2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar d vit olarak ne kullanıyorsunuz benimki tükürüyor hiç veremedim 1 aylık olucaz. Saydım 0,8ml ama 25 damla oluyor damlası az olursa tükürmez belki
Ben ocean aldım. Bir kere sıkıyorum ağzına sprey şeklinde. Benimki de pek sevmiyor tadını

Doktorda yanağına koy dedi bu seferde yutmadığı için ciğere kaçıyo öksürüyor

Sağlıkla gelsin minik kızın sevindim senin adina canim.Kanala girince adim atarken zorlaniyosun benim sezeryan dogacak beyfendi kanala bi guzel yerlesmis 37.haftada.Normal dogacak olsa bu kadar guzel yerlesmezdi.Ay perşembe günü doğuralım hep beraber sağlıkla inşallah

Nişan geldiyse doğumun yakındır canım ikinci bebek ve sen hareketlisin, ben 8 ay yattığım halde nişan Doğum arası 8 saat

Yok nişan değildi bence.. öyle açık pembe bi sıvı. Muhtemelen içerde parti var
Ama nişan gibi mukuslu ya da yoğun değildi.
Belimde sancı var hafif hafif ama dikkate değmez miktarda.
Relax

Doktorda yanağına koy dedi bu seferde yutmadığı için ciğere kaçıyo öksürüyor
Emzirir pozisyonda tutup verebilirsin. Tam sırt üstü değil yani. İster kolunda tut ister yüzü sana dönük karşında enseden tutup.. hafif dik verirsen yalanırken yutar. Az az akıtmayı dene bi de.. ağzına bişi aktığını anlasın..

Reactions: LaL
İlk doğumumda hem epizyotomi hem de servikse kadar yırtılmam vardı. Epizyotomi en hafifi. Hiç de abartıldığı gibi değil gözünde büyütme derim. Benim 15 güne dikişler düşmüştü. Batikonlu su ile taharet alıp fön makinası ile kurularsan daha çabuk iyileşir..

Anneler sorum var.
Ben kızışımı doğumdan beri 2saate bir sütle .3saate birde mamayla beslıyordum artık 24günlük olduk sukur onun acıkmasını bekleyeyim dıyorum yoksa emmek istemıyor hiç, biberon istiyor tam acıkmıyor sanırım sizcede beklemelimiyim?

Ay inşallah ama inan kime sorsam normal yırtılma daha kolay iyileşiyor dedi, lohusa kanaması bittikten sonra hala ağrıdı ilişkiye girebilmek aylar sürdü fln diyorlar benim de tabi canım sıkıldı ama demek ki çabuk toparlayan da oluyormuş.. herhalde doktorun ya da ebenin de tecrübesine bağlı olsa gerek. 15 günde düşmüş sende inşallah benim de çok sürmez artık enfeksyon kapacak diye ödüm kopuyor bir an önce iyileşsin istiyorum. Sağol yorumun için

Kiloyu söylemedi canım, gelişimi haftası ile uyumlu dedi.
Ama eninde sonunda muayene edecek, bence kasma kendini. Ben 28. Haftada kanama olunca yapılmıştı, hiç korkulacak gibi değil. Doğumda nasılsa sürekli parmak atacaklar.
Bebek kaç kilo civarı peki şu an bana bugün alttan bakacak istemiyorum bende yaptırmasam mı

Yok canım korkmam ben zaten ilk doğumum normal sürekli baktılar alttan ama ilkinde salak doktor 38. Haftada bakıp eliyle iyice bastırmıştı kan gelmişti Doğumu başlatmıştı yni şimdi öyle bir müdahale istemiyorum kendisi doğsun kendisi gelsin istiyorum ondan

Ben hazır değilim ya 2 hafta versen olmaz mı
Şaka bir yana hayırlı vakitte gelsinler ya ama ben seni sıkı takipteyim

Ay çok heyecanlı ya en geç 3 güne kucağında olacak inşallah. Kanala da girmeye başladıysa suni sancıyla normal olma şansı daha yüksektir heralde güzel bir doğum hikayesi de senden gelir inşallah

Haa o zaman deneyimlisin daha güzel ayrıca haftan iyi, ben gelsin diye bekliyorum gelmiyo

İnşallah canımmm herkesin gönlüne göre versin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…