Benim o dereceye gelmedigi icin bilmiyorum

olacak gibi oldu kabuk tuttu kanayacak gibiydi falan bu saf lanolin dediğim kremi sürdüm her emzirmeden sonra strec koydum üstüne öyle öyle şuan daha iyiyim. Komple yara olursa bildigin yara merhemi falan araştırmayı düşünüyordum çünkü bu merhemler yara olmayasın diye kullanılıyor genel olarak. Yara olduysa yarayı onaran bir şey kullan, sarı kantaron yağı diyorlardı sanki canım
Ay evet beni bekleyip molaya aldılar doğumları jsbdhdjdjdj
Benim tüm gece 5dkda birlere kadar düşüyordu jsbxjsbdj sabah aydı ben görüşürüz diyio kaciyodu

bu arada dikkat edin çoğu doğum gece oluyor

ben hurmadan tövbe ettim zaten ama bence işe yariyordur az da olsa en kötü psikolojik etkisi vardır jdbxjdjdj
Karnin tamamen kasılıyor, ayni anda rahme dogru ve beynine doğru da basinçlanıyorsun bir iki kere geldiğinde anlamazsin belki ama düzenli geldiği zaman anlamaman mümkün değil illaki fark edersin. Çok ağrılı başlamaz hemen açıklık arttıkça o ağrı kuvvetleniyor en başta böyle daha hafif başlıyor o yüzden
Benim ilk eve geldiğim gün sıkıntı oldu mama aldık direkt zaten pztesi doktoru da mama + meme devam edin dedi o gün baktım çok uyuyo emziremiyorum mamayı azalttim 3 kere değil se 1 kere verdim. O sıra memeler şişti zaten uyku uyuyup dinlenince kendime geldim sanirim. Bu sefer mamayı kestim komple memeyo bosaltsin diye çünkü çok şişti mamadan dolayı emmeyince çok

şuan şükür meme sürecine alıştık da yatağım b*k sidik savaş alanı jabsuwbdjshjdjd bezini açtım çikolata şelalesi jebdjsnkdjdj 1 dk içinde 3 bez kirlettik jsdjsndijeidjjdsjkejd bu zamanlamayi ayarlamam lazım

bi de gündüz uyuyo güzel güzel yatirsan da kucaga al diye aglanma yok gece bir şeyler oluyor tam 2 ye doğru 5-6 ya kadar böyle... Uzanirken memede uyursan uyuyor ama öyle de ben guvenmiyorum uykum var sonuçta Allah korusun riske atamam... Reflü yatağına koyunca pıt 5dk max

alisicsz bakalım buna da şükür işte
Nilikom34
kız doğurdun mu hghhjhgjh sancilar ne durumda