Kızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına
Kızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına
maşallah canım çok tatlıKızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına
Emzirmek inanılmaz eziyet oldu bana kremler Bi poka yaramıyor göğüs kalkanı yaramadı kantoron yaramadı canımdan can gidiyo Valla
İnşallah geçsin gitsin doya doya emzireyim kuzumu canım
Tamam kuzum çok sağol inşallahAh canım benim bebek kahve kismin hepsini kavrayana kadar mahvoluyor memeler ciğerini sızlatıyor acısı.Mutlaka sütünle ıslatıp öyle emzir.Kantorona devam et.İnnnnsallah hemen iyileşir.
Canım benim daha çok bunları boşa koymuşum dediğim şeyler oldu mesela 10 tane göğüs pedi sanki meme değilde fışkiye taşıyorum hangi akılla koyduysamKızlar hastane çantasına keşke koysaydım dediğiniz birsey oldu mu?
canım doğru şekilde emzirememekten mi acaba şu kahverengi alanı tam alamadıysa damağına tam oturtamadıysa ondan oluyodur her emzirme sonrası göğsünü ılık suyla yıkayıp lansinoh sür peşine bide kalkanları takCanım uçları parçalandı meme ucu dene dediler gittim aldım onuda tutmadı büyük geliyo ağzına
Dur konusacak konu acayımDoguranlar bebeklerinden bahsediyo fikir alisverisi vs. Biz dogurmayanlarin konusacak konu da kalmadiHer sey hazir bekliyoruz
Kahveli kısmı alamıyor ki canım kuş kadar ağzı koyu yeri verince bırakıp yine ucunu tutuyoCanım benim daha çok bunları boşa koymuşum dediğim şeyler oldu mesela 10 tane göğüs pedi sanki meme değilde fışkiye taşıyorum hangi akılla koyduysam
canım doğru şekilde emzirememekten mi acaba şu kahverengi alanı tam alamadıysa damağına tam oturtamadıysa ondan oluyodur her emzirme sonrası göğsünü ılık suyla yıkayıp lansinoh sür peşine bide kalkanları tak
Tekrardan gozunuz.aydinDur konusacak konu acayımsen Elazığdaydın değil mi Akilvar ben dogum yaptım Anadoluda yuzde 90 ı doktorumdan sebep cok memnun kaldım hersey ruya gibiydi .. anestezi uzmanı bıle cok ılgılıydı doktorun denız beydi sanırım ama bunu herkese soylemeden duramıyorum bir kez olsun Fethi beyi gör derim bizim bazı özel sebepler de vardı tabi ama fethi hocanın hastaları sanırım daha ayrıcalıklı odaları bile. Bir de unutmadan soyleyeyım fotografcı dusunursen masal fotografcılık var özlem hanım harika biri fotolardan cok memnun kaldım tavsıye ederim. Anadoluda sagma makınası yok eger senın varsa yanında göturmen iyi olabılır benım sütüm sezeryandan bırkac saat sonra geldı sagma makınası saolsun.. baskaaa aklıma bısey gelmedi su an
Gözün aydın sağlıkla büyütün inşallah minnoşlarıKızlar tek tek alıntı yapamadım. Biz odadayız kızlarımla, ağrılarım var ama. Sağlığımız yerinde şükür.
Oy oy maşallah mis gibi kokusu geldi vallahi analı babalı büyüsünKızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına
Kahvesiz çok zor olacak ama deneyecemMesela bende bulgur gaz yaptı sanırım bir daha da yemem tum gece ayaga dikti kahveyı bı dene canım baskasına yapmıyordur ama belkı sana yapmıstır hıc bellı olmuyo ki
Maşallah çok güzel bir bebekKızlar ben de doğurdum sonunda epidural sezeryan oldum. Kızım 3715 doğdu. İkimiz de çok iyiyiz sütüm de geldi kızım da güzel emiyor darısı geriden gelenlerin başına
Rİca ederim ne demekkkTekrardan gozunuz.aydinYa ben Fethi beye kac defa niyetlenmistim gitmeyi ama bir turlu nasip olmadi. Anadoluya gectigi zamanda hafta.olarak baya ilerlemistim..Ondan doktor degistirmek istemedim yoksa Fethi beyin hastasi olamayi cok.isterdim tavsiyelerin icin cook tesekkur ederim
Damat bey tam bir keyifçi çıktı yan gel osman dört dönüm bostan :)) hep kucak ve meme istiyor beyfendi :)Bebişim çok güzel teyzesi tipi ben huyu babası kılıklı ne zaman ne yapacağı belli olmuyorşu göğsümde geçerse mükemmel olucak
Siz nasılsınız damat efendi napıyo
Çok şükür kuzularAllah sizi hiç ayırmasın
Canım gözünaydın iyi olun da hepsi geçer
Maşallah kuzum size çok şükür sağlıkla kavuştunuz
şükür canım sende kurtuldun
Allah analı babalı büyütsün.Gözunaydin canım benim.Agrilarin tez geçsin.Bol sütlerin olsun da minnoş kızların büyüyüversin sağlıkla
Çok şükür canım güle oynaya büyüsün kızlar inşallah
Hadi gözünaydın canım geçmiş olsun güle güle büyüt prensesleri
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah. Güle güle büyüt inşallah.
Gözünüz aydın, beraber olmanıza çok sevindim. Sağlıkla büyüsün prenseslerin..
30 günden sonra gece gündüz ayrımını anlıyorlar. Gündüz 2 saatten fazla uyutmazsan gece daha uzun uyuyabilirler. Az kaldı
Ç8k sağolun kızlar. Kedi gibi bunlarGözün aydın sağlıkla büyütün inşallah minnoşları
Oy oy maşallah mis gibi kokusu geldi vallahi analı babalı büyüsün
Gözün aydın canımÇ8k sağolun kızlar. Kedi gibi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?