Masallah sağlıkla büyusun insallah Erkenden olmuş amin insallah bizde bekliyoruz ama artık zorluyor belirtilerin neydi sancıyla ki geldi ben de ssvd adayıyım tedirgin bi şekilde bekliuorum bakalım
Kızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına
Alışacak zamanla annesi inşallah benimkide alıyo ucunu tam kavrayamıyo ciklet gibi cak cak iki dolandırıyo anlıyo bi terslik olduğunu sinirlenip bırakıyo
Yüz üstü yatırabılıyor muyuz bişey olmaz demi herseyden korkuyorum yaa dokunmaya kıyamıyorum sıvazlıyordum ama pat pat yapmıyordum bir de oyle deneyım canım
Kızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına
@Meylen canım benim birazda kalkanla emzirmeye kalktigim gün fenalaştı yaralar diye düşünüyorum. İyice kabuğu soyuldu derisi yuzuldu falan memeni çok sıkı takip etmezsen bı anda ne olduğunu anlayamiyorsun valla. Çok acıyor diye önce sagmaua başladım acı devam etti sagarken. Sonra kalkan kullandım hala aynıydı. Kalkanla emzirince iyice gitti şimdi günde 500 kez kontrol ediyorum kuruluk var mı kizariklik var mı şişme var mı diye. Tik oldu.
Çok güzel bişe bence maşaaallah hep Gülsün ve iyi insanlarla karşılaşsın. Bahtı açık olsun
Merhaba arkadaşlar, benim de 38. haftam. Doğum yapanlara sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah. Henüz doğum yapmayanlara da kolay doğumlar dilerim. Ayaklarım çok ödem topladı. Öyle ki uyuşuyor artık. Doğum yapan arkadaşlar, ödeminiz geçti mi doğumdan sonra? Sezaryen de ödem yapıyor diyorlar, bunun üzerine daha fazla nasıl ödem olabilir bilmiyorum
BUz koymak biraz iyi geliyor. Ya da ayakları soğuk suya sokmak rahatlatıyor biraz. Başka da çözümü YÖK galiba. O kadar yürüyorum inmiyo artık.
Ben varım DAha da var. Nasıl geçecek bu temmuz ayı