Gözün Aydın allah birdaha ayrı koymasın canımKızlar benim bebeğim de 9. Gün de bugün kuvezde çıkıp eve geldi
Hadi gözünaydın canımKızlar benim bebeğim de 9. Gün de bugün kuvezde çıkıp eve geldi
Zaten yazdım geçen hafta göndermeyeceksen başımın çaresine bakayim diye yok yarın yolluyorum dedi hala yok .Sen onu iptal et en iyisi baska yerden iste canim
Parasını da hemen yatırdım ama parasında değilim zaten kandırıp duruyor bugün yarın diye yok yollamıyorum dese alicam başka bisey zaten .Cok saçma iptal et baska yerden al o zaman
Klasik dolandirici canimParasını da hemen yatırdım ama parasında değilim zaten kandırıp duruyor bugün yarın diye yok yollamıyorum dese alicam başka bisey zaten .
Gozunuzaydin canimKızlar benim bebeğim de 9. Gün de bugün kuvezde çıkıp eve geldi
Senle doğurduğumuz gunler de yakındı yasadıklarımızdanaynı arkadasım. Benım de mınnos kızımda mızırdanmalar uykuya dalamamalarbbasladı ve ben nerde yalnıs yapıyorum bılmıyorum ama gazını cıkarmada basarılı degılım gaz yuzunden mızıklanıyolar benceYa kızlar her beslenmeden sonra mışıl mışıl uyuyan bebek,yatağa koyduktan 5 dakika sonra miz mizlaniyor uyanıyor,kasılıyor kızarıyorhep emmek istiyor agzi hep meme arıyor
Sanırım öyle.Klasik dolandirici canim
Gaz sancisidir buyuk ihtimalle canjmYa kızlar her beslenmeden sonra mışıl mışıl uyuyan bebek,yatağa koyduktan 5 dakika sonra miz mizlaniyor uyanıyor,kasılıyor kızarıyorhep emmek istiyor agzi hep meme arıyor
Bugun bende cikaramiyorum hic yontem olarak emzirdikten hemen sonra sirtina pat pat cikmadiysa yuzustu yatiriyorum sirtini sivazlayip pat pat sonra tekrar kaldirip gogsumde patpat yaoinca cikiyor genelde ama bugun ise yaramiyorSenle doğurduğumuz gunler de yakındı yasadıklarımızdanaynı arkadasım. Benım de mınnos kızımda mızırdanmalar uykuya dalamamalarbbasladı ve ben nerde yalnıs yapıyorum bılmıyorum ama gazını cıkarmada basarılı degılım gaz yuzunden mızıklanıyolar bence
Ad adres nereyse yaz bize biz bi dalalımSanırım öyle.
8 kilo anca verebildimBen vermeyi birak almaya basladim
Hiç hoşlanmıyorum bende bu durumdan. Okumuyorum bile böyle mesajları. Çok zor olmasa gerek sesli harf kullanmakYa kusura bakmayın lütfen ama neden sesli harfli yutarak yazıyorsunuz ben bu konuda biraz özenli davranılması gerektiğini düşünüyorum .
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsinler. Bende 16 günlük ikiz annesiyim.37 haftalık Doğum yaptım. Vajinal batmalar bende de olmuştu rahim ağzım kısalmış druna danışmanı öneririmMerhaba kızlar ben 34 haftalik cift yumurta ikizlerine hamileyim allah nasip ederse 26 temmuzda planli sezaryan olucam ama 2 gundur surekli bebekler oynadiginda vajinada igne batmasi gibi bir acı oluyor yasayan varmi acaba benim gibi ?
Bi-bac verdi canım çocuk druKızlar d vit olarak ne kullanıyorsunuz benimki tükürüyor hiç veremedim 1 aylık olucaz. Saydım 0,8ml ama 25 damla oluyor damlası az olursa tükürmez belki
O kiloyu ben verdim kuzum. İnan günde iki saat uykum yok iki haftadan fazladır ve doğru dürüst yeme içme yokburda kızlar 15 günde 15 kilo verdik falan yazınca bende o kadar gider diye bekliyodum ondan yoksa 8 kilo iyi tabi
inşallah 40ım çıkana kadar gider hepsi
Benim vardı 15 gün oldu neredeyse kaybolmak üzereKızlar normal doğurup epizyotomisi olan var mı. Ebe ufak bir kesik yaptı bana doğururken o kadar canım sıkıldı ki. Üçünü doğum yani yırtılma ihtimali çok küçük ve bebek zaten 5 dakikada doğdu yani acelen ne dimi?? Daha kötü yırtılmayı önlemek için kesiyorlar biliyorum ama kime sorduysam normal yırtılmayı kesiye tercih ediyor bazen 6 ay sürüyormuş iyileşmesi. Bende ilk doğumlarda çok ufak tefek yırtılmalar olmuştu bir hafta içinde hepsi geçti gitti dikişler hemen düştü ama bu epizyotomi yeri 10 gün olcak hala dikişler sapasağlam duruyor sizde kaç günde düştü?? Zor iyileşicek diye korkuyorum yaa offf. Neyse kader kısmet tabi herşey elbet bebek için değer ama işte gereksiz bir müdehale olunca insanın zoruna gidiyor.
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim. Yarın herşey daha güzel olacakTeşekkür ederiz kızlar sağolun ❤
Bebekler çok minik doğdular. Biri 2400 biri 2600. Nefes alışverişleri zayıf diye kuvöze koydular ikisini de. Onun dışında sağlıkları iyi çok şükür. Yarın çıkacaklarmış kuvözdenUmarım her şey yolunda gider. Daha hiç görmedim bebeklerimi Akşam 7'de çıkaracaklar beni tekerlekli sandalyeyle yukarı o zaman görücem.
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallahKızlar doğduk 11 gibi
Ama bebek henüz odada değil solunum için normal bakım odasında tutuyolar
Ya da bana öyle diyolar
Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Dua edin de gelsin bir an önce bebeğim
gözünaydın canımKızlar benim bebeğim de 9. Gün de bugün kuvezde çıkıp eve geldi
Canım hiç korkma bebisini düşün inşallah sağ salim kucağına alacaksın ilkinde bisey olmadı bu seferde olmayacak allahın izniyle zaten bisey hisetmiyorsun .Biraz rahatla güzel düşün inşallah çok güzel olacak .
Ya kafayi yicem,benimde gazım var oğlumun da. Ne gaz yapiyor bende anlamadim gittiGaz sancisidir buyuk ihtimalle canjm
Gaz sancıları 2. Haftadan sonra başlıyormuşSenle doğurduğumuz gunler de yakındı yasadıklarımızdanaynı arkadasım. Benım de mınnos kızımda mızırdanmalar uykuya dalamamalarbbasladı ve ben nerde yalnıs yapıyorum bılmıyorum ama gazını cıkarmada basarılı degılım gaz yuzunden mızıklanıyolar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?