Bnmde sezeryqn bende korkuyorum gece rahat yatamıyorum bile halen hamile gibi yatıyorum orası çok batıyor bana dikiş yerleri sanki heran acılcak patlıcak gibi geliyor:) normal hayatıma nasıl dönücem bilmiyorım
humana stil tea emzirme çayı
annemin yaptığı komposto
rezene çayı
maltana içecek
ne bulsam içiyorum hangisi daha çok süt yapıyo bilmiyorum ama doktorumuz çok şükür bebek kilo aldığı için sütün yetiyodur diyo sağmadım bende hiç ne kadar çıktığını bilmiyorum
Kızlar bende doğurdum ayın 10 idi ama kerem oğlan beklemedi cumartesi düzenli sancilarim basladi planlı sezaryen acil sezaryene döndü
Rabbim doğum bekliyen arkadaşların başına inşallah benim ikinci bebeğim çok değişik heyecanlar var rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
humana stil tea emzirme çayı
annemin yaptığı komposto
rezene çayı
maltana içecek
ne bulsam içiyorum hangisi daha çok süt yapıyo bilmiyorum ama doktorumuz çok şükür bebek kilo aldığı için sütün yetiyodur diyo sağmadım bende hiç ne kadar çıktığını bilmiyorum
Rezene ve komposto içiyorum bende bide bütün yemeklerime kimyon döküyorum hem gaz yapmıyormuş hemde ödem atmaya yardımcıymış özellikle yoğurtla karıştığında aklınızda olsun
Bnmde sezeryqn bende korkuyorum gece rahat yatamıyorum bile halen hamile gibi yatıyorum orası çok batıyor bana dikiş yerleri sanki heran acılcak patlıcak gibi geliyor:) normal hayatıma nasıl dönücem bilmiyorım
pelocum aynı gün doğurduk
benim dikiş yerlerim kaşınmaya başladı bugün
ne alaka anlamadım iyileşmeye başladığının bi göstergesi midir bilemiyorum
onun dışında ağrı sızı bendede var hala ama ilk günlere göre çok çok az
günde 4 tane ağrı kesici içiyodum 6 saate bir 2 3 gündür onuda içmiyorum
korse kullanmaya başladın mı pelo ?
İlk doğumda kırkım çıktıktan 15-20 gün sonra falan beraber olmuştuk eşimle.Çok canım yandı.Bi sonrakinde de canım yandı.Bunda da şimdiden tırsıyorum nasıl olacak diye.Sende zorlanmış miydin?
Allahım bu günlere gelmişiz çok şükür sağlıcakla da kucağımıza alalım.
Allahın gücüne gitmesin ama çok zorlanıyorum artık.
Yoruldum.
Hastaneden geldim geleli bi sağa yatıyorum bi sola.
Vajina kemiklerim daha bi ayrı ağrıyor bu gün.
Oturamıyorum,
Yatamıyorum,
Yürüyemiyorum.
9 aydır ilk defa hareketlerim kısıtlandı. Meğer son ay ne bitmezmiş.
Su su su su... ve bol bol emzirme ya da sağım. Sen memeni boşalttikca beyin "süte ihtiyaç var" sinyali alıp süt üretiyor unutma
Eskiden insanlar süt artsın diye lohusaya sekerli şeyler yedirirmiş icirirmis. Onlar da bence susattigi için kadınlar bol su içermiş sütleri olurmuş. Yani şekerli gıdalarla ilgisi yok bence. Sakın abanma onlara :))
Kendi deneyimimden yola çıkarak kara lahananin ve dere otunun bende süt üretimini artırdığını söyleyebilirim.
Kızlar bende doğurdum ayın 10 idi ama kerem oğlan beklemedi cumartesi düzenli sancilarim basladi planlı sezaryen acil sezaryene döndü
Rabbim doğum bekliyen arkadaşların başına inşallah benim ikinci bebeğim çok değişik heyecanlar var rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah