• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Paşalar çoğalıyorrr maşşallah aynnasıl heyecan vardır şimdiii kütküt:)) yarın çok güzel olucak senin için .aaa büyük zevkle koklarımda öperimde:))

Bakıyım saat 12'yi geçmiş 10 temmuz olmuş evet yarın diyebiliriz artık canımmmmm.Sormaaa kaç gündür nasıl heyecan var anlatamam.Tek dileğim başarılı sağlıklı bi ameliyatla yavruma kavuşmakkkk👶

Aynen bacım sütyen olmayınca işkence gibi biliyorum da öbürü daha fena yaşayınca anladim. Dediğin doğru deneye deneye buluyoz yolumuzu valla.
Anamın ayaklarının altını öpesim bütün erkekleri kesesim var 😁 lohusa depresyonu yaşamıyorum Allahtan yoksa hepsine pıçak :bicak:

Bakıyım saat 12'yi geçmiş 10 temmuz olmuş evet yarın diyebiliriz artık canımmmmm.Sormaaa kaç gündür nasıl heyecan var anlatamam.Tek dileğim başarılı sağlıklı bi ameliyatla yavruma kavuşmakkkk👶
Ohooo bi bakmışın bitmiş gitmiş yavrun yanında

Anamın ayaklarının altını öpesim bütün erkekleri kesesim var 😁 lohusa depresyonu yaşamıyorum Allahtan yoksa hepsine pıçak :bicak:
Kız benim de kocamı bıcaklayasım var.bu ne be görmemişin çocuğu olmuş gibi bi haller bi haller aman Allahım bir bebek onda var sanırsın adam ölüp bitiyormuş meğer:))

Kız benim de kocamı bıcaklayasım var.bu ne be görmemişin çocuğu olmuş gibi bi haller bi haller aman Allahım bir bebek onda var sanırsın adam ölüp bitiyormuş meğer:))
Benim sığır herifte tam tersi muhattap olmuyorum totomda dolaşıyor Bi pok yemeden yapsa ölür sanki 🙄 dingil sinirliyim bak ona aklıma geldi yine :işsiz::KK53:

Kız bu sıcakda ne baklavası dicemde sizin orda havalar nasıl bilmiyore:)) ben komposto cok içiyorum tatlı olarak bide kuru üzüm karpuz yiyorum.ben hamileyken vermişim herhalde ödem gittikçe kilo eksiliyor yoksa şuan özel yaptığım bişey yok kuzum.
😒 valla burasi da cehennem gibi sıcak ama bu beni durdurmak için asla bir sebep değil lütfen!
Ay bende yemiyorum artık 😭 senden de zayif olacam bak gör

😒 valla burasi da cehennem gibi sıcak ama bu beni durdurmak için asla bir sebep değil lütfen!
Ay bende yemiyorum artık 😭 senden de zayif olacam bak gör
Öyle deme üzülürüm ama senden daha zayıf falan:))))) rekabet iyidir maskaram hadi bakım atak bekliyorum senden:)) bugünden itibaren say 10 gün sonra kaç kilo vercez hangimiz hadi bakalım:))

Kızlar göğüs ucu yaralarına kudret narı çok iyi geliyormuş okuduklarıma göre denemekte fayda vardır belki 😏

Allah YARDIMCINIZ olsun canım valla sıcakda çok zor hamilelik .gerçi bu sıcakda emzirmekde hiç kolay olmuyor
Tabiki kolay değildir kuzum ama inan hamilelik kadar da zor değildir. Ağrılar sancılar sıcak uykusuzluk hareketsizlik daha bir çok şey yaşadın sende en iyi bilenlerdensin 😍

Back