2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben mamajoonun aldım bugün güzel aslında yumuşacık bende emmiyo madem kremi sürüp üzerine onu takıyorum sütyen giyiyorum bide öyle deneyek bakalım

Ben mamajoonun aldım bugün güzel aslında yumuşacık bende emmiyo madem kremi sürüp üzerine onu takıyorum sütyen giyiyorum bide öyle deneyek bakalım
Kız aynı ben gibi yapmışsın valla ben ağlayarak eczaci ablaya gittiğimde sütyen giymeyeceeeeen bı yandan da hava alması lazımdı dediydi. Yavrum çok çeken biri olarak işte aman diyim dikkat et. Goguslerimi gorseydin ağlardin o kadar beter olduydu.

Kız benimkinin hep kokulu normaldir yani:)))

Hava alıyo kuzum zaten penye bide kapak delikli sütyen takmadığımda göğüslerim sallanıyor daha çok acıyo uçları kıyafete yapışıyo bende bugün çok rahat ettim inan ki
Deneme yanılma gidiyorum bakalım nolcak sonum emzirmemizde hata varmış

Aynen bacım sütyen olmayınca işkence gibi biliyorum da öbürü daha fena yaşayınca anladim. Dediğin doğru deneye deneye buluyoz yolumuzu valla.

Evet Pelocum dogurcam nasipse kazasız belasız.Kerem pasamla katilicaz aranıza.Öpücükle kokla bizim için Aras Bulut tosuncugu
Paşalar çoğalıyorrr maşşallah aynnasıl heyecan vardır şimdiii kütküt:)) yarın çok güzel olucak senin için .aaa büyük zevkle koklarımda öperimde:))

Aynen bacım sütyen olmayınca işkence gibi biliyorum da öbürü daha fena yaşayınca anladim. Dediğin doğru deneye deneye buluyoz yolumuzu valla.
Ay evet sütyensiz dolaşdım bikaç günde yok olmuyor sutyen şart daha rahat ettim bide benim sütler çok akıyor ya petsiz olmuyor sizinde öylemii pede bağımlı oldum

sadece 7 kilo vermişim ablaaaaaa offf baklavaya karşı koyamıyorum,allah kahretmesin beniii
Kız bu sıcakda ne baklavası dicemde sizin orda havalar nasıl bilmiyore:)) ben komposto cok içiyorum tatlı olarak bide kuru üzüm karpuz yiyorum.ben hamileyken vermişim herhalde ödem gittikçe kilo eksiliyor yoksa şuan özel yaptığım bişey yok kuzum.

Hadi inşallah canım umarım öyle olur silikon göğüs ucunu takıyorum sütyen içine inşallah rahatlarım Bebişim de öğrenirse emzirmeyi tamamdır
Bizimde basta oldu sıkıntı daha hastanedeyken eşim eczaneden avent almış gelmiş ama hiç kullanamadım ben kaldı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…