Yaptı canım çok şükürPompaların çekiş gücüyle bebeğin çekiş gücü aynı değil. Senin boş sandığın memeden bile bebekler ne sütler çıkartıyor bir bilsen :)
Cc ye takılma canım boşa strest yapma
1 haftaya kadar kaka yapmaması normal demişlerdi bize. Kızımın da 4-5 gün yapmadığını hatırlıyorum
Manyak bir doktorumuz vardi o illa her gün yapsın diyodu bizi çok streste sokmuştu. Ama diğer hiçbir doktor ve hemşire böyle bir konuda ısrarcı olmamızı istemedi. 45 saat çok değil canım. Yapar o yakında:)
Bebeğin ihtiyacına gore süt kıvamı, miktari ve içeriği degisiyo canım. Sarı süt zaten maksimum 1 hafta gelir, doğumdan sonra günden güne rengi açılır çok normal
5 günlük bebek 3 saatte bir 25-30 cc ile doyuyor. Yani o kadar küçük ki mideleri. Sen emzirmeye ve sağmaya devam et.
Deli ya
Göğüs kalkanı canım. Kalkan yazacağıma kanlkan yazmışım
Ben aventinkini aldim. Memelerimin yara olmaması için her türlü tedbiri aldim. Inşallah olmaz
Sağlıkla gelsin miniklerin dönmeye çalışıyorlardır canım dönerken biraz can yakıcı olabiliyor vajina batması kemik ağrısı vsMerhaba kızlar ben 34 haftalik cift yumurta ikizlerine hamileyim allah nasip ederse 26 temmuzda planli sezaryan olucam ama 2 gundur surekli bebekler oynadiginda vajinada igne batmasi gibi bir acı oluyor yasayan varmi acaba benim gibi ?
Benim de Doğumdan sonraki beşinci gün filan birden göğüsüm şişip acımaya başlamıştı sütüm foldur foldur geliyorduSağlıkla gelsin miniklerin dönmeye çalışıyorlardır canım dönerken biraz can yakıcı olabiliyor vajina batması kemik ağrısı vs
Aynen de dediğin gibi oldu canım birden indi göğsüme süt memikler dombik dombikBenim de Doğumdan sonraki beşinci gün filan birden göğüsüm şişip acımaya başlamıştı sütüm foldur foldur geliyordubakalım bunda nasıl olacak. Sabah yürüyüşe gittim 1 saat tempolu yürüdüm ama götüm çıktı diyebilirim. Geldim kaffaltı yaptım dinlendim. Evde olmak çok gizeeel yaaaa
Ay ne diyorsun ben kendi doğumumu seninkine bağladım sen doğurunca ben de doğurucam sankiGünaydın herkes ☺
Canım mısın sen?
Bi sürü sayfa birikmiş. Aha dedim kesin kavga var ama koca koca bi kadının kendi özüne tepkili biraz ergenus biraz aktivist tutumlarından öte bişi diiilmiş, uzaklaşmış iyi olmuş..
Ehm..
@Sukella11 @gojibeeren kolay doğumlar mis bebek kokulu nefesler dilerim kızlar.. Haberlerinizi bekliyo olcam ama inşallah okuyabilirim..
Çünküüü annemler geliyo bugün.. Evde bir bayram havası. 3 kişilik hayatımız oluyo 6 kişi
Resmen insan görcem ayol
Bu saatte neden uyandım. Pembiş sulu bi akıntım oldu nedense ona sebep kalktım. Bi su içtim yattım.
Annemlere kapıyı açıp oracığa bebeği bırakmasam bari
Ben şimdi uyurum, ama yine de aldım kahveden bi yudum.,
Sizlere tatlı sabahlar bol emişler..
Bana da mışıl uykular
Makinen varsa yine de arada sağmayı deneyebilirsin özel poşetleri var onlara koyup buzluğa atarsan yedeğin olur hani hasta olursun ya da baska bir sebepten sütün azalır ordan verirsin. Benim çok işime yaradı.doktor sarılık olmadığı için yettiğini söylüyo bende sağmadım o yüzden
Kızlar doğum yaptıktan sonra bacak kramplarınız geçti mi?
Biz 0,5 veriyorduk canım. Şırıngayla çekip yanak içine bırakıyoduk böylece tüküremiyordu. 25 damla sanki çok gibi geldi ama ebe öyle dediyse öyledir bilemedimKızlar d vit olarak ne kullanıyorsunuz benimki tükürüyor hiç veremedim 1 aylık olucaz. Saydım 0,8ml ama 25 damla oluyor damlası az olursa tükürmez belki
Ay ne diyorsun ben kendi doğumumu seninkine bağladım sen doğurunca ben de doğurucam sankiMesela sen kesin normal doğuracaksın o yüzden ben de normal doğururum diye düşünüyorum ahhaah
burda kızlar 15 günde 15 kilo verdik falan yazınca bende o kadar gider diye bekliyodum ondan yoksa 8 kilo iyi tabiDemiştim sana geçer diye.Cok güçlü oluyor minnoslar hemen toparlıyor.Maşallah bal Niloşa
Sana gelince 8 kilo çok iyi bence.Daha dur bakalım 40 in falan çıksın.Eminim daha gidecek.
d3 royal bizimki canımKızlar d vit olarak ne kullanıyorsunuz benimki tükürüyor hiç veremedim 1 aylık olucaz. Saydım 0,8ml ama 25 damla oluyor damlası az olursa tükürmez belki
Bzn bnde esmle byle ksa yazışrmDünkü Türkçe muhabbetini okudum çok güldüm ya
Ama anlmdıgm bşe vr. Anliysnz ndn öle şeylr yapıyosnz onmli oln anlaslmk halla halla . Cok şeysnz
Günde 4 damla veriyorum damlatılan şişede bizimkisi, 25 damla ise eğer tamamını tek seferde verme yutkunsun yavaş yavaşKızlar d vit olarak ne kullanıyorsunuz benimki tükürüyor hiç veremedim 1 aylık olucaz. Saydım 0,8ml ama 25 damla oluyor damlası az olursa tükürmez belki
Sahi kramplar vardı birde, geçmiş hamdolsun unutmuşum onları.Kızlar doğum yaptıktan sonra bacak kramplarınız geçti mi?
Tam boşalsın diye kuzum şişkinliği insinCanım neden sağmak istiyorsun? Sen işe başlayınca vs kullanmak için mi? Emzirmeyle çektikleri daha fazla.
Nişan geldiyse doğumun yakındır canım ikinci bebek ve sen hareketlisin, ben 8 ay yattığım halde nişan Doğum arası 8 saatGünaydın Vol.2 ☺
Hadi inşallah dicem ama onlar gelince bi rahatlarım yavaşlarım kesin, oğlanın peşine koşcak adam çok olcak evde.. Bebek de biraz daha kalayım der gibi geliyo ☺
Ay yok kız o benle kafa buluyodur gelmez bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?