2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bugun bende cikaramiyorum hic yontem olarak emzirdikten hemen sonra sirtina pat pat cikmadiysa yuzustu yatiriyorum sirtini sivazlayip pat pat sonra tekrar kaldirip gogsumde patpat yaoinca cikiyor genelde ama bugun ise yaramiyor
Yüz üstü yatırabılıyor muyuz bişey olmaz demi herseyden korkuyorum yaa dokunmaya kıyamıyorum sıvazlıyordum ama pat pat yapmıyordum bir de oyle deneyım canım

Mesela bende bulgur gaz yaptı sanırım bir daha da yemem tum gece ayaga dikti kahveyı bı dene canım baskasına yapmıyordur ama belkı sana yapmıstır hıc bellı olmuyo ki

Canıma moralini iyi tut. Sen iyi olursan kuzun da iyi olur. İnşallah en kısa zamanda kavuşun.
Kızlar benim bebeğim de 9. Gün de bugün kuvezde çıkıp eve geldi

Oh maşallahhhhh. Hayırlı olsun

Neyse 100 sayfam kaldı iyi ki spoiler vermeyin demişim neler olmus neler amanınn herkesler dogurmus ama itiraf etmelıyım B bskscl senin doğum hikayen aşırı heyecan kattı baska daha neler neler oldu bakalım geliyorumm beybilerr yabas yavas da olsa okunmadık bir satır bırakmam prensip meselesi yaptım

Kızlar benim oğlanlar geceleri hiç uyumuyor çöm uykusuzum inşallah düzelir bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…