2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Geçmiş olsun canım,
Ben de yaklaşık 5 gündür hemoridle savaşıyorum, Allaha şükür daha iyi oldu.
Benimki sadece kaşıntı da değildi, bildiğin acı veriyordu ve baskı oldukça yanıyordu. Dünden beri daha iyiyim, hala biraz dışarda ama en azından acısı yok. Çekilecek gibi değildi.
Ben eczaneden hemorid kremi aldım sürdüm, ve sürekli bol ılık suyla sabunla yikadim, kuru tuttum. Kesinlikle az da olsa acı birsey yeme ve sıvı şeyler tüketmeye çalış. Ha bir de baskı ve sürtme olmayacağı şekilde istirahat edip yattım. Hemorid normal doğuma engel değil diye biliyorum ama bu acıyla normal doğuma gitseydim müthiş bi işkence olurdu.
Herkeste olmuyor ama bende ilk doğumda zaten ikinmaktan hemorid olmuştu

Ay geçmiş olsun canım, ağrım sızım yok benim ama önlem almaya başladım umarım çok zorlamaz beni

Benim sezeryan olmasına rağmen ilk doğumdan sonra 2 3 ay korkmuştum sanki ilk kez ilişkiye giriyor gibi bunda nasıl olacak bilemiyorum.

Kızlar d vit olarak ne kullanıyorsunuz benimki tükürüyor hiç veremedim 1 aylık olucaz. Saydım 0,8ml ama 25 damla oluyor damlası az olursa tükürmez belki

Biz 4 damla kullaniyoruz canım

25 damla bayaği çokmuş gerçekten
Gün icersinde 5er damlaya bölüp mu versen acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…