• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlarrrr yaaaaaaaaaa emzirince süt var gel gelelım sağmaya geldiğimde en fazla iki memeden 40mm çıkıyor
Sıktığım zaman var süt ama sağmada çıkmıyor
Uğraş uğraş olmuyor daha fazla çıkaramıyorum

Pompaların çekiş gücüyle bebeğin çekiş gücü aynı değil. Senin boş sandığın memeden bile bebekler ne sütler çıkartıyor bir bilsen :)

Cc ye takılma canım boşa strest yapma :KK36:

Cahil Seval geldi hanımmmmmm
1. Nisa kuş neredeyse 45 saattir kakasını yapmadı çişini güzel yapıyo gaz sorunu da yok bu durum normal mi kızlar?
2. Göğüslerim dolu dolu oldu bugün hafif sızlamada var bu durum geçici mi
Teşekkürler litfennn 🌷

1 haftaya kadar kaka yapmaması normal demişlerdi bize. Kızımın da 4-5 gün yapmadığını hatırlıyorum
Manyak bir doktorumuz vardi o illa her gün yapsın diyodu bizi çok streste sokmuştu. Ama diğer hiçbir doktor ve hemşire böyle bir konuda ısrarcı olmamızı istemedi. 45 saat çok değil canım. Yapar o yakında:)

Annişler ya şimdi bizim 5. Günümüz yarım saatlik bi sağımda ortalama kaç cc süt çıkmalı acaba
Birde son sağımda sütün rengi ciddi manada açıldı o sarı süt kayboldu

Bebeğin ihtiyacına gore süt kıvamı, miktari ve içeriği degisiyo canım. Sarı süt zaten maksimum 1 hafta gelir, doğumdan sonra günden güne rengi açılır çok normal

5 günlük bebek 3 saatte bir 25-30 cc ile doyuyor. Yani o kadar küçük ki mideleri. Sen emzirmeye ve sağmaya devam et.

Kanlkan ne ki almadım ondan 🤭

😂😂😂😂😂
Deli ya
Göğüs kalkanı canım. Kalkan yazacağıma kanlkan yazmışım
Ben aventinkini aldim. Memelerimin yara olmaması için her türlü tedbiri aldim. Inşallah olmaz

Ay kızlar ya hemoroid nedir bilmedim hiç ama iki gündür bi kaşıntı vardı, şimdide duşta farkettim içeriden dışarı elim memecik gibi bi parçaya değdi. Hemoroid mi oldum yoksa, hiç kabız olmadım hamilelikte. Ağrım sızım yok napsam ki, bide normal doğuma engel olur mu bu durum? Çünkü elimin değdiği parça epey büyüktü
Normal doğuma engel tabi değil ama büyük ihtimalle doğumdan sonra artacak, genetik bir şey bu ve gebelikte zaten hormonlardan dolayı barsaklar ve damarlar zayıflıyor yani kabız olmadan da hemoroid olabiliyorsun, üstüne bir de ordan kocaman bir bebek kafası geçince... iyice azabiliyor.. :( 3 bebeğim oldu üçtür yaşıyorum doğum sonrası hemoroid. Sen bence hemennnn doktoruna danış galiba hemoroid var de yatkınlık olabilir şimdiden krem fln başla tedaviye önüne geçersin inşallah. Proctolog diye bir krem var ben faydasını gördüm, içinde kortizon yok . (Bir de Kortos diye bir krem var daha etkili ama kortizonlu maalesef). Inşallah hiç artmaz hemen çekilir benim gibi acı çekmezsin:(

Pompaların çekiş gücüyle bebeğin çekiş gücü aynı değil. Senin boş sandığın memeden bile bebekler ne sütler çıkartıyor bir bilsen :)

Cc ye takılma canım boşa strest yapma :KK36:

1 haftaya kadar kaka yapmaması normal demişlerdi bize. Kızımın da 4-5 gün yapmadığını hatırlıyorum
Manyak bir doktorumuz vardi o illa her gün yapsın diyodu bizi çok streste sokmuştu. Ama diğer hiçbir doktor ve hemşire böyle bir konuda ısrarcı olmamızı istemedi. 45 saat çok değil canım. Yapar o yakında:)

Bebeğin ihtiyacına gore süt kıvamı, miktari ve içeriği degisiyo canım. Sarı süt zaten maksimum 1 hafta gelir, doğumdan sonra günden güne rengi açılır çok normal

5 günlük bebek 3 saatte bir 25-30 cc ile doyuyor. Yani o kadar küçük ki mideleri. Sen emzirmeye ve sağmaya devam et.

