Bakıyım saat 12'yi geçmiş 10 temmuz olmuş evet yarın diyebiliriz artık canımmmmm.Sormaaa kaç gündür nasıl heyecan var anlatamam.Tek dileğim başarılı sağlıklı bi ameliyatla yavruma kavuşmakkkk❤
Bakıyım saat 12'yi geçmiş 10 temmuz olmuş evet yarın diyebiliriz artık canımmmmm.Sormaaa kaç gündür nasıl heyecan var anlatamam.Tek dileğim başarılı sağlıklı bi ameliyatla yavruma kavuşmakkkk❤
Kız benim de kocamı bıcaklayasım var.bu ne be görmemişin çocuğu olmuş gibi bi haller bi haller aman Allahım bir bebek onda var sanırsın adam ölüp bitiyormuş meğer:))
Kız benim de kocamı bıcaklayasım var.bu ne be görmemişin çocuğu olmuş gibi bi haller bi haller aman Allahım bir bebek onda var sanırsın adam ölüp bitiyormuş meğer:))
Kız bu sıcakda ne baklavası dicemde sizin orda havalar nasıl bilmiyore:)) ben komposto cok içiyorum tatlı olarak bide kuru üzüm karpuz yiyorum.ben hamileyken vermişim herhalde ödem gittikçe kilo eksiliyor yoksa şuan özel yaptığım bişey yok kuzum.
Iyi geceler kızlaar.
Her ne kadar eşim yardım etse de şu saate kadar evde yaptığım işin haddi var hesabı yok . Bugün doğmadıysa daha da doğmaz heralde benim minnoş.
Öyle deme üzülürüm ama senden daha zayıf falan:))))) rekabet iyidir maskaram hadi bakım atak bekliyorum senden:)) bugünden itibaren say 10 gün sonra kaç kilo vercez hangimiz hadi bakalım:))
Tabiki kolay değildir kuzum ama inan hamilelik kadar da zor değildir. Ağrılar sancılar sıcak uykusuzluk hareketsizlik daha bir çok şey yaşadın sende en iyi bilenlerdensin
Tabiki kolay değildir kuzum ama inan hamilelik kadar da zor değildir. Ağrılar sancılar sıcak uykusuzluk hareketsizlik daha bir çok şey yaşadın sende en iyi bilenlerdensin