• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar benim oğlanlar geceleri hiç uyumuyor 🙄 çöm uykusuzum inşallah düzelir bu durum
Gece gündüzün farkında değiller daha canım, akşamları bezlerini açıp uyandır bir süre uyanık tutmaya çalış banyo vs akşamlara denk getir geceyi daha uykulu geçirirler, sen nasıl oldun geçti mi hastalığın?

Kızlar benim oğlanlar geceleri hiç uyumuyor 🙄 çöm uykusuzum inşallah düzelir bu durum
benim kızda dün gece uyumadı hiç
sabah eşim baktı 2 saat ben uyudum
öğlen banyo yaptırdık annem baktı ben uyudum öyle öyle idare ediyoruz
senin yanında kimse yokmu canım

Gece gündüzün farkında değiller daha canım, akşamları bezlerini açıp uyandır bir süre uyanık tutmaya çalış banyo vs akşamlara denk getir geceyi daha uykulu geçirirler, sen nasıl oldun geçti mi hastalığın?
Canım deneyeyim dediğini. Gaz da başladı benimkilerde. Sürekli ıkınıyorlar anlayamadım ne yapmam lazım

benim kızda dün gece uyumadı hiç
sabah eşim baktı 2 saat ben uyudum
öğlen banyo yaptırdık annem baktı ben uyudum öyle öyle idare ediyoruz
senin yanında kimse yokmu canım

Canım annem vardı o gitti köye teyEm geldi. Evin işleri yemek hallediyor ama iki çocukta onda var bebekleri sürekli öpmek sevmek istiyorlar o yüzden bakımları bende bu hafta çok zor oluyor

Canım deneyeyim dediğini. Gaz da başladı benimkilerde. Sürekli ıkınıyorlar anlayamadım ne yapmam lazım
Karnına poposuna zeytinyağlı masaj, ve özellikle göğüs karın bölgesine ayrı bir kat bezle sar kuşak gibi hep öyle yatır kaldır bizde işe yarıyor gibi.. birde ben sürekli rezene içiyorum yemeklerime kimyon ekliyorum sütün gazını alıyor

Kızlar hastane çantasına keşke koysaydım dediğiniz birsey oldu mu?
Birçok şeyi kullanmadan geri getiriyorsun. Bi problem çıkıp kalmaktansa öyle de olsun boş ver. Yedek takımlara gerek kalmadı. Hani hastanede kalmak gerekir vs. diye 4 takım koymuştum. Sabah erken doğdu ya o gün taburcu olabilecektik. Yine de dinlenmek için bir gece kaldık. Diş fırçası macun koymuştum hastanede de vardı. Olmayabilirdi de. Onu özellikle koyabilirsin. Kullan at havlu terlik iyi oldu. Depend aldım ama onlar 3 kere falan hasta bezi kullandılar. Küçük bir yastık iyi geldi bana Sancı sırası veya diğer yastığa destek niyetine. Su, alıştırmalık bir iki şey malt içecek de iyi olur.

Kızlar ben bu memeleri pıçakla kesmeye karar verdim :işsiz:Allahım geçmiyo ya çocuğumdan başkası bu acıya katlandıramaz yanlış mı emziriyorum napıyorum ağzımda diş kalmayacak 🙄

Yüz üstü yatırabılıyor muyuz bişey olmaz demi herseyden korkuyorum yaa dokunmaya kıyamıyorum 😭 sıvazlıyordum ama pat pat yapmıyordum bir de oyle deneyım canım
Gazlı bebek öyle çok rahat ediyor. Oğlan hep öyle uyurdu. Yastık olmadan yüzünü bir tarafa döndürürsün. Uyur mışıl mışıl.. Hatta biraz daha sonra karnının altında bir yastık olacak şekilde de uyur.

