- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 33
En iyisi bence de gereksizBenim.doktorum da simdiye.kadar hic alttan bakmadi bakmayacakta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi bence de gereksizBenim.doktorum da simdiye.kadar hic alttan bakmadi bakmayacakta
AA aramızda 1 gün var beklenen tarihtebenim de 39+0 beklemedeyim ama bir belirti yok hayırlısıyla gelselerdi bi an evvel git gide zorlaşıyor sıcaklarda is filan da yapamıyor insan.
Kızlarrrr doğurdum ben![]()
Gözünüz aydın kızlar analı babalı büyüsün bebişleriniz çabucak yanınıza gelsinler inşallahKızlar doğduk 11 gibi
Ama bebek henüz odada değil solunum için normal bakım odasında tutuyolar
Ya da bana öyle diyolar
Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Dua edin de gelsin bir an önce bebeğim
Gözün Aydın’a canım ikizlere göre gayet iyiler resmen 5 kilonun üstü taşımışsınTeşekkür ederiz kızlar sağolun ❤
Bebekler çok minik doğdular. Biri 2400 biri 2600. Nefes alışverişleri zayıf diye kuvöze koydular ikisini de. Onun dışında sağlıkları iyi çok şükür. Yarın çıkacaklarmış kuvözdenUmarım her şey yolunda gider. Daha hiç görmedim bebeklerimi
Akşam 7'de çıkaracaklar beni tekerlekli sandalyeyle yukarı o zaman görücem.
Yok cnm yok rahim kendini doğuma hazırlıyor. Aynı şekilde benim de öyle buğün ara ara nefes alamadım aşağıya vuruyor karnım taş gibi sertleşiyor ama düzenli olmadığı için ben dikkate almadım. Kasıklarında ve beline sıcak su tut iyi geliyor ben buğün 2 kere öyle yaptım biraz daha iyi oluyor insan aramızda 2 gün varmış belirtiler de aynı hatta cnmKızlar ya bana bir el atınNormalde benim bebiş sabahları ve özellikle de akşamları baya hareketli oluyor gün içinde de ara ara hareket ediyor çok güçlü olmasa da. Ama bugün bütün gün mahvetti beni sürekli hareket halinde ve alt karnımla kasığımda ciddi canımı yakıyor. Ters mi dönüyor acaba diyicem ama yok poposu yukarda hep aynı yerde. Bu sancı olabilir mi sizce resmen yerimden sıçratıyor beni nefesimi kesiyor.
SEnin de gözün aydın Canım oksijen takviyesi veriyorlardır. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Güçlü olacaz biz anayız anaKızlar doğduk 11 gibi
Ya da bana öyle diyolar
Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Dua edin de gelsin bir an önce bebeğimNİN
Evet aynı belirtiler gerçekten. İyi iyi hazırlansın yavaş yavaş o zamanİü
Yok cnm yok rahim kendini doğuma hazırlıyor. Aynı şekilde benim de öyle buğün ara ara nefes alamadım aşağıya vuruyor karnım taş gibi sertleşiyor ama düzenli olmadığı için ben dikkate almadım. Kasıklarında ve beline sıcak su tut iyi geliyor ben buğün 2 kere öyle yaptım biraz daha iyi oluyor insan aramızda 2 gün varmış belirtiler de aynı hatta cnm![]()
4 günde 6 kilo çok iyi canımKızlar 4. Günümüz 74le doğuma girdim 68 kiloyum şuan iyi mi gidiyorum bu göbek jöle kıvamında çok şiş![]()
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ikizler için gayet iyi kiloları maşallhTeşekkür ederiz kızlar sağolun ❤
Bebekler çok minik doğdular. Biri 2400 biri 2600. Nefes alışverişleri zayıf diye kuvöze koydular ikisini de. Onun dışında sağlıkları iyi çok şükür. Yarın çıkacaklarmış kuvözdenUmarım her şey yolunda gider. Daha hiç görmedim bebeklerimi
Pedia d onerdi dr canjm onu aldik biz parabensiz demistiKızlar d vit olarak ne kullanıyorsunuz benimki tükürüyor hiç veremedim 1 aylık olucaz. Saydım 0,8ml ama 25 damla oluyor damlası az olursa tükürmez belki
Gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin gelir inşallah yanına bir an önce üzme kendini solunum için yapıyorlar öyleKızlar doğduk 11 gibi
Ya da bana öyle diyolar![]()
Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Canim benimde bugun kipir kipir durmak bilmedi farkli bugun. kontrolum de vardi bugun. Doktorda gordu asiri hareketli oldugunu ama ne sancim cikti ne de kanala girmis.Kızlar ya bana bir el atınNormalde benim bebiş sabahları ve özellikle de akşamları baya hareketli oluyor gün içinde de ara ara hareket ediyor çok güçlü olmasa da. Ama bugün bütün gün mahvetti beni sürekli hareket halinde ve alt karnımla kasığımda ciddi canımı yakıyor. Ters mi dönüyor acaba diyicem ama yok poposu yukarda hep aynı yerde. Bu sancı olabilir mi sizce resmen yerimden sıçratıyor beni nefesimi kesiyor.
Bizim dr da Pedia d önerdi ve dediğin gibi paraben yoksa içeriğinde ondan dolayı belki de muadil kabul etmeyin bu olmalı mutlaka dedi Biz de yarın kullanmaya başlayacağız bakalım kabul edecek miPedia d onerdi dr canjm onu aldik biz parabensiz demisti
Gözün aydın canım rabbim sana bagislasin inşallah.Teşekkür ederiz kızlar sağolun ❤
Gözün aydın canım. Rabbim sana bagislasin inşallah.Kızlar doğduk 11 gibi
Ya da bana öyle diyolar
Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Benimkide bugün öyle çok hareketli çıkmaya çalışıyor sanki göbektenKızlar ya bana bir el atınNormalde benim bebiş sabahları ve özellikle de akşamları baya hareketli oluyor gün içinde de ara ara hareket ediyor çok güçlü olmasa da. Ama bugün bütün gün mahvetti beni sürekli hareket halinde ve alt karnımla kasığımda ciddi canımı yakıyor. Ters mi dönüyor acaba diyicem ama yok poposu yukarda hep aynı yerde. Bu sancı olabilir mi sizce resmen yerimden sıçratıyor beni nefesimi kesiyor.
Ilk kizim kedi gibi yalaniyodu damlalari verirken simdide sorun yok 3 damla zaten bazen agzini kitliyo amaBizim dr da Pedia d önerdi ve dediğin gibi paraben yoksa içeriğinde ondan dolayı belki de muadil kabul etmeyin bu olmalı mutlaka dedi Biz de yarın kullanmaya başlayacağız bakalım kabul edecek mi![]()
Öncelikle hem gecmis olsun hem gozunaydin canim inşallah bebegin de gelmistir yanina tamamlanmissinizdir guzel haberide okuruz insKızlar doğduk 11 gibi
Ya da bana öyle diyolar
Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum