Gece gündüzün farkında değiller daha canım, akşamları bezlerini açıp uyandır bir süre uyanık tutmaya çalış banyo vs akşamlara denk getir geceyi daha uykulu geçirirler, sen nasıl oldun geçti mi hastalığın?Kızlar benim oğlanlar geceleri hiç uyumuyorçöm uykusuzum inşallah düzelir bu durum
benim kızda dün gece uyumadı hiçKızlar benim oğlanlar geceleri hiç uyumuyorçöm uykusuzum inşallah düzelir bu durum
Canım deneyeyim dediğini. Gaz da başladı benimkilerde. Sürekli ıkınıyorlar anlayamadım ne yapmam lazımGece gündüzün farkında değiller daha canım, akşamları bezlerini açıp uyandır bir süre uyanık tutmaya çalış banyo vs akşamlara denk getir geceyi daha uykulu geçirirler, sen nasıl oldun geçti mi hastalığın?
benim kızda dün gece uyumadı hiç
sabah eşim baktı 2 saat ben uyudum
öğlen banyo yaptırdık annem baktı ben uyudum öyle öyle idare ediyoruz
senin yanında kimse yokmu canım
Karnına poposuna zeytinyağlı masaj, ve özellikle göğüs karın bölgesine ayrı bir kat bezle sar kuşak gibi hep öyle yatır kaldır bizde işe yarıyor gibi.. birde ben sürekli rezene içiyorum yemeklerime kimyon ekliyorum sütün gazını alıyorCanım deneyeyim dediğini. Gaz da başladı benimkilerde. Sürekli ıkınıyorlar anlayamadım ne yapmam lazım
Hadi gözünaydın canım geçmiş olsun güle güle büyüt prensesleriKızlar tek tek alıntı yapamadım. Biz odadayız kızlarımla, ağrılarım var ama. Sağlığımız yerinde şükür.
Birçok şeyi kullanmadan geri getiriyorsun. Bi problem çıkıp kalmaktansa öyle de olsun boş ver. Yedek takımlara gerek kalmadı. Hani hastanede kalmak gerekir vs. diye 4 takım koymuştum. Sabah erken doğdu ya o gün taburcu olabilecektik. Yine de dinlenmek için bir gece kaldık. Diş fırçası macun koymuştum hastanede de vardı. Olmayabilirdi de. Onu özellikle koyabilirsin. Kullan at havlu terlik iyi oldu. Depend aldım ama onlar 3 kere falan hasta bezi kullandılar. Küçük bir yastık iyi geldi bana Sancı sırası veya diğer yastığa destek niyetine. Su, alıştırmalık bir iki şey malt içecek de iyi olur.Kızlar hastane çantasına keşke koysaydım dediğiniz birsey oldu mu?
Gazlı bebek öyle çok rahat ediyor. Oğlan hep öyle uyurdu. Yastık olmadan yüzünü bir tarafa döndürürsün. Uyur mışıl mışıl.. Hatta biraz daha sonra karnının altında bir yastık olacak şekilde de uyur.Yüz üstü yatırabılıyor muyuz bişey olmaz demi herseyden korkuyorum yaa dokunmaya kıyamıyorumsıvazlıyordum ama pat pat yapmıyordum bir de oyle deneyım canım
Seni çok seviyorum kuzumSeni çok özlemişim❤❤
E 172 cm boy Türkiye ortalamasında manken boyu.Maşallah gayet güzel fiziğin var niye kendine haksızlık ediyorsun compengcim
Birçok şeyi kullanmadan geri getiriyorsun. Bi problem çıkıp kalmaktansa öyle de olsun boş ver. Yedek takımlara gerek kalmadı. Hani hastanede kalmak gerekir vs. diye 4 takım koymuştum. Sabah erken doğdu ya o gün taburcu olabilecektik. Yine de dinlenmek için bir gece kaldık. Diş fırçası macun koymuştum hastanede de vardı. Olmayabilirdi de. Onu özellikle koyabilirsin. Kullan at havlu terlik iyi oldu. Depend aldım ama onlar 3 kere falan hasta bezi kullandılar. Küçük bir yastık iyi geldi bana Sancı sırası veya diğer yastığa destek niyetine. Su, alıştırmalık bir iki şey malt içecek de iyi olur.
Canım geçecek inş. Benim de oldu. Ağız küçük kahve bölgeyi tamamen alamıyor. Bir şey de sürmedim. Kantaron bir kez kullandım bizimki yadırgayınca devam etmedim. Ped koyunca rahatladım ben. Pede gelen süt onu yumuşak tutuyor. Bebeğin ağza aldığı andaki ilk acıdan sonra kesiliyor acı. Bence yanlış yapmıyorsun deneyim var ama bende de oluyor.Kızlar ben bu memeleri pıçakla kesmeye karar verdimAllahım geçmiyo ya çocuğumdan başkası bu acıya katlandıramaz yanlış mı emziriyorum napıyorum ağzımda diş kalmayacak
Neden kullanıyorsun canım uçların mı küçükKızlar silikon göğüs ucu kullananlar nasıl tutturup emziriyosunuz ya benim bıdık tutamadı
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah. Güle güle büyüt inşallah.Kızlar tek tek alıntı yapamadım. Biz odadayız kızlarımla, ağrılarım var ama. Sağlığımız yerinde şükür.
Gözün aydın canım bundan sonra hiç ayrılmayın ins.Kızlar benim bebeğim de 9. Gün de bugün kuvezde çıkıp eve geldi
Gözünüz aydın, beraber olmanıza çok sevindim. Sağlıkla büyüsün prenseslerin..Kızlar tek tek alıntı yapamadım. Biz odadayız kızlarımla, ağrılarım var ama. Sağlığımız yerinde şükür.
30 günden sonra gece gündüz ayrımını anlıyorlar. Gündüz 2 saatten fazla uyutmazsan gece daha uzun uyuyabilirler. Az kaldıKızlar benim oğlanlar geceleri hiç uyumuyorçöm uykusuzum inşallah düzelir bu durum
Emzirmek inanılmaz eziyet oldu bana kremler Bi poka yaramıyor göğüs kalkanı yaramadı kantoron yaramadı canımdan can gidiyo VallaCanım geçecek inş. Benim de oldu. Ağız küçük kahve bölgeyi tamamen alamıyor. Bir şey de sürmedim. Kantaron bir kez kullandım bizimki yadırgayınca devam etmedim. Ped koyunca rahatladım ben. Pede gelen süt onu yumuşak tutuyor. Bebeğin ağza aldığı andaki ilk acıdan sonra kesiliyor acı. Bence yanlış yapmıyorsun deneyim var ama bende de oluyor.
Canım uçları parçalandı meme ucu dene dediler gittim aldım onuda tutmadı büyük geliyo ağzınaNeden kullanıyorsun canım uçların mı küçük
Yaa gözünaydın canım güle güle büyüsün inşallahKızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?