip etti.oglumun sağlığı açısından hiç bir sorun olmadı.ama sezeryandan dolayı pazartesiye kadar hastanede kaldım.suan tek sorunumuz .emzirme.
Sütüm 3.u gün geldi. Hastanede de biberon verilmesine engel olamadım.simdi göğsümü tutmuyor sipam.nasil olacak bilmiyorum resmen evi yıkıyor göğüs ucunu ağzına alana kadar .eğer şans eseri tutturursam 2 yada 3 dk emip uyuyor.
@Meylen
@gojibeeren
Selma
Ne durumdasınız.
Seninki yine 1 aylık. Bizim daha ilk gün başladı gaz sancısı. Yine benim sütle ilgili. Az veya çok illa gazlıyor bebeyi..Bu kolik ne yaaa sinir oldum
Annelikte problem yokda benim ameliyat sorunlu geçti aynısını yaşayamam tekrarCanım ilk hafta bende oyle diyodum ağrılarımdan ama
Aliştım şuan annelige
Kuzum sütünü sağıp kaşık biberonla vermeyi dene yada şiringa cay kaşığı memeyide denemekden vazgeçme benimkide bastan memeyi tutmuyordu evde kıyametler koşuyordu sonra birden almaya başladı şimdi hiçbir problemi yok şükür.mutlaka sütünü sağıp ver iyi beslenmezse bu sefer sarılık belası çıkıyor bir süreç biz tecrübesiz onlar acami basta sorunlar çıkıyor ama ilimizde öğrendik:)Slm kızlar foruma bayadır bakamadım.cuma günü sezeryanla doğumum oldu..Çok sıkıntılıydı.carsamba saat 17 de başlayan sancim cuma günü sabah 4 e kadar sadece 4 cm açılmaya yaradı.agrulara dayanacak gücüm kalmamıştı epidural anestezi yaptırdım açılmayı hızlandırması için de ekstra suni sanci verildi..ama yinede bir değişme olmadı.doktorlarin dediğine gore rahim ağzı beton kadar sertmis. Ve oğlumu sıkıntıya soktu kalp atışları çok düşmüştü.acil sezeryan oldum.sukurler olsun ki çektiğine değdi.Rabbim sapa sağlam oğlumu bana nasip etti.oglumun sağlığı açısından hiç bir sorun olmadı.ama sezeryandan dolayı pazartesiye kadar hastanede kaldım.suan tek sorunumuz .emzirme.
@Meylen
@gojibeeren
Selma
Ne durumdasınız.
Ne yapacağim akşam bşlıoSeninki yine 1 aylık. Bizim daha ilk gün başladı gaz sancısı. Yine benim sütle ilgili. Az veya çok illa gazlıyor bebeyi..
Canimmmm,allaha emanetsin inşallah. Sağ salim al oğlunu kucağına inşallahCanımsın karamelim dualarınız güç verecek bana inşallah çok çok inanıyorum
Müslin bezle sarsak olur mu canım. Birde öyle deneyeyim. Üşüyorlar desem evde sıcakKarnına poposuna zeytinyağlı masaj, ve özellikle göğüs karın bölgesine ayrı bir kat bezle sar kuşak gibi hep öyle yatır kaldır bizde işe yarıyor gibi.. birde ben sürekli rezene içiyorum yemeklerime kimyon ekliyorum sütün gazını alıyor
Şöyle bir aylık olsalar haklısın daha iyi olur inşallah canım. Şu gaz sıkıştırmasaGözünüz aydın, beraber olmanıza çok sevindim. Sağlıkla büyüsün prenseslerin..
