Ben ocean aldım. Bir kere sıkıyorum ağzına sprey şeklinde. Benimki de pek sevmiyor tadınıKızlar d vit olarak ne kullanıyorsunuz benimki tükürüyor hiç veremedim 1 aylık olucaz. Saydım 0,8ml ama 25 damla oluyor damlası az olursa tükürmez belki
Doktorda yanağına koy dedi bu seferde yutmadığı için ciğere kaçıyo öksürüyorBiz 0,5 veriyorduk canım. Şırıngayla çekip yanak içine bırakıyoduk böylece tüküremiyordu. 25 damla sanki çok gibi geldi ama ebe öyle dediyse öyledir bilemedim
Ehehhe yapma öyle yaa şimdi sırf senin için normal doğurmaya programlicam kendimi
Gerçi bence de burda başka ihtimal yok
1 hafta veriyorum sana bana bize.. Gelecekler
Bir kontrolün daha sonuna geldik, en yüksek sancım 60 çıktı o da düzensiz, bebik kanala girmeye başlamış.
Doğmazsa perşembe gel fitil ve sunni ile başlatalım doğumu dedi
değişik hisler içindeyim ya hu.
Ayrıca sanki pırt diye çıkacak kanala girmesi nası ağrı veriyormuş yürürken
Neyse bi kahve yapayım da kutlayayım bunu
Nişan geldiyse doğumun yakındır canım ikinci bebek ve sen hareketlisin, ben 8 ay yattığım halde nişan Doğum arası 8 saat
Emzirir pozisyonda tutup verebilirsin. Tam sırt üstü değil yani. İster kolunda tut ister yüzü sana dönük karşında enseden tutup.. hafif dik verirsen yalanırken yutar. Az az akıtmayı dene bi de.. ağzına bişi aktığını anlasın..Doktorda yanağına koy dedi bu seferde yutmadığı için ciğere kaçıyo öksürüyor
Gez tabikiiii son günlerin tadını çıkarArkadaşlarım piknik organize etmişler.Bugünde gezmeler var.Gideyim di mi minnak bebisle ne zaman gidicem bi daha belli değil.
İlk doğumumda hem epizyotomi hem de servikse kadar yırtılmam vardı. Epizyotomi en hafifi. Hiç de abartıldığı gibi değil gözünde büyütme derim. Benim 15 güne dikişler düşmüştü. Batikonlu su ile taharet alıp fön makinası ile kurularsan daha çabuk iyileşir..Kızlar normal doğurup epizyotomisi olan var mı. Ebe ufak bir kesik yaptı bana doğururken o kadar canım sıkıldı ki. Üçünü doğum yani yırtılma ihtimali çok küçük ve bebek zaten 5 dakikada doğdu yani acelen ne dimi?? Daha kötü yırtılmayı önlemek için kesiyorlar biliyorum ama kime sorduysam normal yırtılmayı kesiye tercih ediyor bazen 6 ay sürüyormuş iyileşmesi. Bende ilk doğumlarda çok ufak tefek yırtılmalar olmuştu bir hafta içinde hepsi geçti gitti dikişler hemen düştü ama bu epizyotomi yeri 10 gün olcak hala dikişler sapasağlam duruyor sizde kaç günde düştü?? Zor iyileşicek diye korkuyorum yaa offf. Neyse kader kısmet tabi herşey elbet bebek için değer ama işte gereksiz bir müdehale olunca insanın zoruna gidiyor.
Ay inşallah ama inan kime sorsam normal yırtılma daha kolay iyileşiyor dedi, lohusa kanaması bittikten sonra hala ağrıdı ilişkiye girebilmek aylar sürdü fln diyorlar benim de tabi canım sıkıldı ama demek ki çabuk toparlayan da oluyormuş.. herhalde doktorun ya da ebenin de tecrübesine bağlı olsa gerek. 15 günde düşmüş sende inşallah benim de çok sürmez artık enfeksyon kapacak diye ödüm kopuyor bir an önce iyileşsin istiyorum. Sağol yorumun içinİlk doğumumda hem epizyotomi hem de servikse kadar yırtılmam vardı. Epizyotomi en hafifi. Hiç de abartıldığı gibi değil gözünde büyütme derim. Benim 15 güne dikişler düşmüştü. Batikonlu su ile taharet alıp fön makinası ile kurularsan daha çabuk iyileşir..
