2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aptamille ilgili 3yil once cok gaz şikayeti oluyordu simdi nasil bilemem ama bende 2 gune 1 1kez hip veriyorum 20cc falan iciyo
Aptamilin şeker oranı yüksekmiş. Ben de önce Aptamil aldım sonra hipp e geçtim. İki günde bir kez iki memeyi de emdiyse ve doymadiysa 50 CC fln veriyorum. Ben çok mu veriyorum ki. Diyelim meme yok o zaman da 100 lük içiyor benim oğlan

@Hdou4225 canım doktorunla hangi günde karar kıldınız?

Sordugum herkes 38+0 da sezaryena giriyor. Bana da o gun verdi doktorum ama emin olamıyorum
Kızım 38+3 de sezaryen ile alınmıştı zorunlu olarak
Benim ilk sezeryan mecburen 38+5DE olmuştu. 2. De arada 3 yıl olduğu için dikişler çok zorlanmasın diye 38+1demişti. Gerçi bizimki kendi sancıyla 38+0da geldi. Bence ne kadar kalırsa o kadar iyi tabi belirgin bir risk yoksa

İyi bari canım ozaman bişey demiyorum.
Enfeksiyon nasıl almış kuzum ya
İnş hemen iyileşsin.
İşte ona anlam veremiyoruz çünkü beta
Bildiğimiz boğaz gribal bişey yani
Benim hiç bişeyim yok ve tahlillerim temizdi hep

Dr um diyoki kapalı kutu sürpriz yumurta her doğum işte
Allaha sığındım dua ediyorum şükrediyorum işte

Slm kızlar foruma bayadır bakamadım.cuma günü sezeryanla doğumum oldu..Çok sıkıntılıydı.carsamba saat 17 de başlayan sancim cuma günü sabah 4 e kadar sadece 4 cm açılmaya yaradı.agrulara dayanacak gücüm kalmamıştı epidural anestezi yaptırdım açılmayı hızlandırması için de ekstra suni sanci verildi..ama yinede bir değişme olmadı.doktorlarin dediğine gore rahim ağzı beton kadar sertmis. Ve oğlumu sıkıntıya soktu kalp atışları çok düşmüştü.acil sezeryan oldum.sukurler olsun ki çektiğine değdi.Rabbim sapa sağlam oğlumu bana nasip etti.oglumun sağlığı açısından hiç bir sorun olmadı.ama sezeryandan dolayı pazartesiye kadar hastanede kaldım.suan tek sorunumuz .emzirme.
Sütüm 3.u gün geldi. Hastanede de biberon verilmesine engel olamadım.simdi göğsümü tutmuyor sipam.nasil olacak bilmiyorum resmen evi yıkıyor göğüs ucunu ağzına alana kadar .eğer şans eseri tutturursam 2 yada 3 dk emip uyuyor.

Oğlum ağladıkça da ben ağlıyorum.yavrum ac ac uyuyor
Bi öneriniz varmı canlarım.

Bu arada kimler doğurdu. Oğlumun bakımından okumaya fırsat bulamıyorum.
@Meylen
gojibeeren
Selma
Ne durumdasınız.

Bugün tam da seni etiketlemeye çalıştım kullanıcı adını bulamadım. Sen yazdın neyseki gözünüz aydın olsun, sağlıkla mutlulukla büyütün oğlunuzu.. Önemli olan sağlıkla kavusmak. İnşallah en kısa zamanda memeyi de tutar

Benimkinin kilo alımına sknti var. Geçen hafta hiç kilo almamış mesela halbuki önceki kontrolde iyiydi. Bi iyi bi kötü gidiyo.

Kızım da üç hafta hiç kilo almadığı için sezaryen yapılmıştı, kan akışı skntliydi, ritmler zayıftı vs...
Bunda da öyle biseyler söz konusu olursa 38 i doldurunca aldırırım. Doktorla görüşü cem bakalım

Merhaba, geçmiş olsun
Sana niye günlerce sancı çektirdiler öyle
Bundan sonrası güzel olsun insallah. Rabbim sağlıklı hayrli günler göstersin

Canım benim hatırlaman bile büyük incelik.
Çok saol. Şükürler olsun büyük bir ödül oldu Rabbimden.uzun simsiyah saçlar.kiprikler desen kaşin üstünde. Yüzüne baktıkça içim mutluluk doluyor..
Ne güzel birşey mis evlât.

Çok teşekkür ederim samiracim
Büyük bir umutla açılma beklendi. Sanci varsa açılmada olur mantığıyla süründurduler beni.ama her gelen sancıda gözüm nst deydi. Sanci geldiği zaman oglumun kalp atisi gidiyordu.en son 70 e düşmüştü ki.mudahale etme zamanı geldi dediler.cok çektirdiler bize.
Meğerse sanci.geldikce kasılmalara oğlum da başıyla baskı yapıyormuş.strese girmiş.biraz da kakasini yapmış.amniukn sıvısı yeşildi.dediler.sukurler olsun dayandı yavrum

Kız niye benim ödümü koparıyorsun

Günlerimiz yakınmış canım kilosu kaç çıkmıştı bende kansızlık var benimde 2 haftada bebek kilo almamıştı biraz sıkıntı yaptım acaba kansızlıktan mı almıyo diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…