30 günden sonra gece gündüz ayrımını anlıyorlar. Gündüz 2 saatten fazla uyutmazsan gece daha uzun uyuyabilirler. Az kaldı
Maşallah canım sağlıkla büyütKızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına
Kızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk@Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk kendime yeni gelip yazabildim. Dikişlerim çok acıyor çıkarken baya zaiyat verdi bu kız çok şükür iyiyiz ama
Lohusa terlemesi diye bir şey var canım çok fenaKizlarr gunaydinn hamile kalanlardan biri de benim ay uyuyamiyorum gece kac kez kalktim benden baska sicak gelen yok ev serinmiş ... bu sicak basmasi gebelik sonrasi da devam ediyor mu doguran arkadaslarim .... ayy uykusuz zombi gibiyim
Var kız gerçektenDiyorlar kiiiiii havalara bak sanki şehzadesii var ?? Belkiii varrrr belkiii varrrr
Canım ben ikizlerime gün içinde üç veya dört defa veriyorum mama. Önce anne sütüyle besleyip sonra veriyorum vereceksem de. Gaz sorunumuz var ama daha yeni başladı kaka problemi yok. Kullandığımız mama bebelac gold nutrikonfor. Şeker içermiyor diye özellikle seçtik meme reddi olmasın diye.Gunaydin sevgili anneler ✌ birşey soracağım bebeğine mama veren var mı? Ben 6 gün önce 1 kere verdim o günden beri kakasini yapmiyo doktora sordum telefonda gaz çıkarabiliyosa beslenirken karnindan ses geliyorsa 1 haftaya kadar birşey yapmıyoruz dedi 3 gundur 1 cay kasigi zeytin yagi iciriyorum poposuna suruyorum karnina masaj yapiorum bacak hareketletini yaptiriyorum ama yok yapamiyor cocuk iyicede huzursuz etmeye basladi sanirim uyurken bile rahat degil yavrum çıldiracagimbirde sutum az doymuyor cocuk sagdigim sutleri kullandik bugune kadar artik mecbur mama destegi verecek gibiyim ama boyle tuvalet problemi olursa nasil yapacagiz hic bilmiyorum birde mamaya hepsi karsi ( doktor, ebe ) ama doymayinca da durmuyor bu cocuk ne yapcağim konusunda iyice kafam karisti
Canım nasılsınız sen ve bebeğinKızlar merhabaBugün doktora gittik. Normal Doğuma uygun anatomide olmadığımı söylediler. Önce ebe baktı sonra doktor baktı uygun değilsin dedi. Bugün sezeryana alacak şekerden dolayı beklemek riskli dedi doktor. Kızlar dua edin lütfen
Canım aptamilde şeker var ilerde meme reddi yaşıyormuş kullananlar. Bize çocuk dru mama alırken şekersiz olmasına dikkat edin demişti. Bende günde üç dört kez veriyorum.Önce hipp aldım sonra tadı daha güzel diye Aptamil e geçtim. Aynen kuzum mesela 30 CC ye bir ölçek ya ben 50 CC ye bi olcek koyuyorum nasılsa bı saat sonra emzircem diye. O an süt olmuyo ya da goguslerim aciyor oluyo fln öyle durumlarda veriyorum . Hipp in sindirimi çok kolay. Erken doğum olduğumuz halde hiç kaka problemi çekmedim onda. Aptamil de biraz ugrasiyoruz
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallahSlm kızlar foruma bayadır bakamadım.cuma günü sezeryanla doğumum oldu..Çok sıkıntılıydı.carsamba saat 17 de başlayan sancim cuma günü sabah 4 e kadar sadece 4 cm açılmaya yaradı.agrulara dayanacak gücüm kalmamıştı epidural anestezi yaptırdım açılmayı hızlandırması için de ekstra suni sanci verildi..ama yinede bir değişme olmadı.doktorlarin dediğine gore rahim ağzı beton kadar sertmis. Ve oğlumu sıkıntıya soktu kalp atışları çok düşmüştü.acil sezeryan oldum.sukurler olsun ki çektiğine değdi.Rabbim sapa sağlam oğlumu bana nasip etti.oglumun sağlığı açısından hiç bir sorun olmadı.ama sezeryandan dolayı pazartesiye kadar hastanede kaldım.suan tek sorunumuz .emzirme.
@Meylen
@gojibeeren
Selma
Ne durumdasınız.