Son düzenleme:
kızlar sağlık ocağı sizden kan tahlili istedi mi
beni aradılar dün gittim sonuçlar böyle çıktı
sonuç göstermeye kimbilir ne zaman fırsat bulupta gidicem bakalım

Eklentiler

• 5CFA4F40-EC51-4D2D-98F2-44CDA1559256.jpeg
    5CFA4F40-EC51-4D2D-98F2-44CDA1559256.jpeg
    134,3 KB · Görüntüleme: 67
  • F2B6783E-A6AA-4ED5-8706-1582093DCA35.jpeg
    F2B6783E-A6AA-4ED5-8706-1582093DCA35.jpeg
    99,6 KB · Görüntüleme: 126
Seni çok özlemişim 😁❤❤
Seni çok seviyorum kuzum😀❤️
E 172 cm boy Türkiye ortalamasında manken boyu.Maşallah gayet güzel fiziğin var niye kendine haksızlık ediyorsun compengcim 😘

Teşekkür ederim kuzucum. Bu arada Perşembe günü dualarımdasın 🙏
Birçok şeyi kullanmadan geri getiriyorsun. Bi problem çıkıp kalmaktansa öyle de olsun boş ver. Yedek takımlara gerek kalmadı. Hani hastanede kalmak gerekir vs. diye 4 takım koymuştum. Sabah erken doğdu ya o gün taburcu olabilecektik. Yine de dinlenmek için bir gece kaldık. Diş fırçası macun koymuştum hastanede de vardı. Olmayabilirdi de. Onu özellikle koyabilirsin. Kullan at havlu terlik iyi oldu. Depend aldım ama onlar 3 kere falan hasta bezi kullandılar. Küçük bir yastık iyi geldi bana Sancı sırası veya diğer yastığa destek niyetine. Su, alıştırmalık bir iki şey malt içecek de iyi olur.

Teşekkürler canım. Malt içecek koydum. Yedek takımlar da koydum belki gerek kalmaz. Bugun tarak ayna bir iki makyaj malzemesi falan koydum ☺️

Kızlar ben bu memeleri pıçakla kesmeye karar verdim :işsiz:Allahım geçmiyo ya çocuğumdan başkası bu acıya katlandıramaz yanlış mı emziriyorum napıyorum ağzımda diş kalmayacak 🙄
Canım geçecek inş. Benim de oldu. Ağız küçük kahve bölgeyi tamamen alamıyor. Bir şey de sürmedim. Kantaron bir kez kullandım bizimki yadırgayınca devam etmedim. Ped koyunca rahatladım ben. Pede gelen süt onu yumuşak tutuyor. Bebeğin ağza aldığı andaki ilk acıdan sonra kesiliyor acı. Bence yanlış yapmıyorsun deneyim var ama bende de oluyor.

Kızlar tek tek alıntı yapamadım. Biz odadayız kızlarımla, ağrılarım var ama. Sağlığımız yerinde şükür.
Gözünüz aydın, beraber olmanıza çok sevindim. Sağlıkla büyüsün prenseslerin..
30 günden sonra gece gündüz ayrımını anlıyorlar. Gündüz 2 saatten fazla uyutmazsan gece daha uzun uyuyabilirler. Az kaldı ;)

Canım geçecek inş. Benim de oldu. Ağız küçük kahve bölgeyi tamamen alamıyor. Bir şey de sürmedim. Kantaron bir kez kullandım bizimki yadırgayınca devam etmedim. Ped koyunca rahatladım ben. Pede gelen süt onu yumuşak tutuyor. Bebeğin ağza aldığı andaki ilk acıdan sonra kesiliyor acı. Bence yanlış yapmıyorsun deneyim var ama bende de oluyor.
Emzirmek inanılmaz eziyet oldu bana kremler Bi poka yaramıyor göğüs kalkanı yaramadı kantoron yaramadı canımdan can gidiyo Valla 😔
İnşallah geçsin gitsin doya doya emzireyim kuzumu canım 🙏

Back