• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Ben göbekli kalmak istiyorum deseydin 🤬 ne bu strese sokma şeyi anlamıyorum... Göbek kendi mi anlıyor 3 güne takmadığını da toparlanmıyormuş xnbxjxbxjxj komik valla ağrın açın var bebişinle ilgileneceksin onu mu dusunecegiz bir de, bence geç değil ben de korse gibi değil de tayt gibi giyicem hareket ettikce göbek de içerde rahim var daha eski haline gelmedi yavaş yavaş gelecek hâlâ geç değil ❤️ bi de bunu stres etme. Sana böyle konusuyorsa bu konuda konuşmak istemedigini, tavsiye istersen soyleyecegini belirt 👍
Baktım surekli söyluyor belini sar falan. Bende dedim suan onu dusunemiyorum anne kaliosa kalsin gobek dedim. Ama acaba dogruluk payi varmi diye size sorim dedim😀 sagolsun benle ilgileniyor bebege bakiyor allah razi olsn ama işte hep eski kafayla dusunuyor ve hic bir kuvvet o fikrini degistiremiyor😀😀

Amin canım sağolasın 😍

fnd_50 fnd_50 Ben yaşamadım canımlar çok şükür sonrasında bol bol Türk kahvesi ya da filtre kahve öneriyorlar bir kere içtim sadece bende ağrı olmadı şükür ameliyat yerlerim sancıyor 💖

E elektroforez canım benim arada senin yorumunu da gördüm alıntılayamadım sanki çok teşekkür ediyorum bizde kavuştuk çok şükür 🥰🙏🏻🌸
İnşallah unuttuğum kişi yoktur 😁
Canim spinal mi olmustun ?

Kizlar normal dogumdan sonra kalan göbek geciyormu. Korse takmak şartmi sizce. Benim kv oraya sıkı bisey baglamazsan kalır diyor. Hemde dogum yaptigin ilk 3 gunde baglaman lazimdi diyor🙄bende bilerek takmadim cnku biryandan emzir bir yandan agrilarim. Korsemde yoktu sonra alirim die dusundum
Bu tartışmalı bir konu bazı doktorlar takılmalı derken bazıları gerek yokmdiyor
Benim karnım kendiliğinden hemen indi ama ben yinedeeski bebek kundaklarından sardım birkaç hafta hem sıcak tuttu hem sıkı tuttu eskisinden daha inikti karnım nasıl oldu anlamadım ama şimdi çok tedirginim kesinlikle ilk günden korse takacağım hem kan da daha çabuk gider diye dğşğnüyorum

Baktım surekli söyluyor belini sar falan. Bende dedim suan onu dusunemiyorum anne kaliosa kalsin gobek dedim. Ama acaba dogruluk payi varmi diye size sorim dedim😀 sagolsun benle ilgileniyor bebege bakiyor allah razi olsn ama işte hep eski kafayla dusunuyor ve hic bir kuvvet o fikrini degistiremiyor😀😀
Ben aldım korse kullanmayı düşünüyorum ben de duydum toparlanmayı hızlandırıyor diye ama doktora sormadım. Doğumdan sonra doktora da dönüp uygun görürse kullanmaya başlayacağım. Hem iç çamaşırı gibi giyilebilen göğüs altına kadar hem de sadece belden sıkıca sarılandan aldım

Kizlar normal dogumdan sonra kalan göbek geciyormu. Korse takmak şartmi sizce. Benim kv oraya sıkı bisey baglamazsan kalır diyor. Hemde dogum yaptigin ilk 3 gunde baglaman lazimdi diyor🙄bende bilerek takmadim cnku biryandan emzir bir yandan agrilarim. Korsemde yoktu sonra alirim die dusundum
Canım ben ilk doğum sezaryendi asıl ona geçmiyor diyorlardı korse de takmadım hiç ama ben iyileşme sürecinden sonra ağırlık antrenmanı dahil cardio vs haftada düzenli 3-4 gün egzersiz ile 3-4 senenin sonunda karın kası dahi yapmıştım. Üzerine düştüğün zaman gidiyor göbek.

Çok teşekkür ederim canım deneyeceğim mutlaka 🙏🏻🙏🏻

Canım maalesef sarılık oldu bebişim zaten öyle anladım meğer doymuyormuş yeteri kadar çekemiyormuş, mecbur mama başladım anne sütü- mama şeklinde sırayla veriyorum gün içinde. Her sağımda ne kadar süt veriyorsun peki canım? Ne kadar çıkması lazım?
Geçmiş olsun bizde aynı şekilde sarılık olunca anladık hastanede yattık mecbur, 2 3 saatte bir 90 ml veriyorum anne sütü, sanirim aynı zamanda doğum yapmışız gün geçtikçe süt isteği de artıyor 90 da yetmeyecek yakında galiba

Bu tartışmalı bir konu bazı doktorlar takılmalı derken bazıları gerek yokmdiyor
Benim karnım kendiliğinden hemen indi ama ben yinedeeski bebek kundaklarından sardım birkaç hafta hem sıcak tuttu hem sıkı tuttu eskisinden daha inikti karnım nasıl oldu anlamadım ama şimdi çok tedirginim kesinlikle ilk günden korse takacağım hem kan da daha çabuk gider diye dğşğnüyorum
Ozaman kaynanamin tezi dogru cikiyor 😀😀

He tamam iyi kadınsa o zaman daha nazik dille belirt gitsin, terslemeye gerek yok ishdjdjdkdkj
Ozaman kaynanamin tezi dogru cikiyor 😀😀
3 gün tezi yanlış bence snxndjdn mesela normal hayatta da pantolonların düşük bel değil de yüksek bel giyersen yanlardan sarkma ihtimali azalıyor. Bu gibi düşünülebilir bence. Ben de sıkı tutacak tayt vb şeyler giyicem ama şuan dikişler varken bi de kendimi karından sıkmak istemiyorum jdbdjsjdkd

kızlar konu açılmışken nasıl korseler aldınız? Benim doğum şekli henüz belli değil sezaryenden sonra da kullanılabiliyor mu korse. Bende korkuyorum göbeğim kalır diye önlemi neyse alalım :)

Canım ben ilk doğum sezaryendi asıl ona geçmiyor diyorlardı korse de takmadım hiç ama ben iyileşme sürecinden sonra ağırlık antrenmanı dahil cardio vs haftada düzenli 3-4 gün egzersiz ile 3-4 senenin sonunda karın kası dahi yapmıştım. Üzerine düştüğün zaman gidiyor göbek.
Sezeryandan ne kadar sonra ağırlığa falan başladınız hiç ameliyat süreci yaşamadım sanki hiç iyileşmeyecekmiş gibi hissediyor insan düşününce🙈

He tamam iyi kadınsa o zaman daha nazik dille belirt gitsin, terslemeye gerek yok ishdjdjdkdkj

3 gün tezi yanlış bence snxndjdn mesela normal hayatta da pantolonların düşük bel değil de yüksek bel giyersen yanlardan sarkma ihtimali azalıyor. Bu gibi düşünülebilir bence. Ben de sıkı tutacak tayt vb şeyler giyicem ama şuan dikişler varken bi de kendimi karından sıkmak istemiyorum jdbdjsjdkd
Senin dikişlerde duzelme oldumu 1 haftayi gecti sanirim dimi

Benim o dereceye gelmedigi icin bilmiyorum:( olacak gibi oldu kabuk tuttu kanayacak gibiydi falan bu saf lanolin dediğim kremi sürdüm her emzirmeden sonra strec koydum üstüne öyle öyle şuan daha iyiyim. Komple yara olursa bildigin yara merhemi falan araştırmayı düşünüyordum çünkü bu merhemler yara olmayasın diye kullanılıyor genel olarak. Yara olduysa yarayı onaran bir şey kullan, sarı kantaron yağı diyorlardı sanki canım ❤️

Ay evet beni bekleyip molaya aldılar doğumları jsbdhdjdjdj

Benim tüm gece 5dkda birlere kadar düşüyordu jsbxjsbdj sabah aydı ben görüşürüz diyio kaciyodu 😂😂😂 bu arada dikkat edin çoğu doğum gece oluyor :D ben hurmadan tövbe ettim zaten ama bence işe yariyordur az da olsa en kötü psikolojik etkisi vardır jdbxjdjdj

Karnin tamamen kasılıyor, ayni anda rahme dogru ve beynine doğru da basinçlanıyorsun bir iki kere geldiğinde anlamazsin belki ama düzenli geldiği zaman anlamaman mümkün değil illaki fark edersin. Çok ağrılı başlamaz hemen açıklık arttıkça o ağrı kuvvetleniyor en başta böyle daha hafif başlıyor o yüzden 🌸

Benim ilk eve geldiğim gün sıkıntı oldu mama aldık direkt zaten pztesi doktoru da mama + meme devam edin dedi o gün baktım çok uyuyo emziremiyorum mamayı azalttim 3 kere değil se 1 kere verdim. O sıra memeler şişti zaten uyku uyuyup dinlenince kendime geldim sanirim. Bu sefer mamayı kestim komple memeyo bosaltsin diye çünkü çok şişti mamadan dolayı emmeyince çok 😂 şuan şükür meme sürecine alıştık da yatağım b*k sidik savaş alanı jabsuwbdjshjdjd bezini açtım çikolata şelalesi jebdjsnkdjdj 1 dk içinde 3 bez kirlettik jsdjsndijeidjjdsjkejd bu zamanlamayi ayarlamam lazım 😂 bi de gündüz uyuyo güzel güzel yatirsan da kucaga al diye aglanma yok gece bir şeyler oluyor tam 2 ye doğru 5-6 ya kadar böyle... Uzanirken memede uyursan uyuyor ama öyle de ben guvenmiyorum uykum var sonuçta Allah korusun riske atamam... Reflü yatağına koyunca pıt 5dk max 😂😂 alisicsz bakalım buna da şükür işte

Nilikom34 Nilikom34 kız doğurdun mu hghhjhgjh sancilar ne durumda 🥹
Hastaneye geçtim doktor alttan muayene yaptı 2 cm açıklık var dedi yatış yapıp suni takmak istedi red edince de ben seni bu saatten sonra almam dedi ne olursa olsun suniyi takması gerekiyormuş bende eve geçtim

Geçmiş olsun bizde aynı şekilde sarılık olunca anladık hastanede yattık mecbur, 2 3 saatte bir 90 ml veriyorum anne sütü, sanirim aynı zamanda doğum yapmışız gün geçtikçe süt isteği de artıyor 90 da yetmeyecek yakında galiba
Sağol canım 🙏🏻🙏🏻 benim o kadar sütüm çıkmıyor maalesef ve cidden her geçen gün daha fazlasını istiyor bakalım nasıl olacak :(

Kızlar doğumdan ne kadar önce karnınız düştü? Benim epey aşağı indi bacaklarıma değecek nerdeyse 😀 hatta midem bile yanmıyor artık yukarıya hiç baskı yok çünkü

Back