Canım henüz almadım bende. Drum medikalcilerdrn medikal korse alabilirsin demişti. Evde de yamuna var aslında kullansam mı bilmiyorum
Yamuna hangisinden canım bende onlara baktım ama yaz mevsiminde takabilir miyim birde beden konusu nasıl olacak kafama takıldı fiyatıda yüksek alırda takamazsam içime otururMüslin bezle sarsak olur mu canım. Birde öyle deneyeyim. Üşüyorlar desem evde sıcak
Şöyle bir aylık olsalar haklısın daha iyi olur inşallah canım. Şu gaz sıkıştırmasa
Maşallah canım sağlıkla büyüt
korktuğun kadar yokmuş değil mi canım. Maşallah size sağlıkla büyüt inşallah
Lohusa terlemesi diye bir şey var canım çok fena
Var kız gerçekten
Canım ben ikizlerime gün içinde üç veya dört defa veriyorum mama. Önce anne sütüyle besleyip sonra veriyorum vereceksem de. Gaz sorunumuz var ama daha yeni başladı kaka problemi yok. Kullandığımız mama bebelac gold nutrikonfor. Şeker içermiyor diye özellikle seçtik meme reddi olmasın diye.
Canım nasılsınız sen ve bebeğin
Canım aptamilde şeker var ilerde meme reddi yaşıyormuş kullananlar. Bize çocuk dru mama alırken şekersiz olmasına dikkat edin demişti. Bende günde üç dört kez veriyorum.
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah
Canım henüz almadım bende. Drum medikalcilerdrn medikal korse alabilirsin demişti. Evde de yamuna var aslında kullansam mı bilmiyorum
Benimkilerde öyle kırmızı morumsu sinirime dokunuyorlar valla ve benim göbekde öyle aşşağa sarkmış top gibi yumuşak bir acayip ödem var gibi yürürken ağırlık yapıyor resmen benim bi Korsem vardı yamuna benzeri onu demedim resmen yarıda duruyor:)))Yamuna hangisinden canım bende onlara baktım ama yaz mevsiminde takabilir miyim birde beden konusu nasıl olacak kafama takıldı fiyatıda yüksek alırda takamazsam içime oturur
Birde senin göbeğin ne durumda çatlakların rengi filan beyazlafı mı benim kiler henüz kormızı mor gibi bide göbeğim böyle gevşek duruyo
Canım görsel atayım sana.bende emzirirken zor olur diye takmıyorım. Göbeğim baya küçüldü. Çatlaklarıö belli belirsiz göbek deliği etrafında var sadece beyaz renk canım. Benim ödem vardı göbeğimde o kısım biraz kahverengimsi kaldı düzelir inşallah. Benimde göbek yumuşak halaYamuna hangisinden canım bende onlara baktım ama yaz mevsiminde takabilir miyim birde beden konusu nasıl olacak kafama takıldı fiyatıda yüksek alırda takamazsam içime oturur
Birde senin göbeğin ne durumda çatlakların rengi filan beyazlafı mı benim kiler henüz kormızı mor gibi bide göbeğim böyle gevşek duruyo
Yaaaa gel birbirimize sarılıp ağlayalım ozamanBenimkilerde öyle kırmızı morumsu sinirime dokunuyorlar valla ve benim göbekde öyle aşşağa sarkmış top gibi yumuşak bir acayip ödem var gibi yürürken ağırlık yapıyor resmen benim bi Korsem vardı yamuna benzeri onu demedim resmen yarıda duruyor:)))
Haklısın hem yaz hem emzirme zorlayıcı olur korse konusundaCanım görsel atayım sana.bende emzirirken zor olur diye takmıyorım. Göbeğim baya küçüldü. Çatlaklarıö belli belirsiz göbek deliği etrafında var sadece beyaz renk canım. Benim ödem vardı göbeğimde o kısım biraz kahverengimsi kaldı düzelir inşallah. Benimde göbek yumuşak hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?