Benim daha devam ediyorBugün 15. Gün deyim kanama bitti kızlar acab yine tekrardan başlar mı ki? Diğerinde hemen hemen 40 gün sürmüştü sanki azar azar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim daha devam ediyorBugün 15. Gün deyim kanama bitti kızlar acab yine tekrardan başlar mı ki? Diğerinde hemen hemen 40 gün sürmüştü sanki azar azar
Kizlarr süt yapması icin onerebileceginiz neler var acaba![]()
Biz dün gittik pikniğe bol bol uyudu açık havada gayet rahat geçti canım piknik hareketlenene kadar rahat rahat çıkarsın.
Bnmde sezeryqn bende korkuyorum gece rahat yatamıyorum bile halen hamile gibi yatıyorumBenim sezeryan olmasına rağmen ilk doğumdan sonra 2 3 ay korkmuştum sanki ilk kez ilişkiye giriyor gibi bunda nasıl olacak bilemiyorum.
humana stil tea emzirme çayıKizlarr süt yapması icin onerebileceginiz neler var acaba![]()
benim 12. günümde falan biticek sandım dünle bugün yine başladıBugün 15. Gün deyim kanama bitti kızlar acab yine tekrardan başlar mı ki? Diğerinde hemen hemen 40 gün sürmüştü sanki azar azar
Kızlar bende doğurdum ayın 10 idi ama kerem oğlan beklemedi cumartesi düzenli sancilarim basladi planlı sezaryen acil sezaryene döndü
Rabbim doğum bekliyen arkadaşların başına inşallah benim ikinci bebeğim çok değişik heyecanlar var rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Rezene ve komposto içiyorum bende bide bütün yemeklerime kimyon döküyorum hem gaz yapmıyormuş hemde ödem atmaya yardımcıymış özellikle yoğurtla karıştığında aklınızda olsunhumana stil tea emzirme çayı
annemin yaptığı komposto
rezene çayı
maltana içecek
ne bulsam içiyorum hangisi daha çok süt yapıyo bilmiyorum ama doktorumuz çok şükür bebek kilo aldığı için sütün yetiyodur diyo sağmadım bende hiç ne kadar çıktığını bilmiyorum
Bugün 15. Gün deyim kanama bitti kızlar acab yine tekrardan başlar mı ki? Diğerinde hemen hemen 40 gün sürmüştü sanki azar azar
pelocum aynı gün doğurdukBnmde sezeryqn bende korkuyorum gece rahat yatamıyorum bile halen hamile gibi yatıyorumorası çok batıyor bana dikiş yerleri sanki heran acılcak patlıcak gibi geliyor:) normal hayatıma nasıl dönücem bilmiyorım
benim de 39+0 beklemedeyim ama bir belirti yok hayırlısıyla gelselerdi bi an evvel git gide zorlaşıyor sıcaklarda is filan da yapamıyor insan.Kızlar 39+o bugün hala giden gelen Yok
Benim sezeryan olmasına rağmen ilk doğumdan sonra 2 3 ay korkmuştum sanki ilk kez ilişkiye giriyor gibi bunda nasıl olacak bilemiyorum.
Allahım bu günlere gelmişiz çok şükür sağlıcakla da kucağımıza alalım.Biz bekledikçe onlar gelmiyor, oluruna da biz bırakamıyoruznasıl davransak acep
Kizlarr süt yapması icin onerebileceginiz neler var acaba![]()
Ben de hala yüksek yastıklarla yatıyorum. Düz yatamıyorum.Bnmde sezeryqn bende korkuyorum gece rahat yatamıyorum bile halen hamile gibi yatıyorumorası çok batıyor bana dikiş yerleri sanki heran acılcak patlıcak gibi geliyor:) normal hayatıma nasıl dönücem bilmiyorım
Tam mevsimi süt mısır haşla ye bol yeşil salata ve taze üzüm canımKizlarr süt yapması icin onerebileceginiz neler var acaba![]()
Oh maşallah gözünaydın canım benimKızlarrrr doğurdum ben![]()
Bana çocuk doktoru solgar brewer’s yeast diye bi takviye önerdi onu kullanıyorum şimdiKizlarr süt yapması icin onerebileceginiz neler var acaba![]()
Olsun canım sağlıklısınız ya önemli olan o zaten gözünaydın sağlıkla büyüsünKızlar bende doğurdum ayın 10 idi ama kerem oğlan beklemedi cumartesi düzenli sancilarim basladi planlı sezaryen acil sezaryene döndü
Rabbim doğum bekliyen arkadaşların başına inşallah benim ikinci bebeğim çok değişik heyecanlar var rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah