• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Masallah sağlıkla büyusun insallah Erkenden olmuş amin insallah bizde bekliyoruz ama artık zorluyor belirtilerin neydi sancıyla ki geldi ben de ssvd adayıyım tedirgin bi şekilde bekliuorum bakalım :KK43:
ben sezaryen oldum, daha önceki dikiş yerlerinde incelme gördüğü için doktorum erken almak istedi.

Kızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına
Oy maşallah. Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

Emzirmek inanılmaz eziyet oldu bana kremler Bi poka yaramıyor göğüs kalkanı yaramadı kantoron yaramadı canımdan can gidiyo Valla 😔
İnşallah geçsin gitsin doya doya emzireyim kuzumu canım 🙏
Canim sadece 1 hafta dayanmak gerekiyor sonra kabuk baglayip dusuyo yaralar ve rahat emzirme başlıyor

@Meylen canım benim birazda kalkanla emzirmeye kalktigim gün fenalaştı yaralar diye düşünüyorum. İyice kabuğu soyuldu derisi yuzuldu falan memeni çok sıkı takip etmezsen bı anda ne olduğunu anlayamiyorsun valla. Çok acıyor diye önce sagmaua başladım acı devam etti sagarken. Sonra kalkan kullandım hala aynıydı. Kalkanla emzirince iyice gitti 😆😆şimdi günde 500 kez kontrol ediyorum kuruluk var mı kizariklik var mı şişme var mı diye. Tik oldu.

Kızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına
Çok güzel bişe bence maşaaallah🙏🙏 hep Gülsün ve iyi insanlarla karşılaşsın. Bahtı açık olsun
Merhaba arkadaşlar, benim de 38. haftam. Doğum yapanlara sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah. Henüz doğum yapmayanlara da kolay doğumlar dilerim. Ayaklarım çok ödem topladı. Öyle ki uyuşuyor artık. Doğum yapan arkadaşlar, ödeminiz geçti mi doğumdan sonra? Sezaryen de ödem yapıyor diyorlar, bunun üzerine daha fazla nasıl ödem olabilir bilmiyorum :KK43:
BUz koymak biraz iyi geliyor. Ya da ayakları soğuk suya sokmak rahatlatıyor biraz. Başka da çözümü YÖK galiba. O kadar yürüyorum inmiyo artık.
Kim kaldi doğurmayan 😎😎😎
Ben varım🙋‍♀️ DAha da var. Nasıl geçecek bu temmuz ayı🤦‍♀️

BUz koymak biraz iyi geliyor. Ya da ayakları soğuk suya sokmak rahatlatıyor biraz. Başka da çözümü YÖK galiba. O kadar yürüyorum inmiyo artık.
Ben varım🙋‍♀️ DAha da var. Nasıl geçecek bu temmuz ayı🤦‍♀️
Senı tanımıyorum henuz ama sende hayırlısıyla doğurursunnn inşallah arkadaşım

Back