Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uymayın bacım bana uymayınnn, günüm dolduAh ya. Şimdi iyi mi bari? Allah vere de bebeklere bir şey bulaşmasın
Teşekkür ederim canim
Birinç birinç birinç
Izindeyiz Başkanım![]()
ben sezaryen oldum, daha önceki dikiş yerlerinde incelme gördüğü için doktorum erken almak istedi.Masallah sağlıkla büyusun insallah Erkenden olmuş amin insallah bizde bekliyoruz ama artık zorluyor belirtilerin neydi sancıyla ki geldi ben de ssvd adayıyım tedirgin bi şekilde bekliuorum bakalım![]()
Oy maşallah. Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına
İnşallah canım alışana kadar ağzımıza edeceklerAlışacak zamanla annesi inşallah benimkide alıyo ucunu tam kavrayamıyo ciklet gibi cak cak iki dolandırıyo anlıyo bi terslik olduğunu sinirlenip bırakıyo![]()
Senin gozetiminde evet canim ama uykudayken sakin yuzustu birakmaYüz üstü yatırabılıyor muyuz bişey olmaz demi herseyden korkuyorum yaa dokunmaya kıyamıyorumsıvazlıyordum ama pat pat yapmıyordum bir de oyle deneyım canım
Aramizda hala hamilelerin olmasi tuhaf gelmeye baslsdi artik
Aramizda hala hamilelerin olmasi tuhaf gelmeye baslsdi artikmasallah canim sirf göbek var
Ben bugun icmedim ama yinede varKahvesiz çok zor olacak ama deneyecembebegin arkasina pat pat vurmaktan korkma
Canim sadece 1 hafta dayanmak gerekiyor sonra kabuk baglayip dusuyo yaralar ve rahat emzirme başlıyorEmzirmek inanılmaz eziyet oldu bana kremler Bi poka yaramıyor göğüs kalkanı yaramadı kantoron yaramadı canımdan can gidiyo Valla
İnşallah geçsin gitsin doya doya emzireyim kuzumu canım![]()
Yok tatlim oyle de demek istemedimBiz çıkalım![]()
Masallah cok şeker gozunaydin canimKızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına
Size de hayırlı olsun, çok sevindim bütün yaz böyle mi olacak diye telaşlanmıştım9 gün öncesezeryan oldum 10 kilo verdim 9 günde ödem felan kalmadı
Kızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına
Çok güzel bişe bence maşaaallahhep Gülsün ve iyi insanlarla karşılaşsın. Bahtı açık olsun
BUz koymak biraz iyi geliyor. Ya da ayakları soğuk suya sokmak rahatlatıyor biraz. Başka da çözümü YÖK galiba. O kadar yürüyorum inmiyo artık.Merhaba arkadaşlar, benim de 38. haftam. Doğum yapanlara sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah. Henüz doğum yapmayanlara da kolay doğumlar dilerim. Ayaklarım çok ödem topladı. Öyle ki uyuşuyor artık. Doğum yapan arkadaşlar, ödeminiz geçti mi doğumdan sonra? Sezaryen de ödem yapıyor diyorlar, bunun üzerine daha fazla nasıl ödem olabilir bilmiyorum![]()
Ben varımKim kaldi doğurmayan![]()
Karamelim sende hayırlısıyla doğurursun inşallahNe doğurması
Hamile miydim ben![]()
Senı tanımıyorum henuz ama sende hayırlısıyla doğurursunnn inşallah arkadaşımBUz koymak biraz iyi geliyor. Ya da ayakları soğuk suya sokmak rahatlatıyor biraz. Başka da çözümü YÖK galiba. O kadar yürüyorum inmiyo artık.
Ben varımDAha da var. Nasıl geçecek bu temmuz ayı
![]()