@Meylen canım benim birazda kalkanla emzirmeye kalktigim gün fenalaştı yaralar diye düşünüyorum. İyice kabuğu soyuldu derisi yuzuldu falan memeni çok sıkı takip etmezsen bı anda ne olduğunu anlayamiyorsun valla. Çok acıyor diye önce sagmaua başladım acı devam etti sagarken. Sonra kalkan kullandım hala aynıydı. Kalkanla emzirince iyice gitti şimdi günde 500 kez kontrol ediyorum kuruluk var mı kizariklik var mı şişme var mı diye. Tik oldu.
Kız aynı ben gibi yapmışsın valla ben ağlayarak eczaci ablaya gittiğimde sütyen giymeyeceeeeen bı yandan da hava alması lazımdı dediydi. Yavrum çok çeken biri olarak işte aman diyim dikkat et. Goguslerimi gorseydin ağlardin o kadar beter olduydu.
kızlar bebeğim ishal ve kakası hiç kokmazdı bugün kokuyo neden olabilir
hamileyken içtiğim vitamini devam et demişti doktorum antibiyotik ağrı kesici demir hapı falan bi sürü şey içiyorum diye içmiyodum
dün ağrı kesiciyle antibiyotik bitti vitamini içtim böyle oldu ona bağlıyorum ben ama
olabilir mi sizce ?
bugün içmedim vitamini bakalım yarına düzelcek mi
Kız aynı ben gibi yapmışsın valla ben ağlayarak eczaci ablaya gittiğimde sütyen giymeyeceeeeen bı yandan da hava alması lazımdı dediydi. Yavrum çok çeken biri olarak işte aman diyim dikkat et. Goguslerimi gorseydin ağlardin o kadar beter olduydu.
Hava alıyo kuzum zaten penye bide kapak delikli sütyen takmadığımda göğüslerim sallanıyor daha çok acıyo uçları kıyafete yapışıyo bende bugün çok rahat ettim inan ki
Deneme yanılma gidiyorum bakalım nolcak sonum emzirmemizde hata varmış
Hava alıyo kuzum zaten penye bide kapak delikli sütyen takmadığımda göğüslerim sallanıyor daha çok acıyo uçları kıyafete yapışıyo bende bugün çok rahat ettim inan ki
Deneme yanılma gidiyorum bakalım nolcak sonum emzirmemizde hata varmış
Ay evet sütyensiz dolaşdım bikaç günde yok olmuyor sutyen şart daha rahat ettim bide benim sütler çok akıyor ya petsiz olmuyor sizinde öylemii pede bağımlı oldum
Ay evet sütyensiz dolaşdım bikaç günde yok olmuyor sutyen şart daha rahat ettim bide benim sütler çok akıyor ya petsiz olmuyor sizinde öylemii pede bağımlı oldum
Kız bu sıcakda ne baklavası dicemde sizin orda havalar nasıl bilmiyore:)) ben komposto cok içiyorum tatlı olarak bide kuru üzüm karpuz yiyorum.ben hamileyken vermişim herhalde ödem gittikçe kilo eksiliyor yoksa şuan özel yaptığım bişey yok kuzum.