Aynen benimde canım çatı muayenesi yaptı mı peki doktorGünaydınlarrr, bu gün görüş günüüüultrasonda göre göre bi hal olduk, gel kızım gel gel, gel gel
Yok yok hiç bişey hissetmiyorsun sadece biraz sallanıyorum o da bir al işlem yapıyorlar vücudunda ya da ben sallandim bebeğim iyiydi daha işleme başlamadan bile sedye sallaniyorduCnm hc keserkn vs bsey hssedlyomu
Yok benim doktorum çatıyı doğumda yapıyor, önemli olan doğum anında bebeğin pozisyondaki baş çevresi ve annenin uyumu.Aynen benimde canım çatı muayenesi yaptı mı peki doktor
Doktorda yanağına koy dedi bu seferde yutmadığı için ciğere kaçıyo öksürüyor
Bebek kaç kilo civarı peki şu an bana bugün alttan bakacak istemiyorum bende yaptırmasam mıYok benim doktorum çatıyı doğumda yapıyor, önemli olan doğum anında bebeğin pozisyondaki baş çevresi ve annenin uyumu.
Bebek kaç kilo civarı peki şu an bana bugün alttan bakacak istemiyorum bende yaptırmasam mı
Yok canım korkmam ben zaten ilk doğumum normal sürekli baktılar alttan ama ilkinde salak doktor 38. Haftada bakıp eliyle iyice bastırmıştı kan gelmişti Doğumu başlatmıştı yni şimdi öyle bir müdahale istemiyorum kendisi doğsun kendisi gelsin istiyorum ondanKiloyu söylemedi canım, gelişimi haftası ile uyumlu dedi.
Ama eninde sonunda muayene edecek, bence kasma kendini. Ben 28. Haftada kanama olunca yapılmıştı, hiç korkulacak gibi değil. Doğumda nasılsa sürekli parmak atacaklar.
Ben hazır değilim ya 2 hafta versen olmaz mıBiz 0,5 veriyorduk canım. Şırıngayla çekip yanak içine bırakıyoduk böylece tüküremiyordu. 25 damla sanki çok gibi geldi ama ebe öyle dediyse öyledir bilemedim
Ehehhe yapma öyle yaa şimdi sırf senin için normal doğurmaya programlicam kendimi
Gerçi bence de burda başka ihtimal yok
1 hafta veriyorum sana bana bize.. Gelecekler
Ay çok heyecanlı ya en geç 3 güne kucağında olacak inşallah. Kanala da girmeye başladıysa suni sancıyla normal olma şansı daha yüksektir heralde güzel bir doğum hikayesi de senden gelir inşallahBir kontrolün daha sonuna geldik, en yüksek sancım 60 çıktı o da düzensiz, bebik kanala girmeye başlamış.
Doğmazsa perşembe gel fitil ve sunni ile başlatalım doğumu dedi
değişik hisler içindeyim ya hu.
Ayrıca sanki pırt diye çıkacak kanala girmesi nası ağrı veriyormuş yürürken
Neyse bi kahve yapayım da kutlayayım bunu
Haa o zaman deneyimlisin daha güzelYok canım korkmam ben zaten ilk doğumum normal sürekli baktılar alttan ama ilkinde salak doktor 38. Haftada bakıp eliyle iyice bastırmıştı kan gelmişti Doğumu başlatmıştı yni şimdi öyle bir müdahale istemiyorum kendisi doğsun kendisi gelsin istiyorum ondan
İnşallah canımmmBen hazır değilim ya 2 hafta versen olmaz mı
Şaka bir yana hayırlı vakitte gelsinler ya ama ben seni sıkı takipteyim
Ay çok heyecanlı ya en geç 3 güne kucağında olacak inşallah. Kanala da girmeye başladıysa suni sancıyla normal olma şansı daha yüksektir heralde güzel bir doğum hikayesi de senden gelir inşallah
Hadi gelsin kuşun artık hayırlısıyla canım güzel haberle gelGünaydınlarrr, bu gün görüş günüüüultrasonda göre göre bi hal olduk, gel kızım gel gel, gel gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?