😂😂😂😂😂
Deli ya
Göğüs kalkanı canım. Kalkan yazacağıma kanlkan yazmışım
Ben aventinkini aldim. Memelerimin yara olmaması için her türlü tedbiri aldim. Inşallah olmaz
Gece uyku sersemliğiyle anlamamısım hahaha 😀😀 kalkan almadım alacam ama canım ☺️

Evet tebrikler aramıza hoşgeldin hemoroid olmuşun. İlla kabız olmamak gerek yok hamilelik hemoroid denen bişey var Doğumdan birkaç hafta sonra geçer. Normal soğumam engel olmaz ama normal doğumla birlikte iyice dışarı çıkar ben seni belki sen dikişlerden daha çok rahatsız eder. Ben de öle olmuştu. İlaç filan vermişti doktorum 1 hafta da geçti ama. Günaydın herkesleree
Normal doğuma engel tabi değil ama büyük ihtimalle doğumdan sonra artacak, genetik bir şey bu ve gebelikte zaten hormonlardan dolayı barsaklar ve damarlar zayıflıyor yani kabız olmadan da hemoroid olabiliyorsun, üstüne bir de ordan kocaman bir bebek kafası geçince... iyice azabiliyor.. :KK43: 3 bebeğim oldu üçtür yaşıyorum doğum sonrası hemoroid. Sen bence hemennnn doktoruna danış galiba hemoroid var de yatkınlık olabilir şimdiden krem fln başla tedaviye önüne geçersin inşallah. Proctolog diye bir krem var ben faydasını gördüm, içinde kortizon yok . (Bir de Kortos diye bir krem var daha etkili ama kortizonlu maalesef). Inşallah hiç artmaz hemen çekilir benim gibi acı çekmezsin:KK43:
Sağ olun kızlar, kontrole gidiyorum doktoruma danışayım 💖

2 saat uyudum mu acaba toplamda:/
Yok sanmam hiç
Yatakta boşboş debelendiğim son sabah :) askerlik başlıyor

Dün vakit geçsin diye konsere bile gittim arkadaşlarımla zaman geçti eve geç geldim yoruldum dedim ama uyuyamadım yinede
Şimdi bi duş sonra azcık süslenme sonra hastane

Hepinize çok tenku kızlar hakkınızı helal edin her biriniz aylardır yoldaş olduk
Ben bi doğurup geliyorum haber ederim size inşallah 💃🏻💃🏻💃🏻
sağlıkla gelin şükellacım
güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba kızlar ben 34 haftalik cift yumurta ikizlerine hamileyim allah nasip ederse 26 temmuzda planli sezaryan olucam ama 2 gundur surekli bebekler oynadiginda vajinada igne batmasi gibi bir acı oluyor yasayan varmi acaba benim gibi ?

Günaydın hanımlar 🌈☀️
Göbeğim aşağı inmiş inşallah doğum belirtisidir.

Sukella11 Sukella11 gojibeeren gojibeeren sağlıklı güzel doğumlar diliyorum 🏵️

Bu arada benim vajinanın sol vulva kısmında sisme var. Biraz araştırdığımda varis olabileceği yazıyor. İnşallah normal doğuma engel değildir. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor..

Merhaba kızlar ben 34 haftalik cift yumurta ikizlerine hamileyim allah nasip ederse 26 temmuzda planli sezaryan olucam ama 2 gundur surekli bebekler oynadiginda vajinada igne batmasi gibi bir acı oluyor yasayan varmi acaba benim gibi ?
20 günlük çift yumurta ikizi annesiyim darısı sağlıkla size 💕 o iğne batma hissi yada bıçaklanırmış gibi acılar hep yaşanıyor, açılma başlıyor olabilir yada rahim ağzı kısalması bu şekilde hissediliyor

sağlık ocağı kontrole çağırdı bugün
bizim tospik 3650 doğup doğumdan sonra 3200e kadar düşmüştü
doktoru ödem o normal diyodu
bugün 3700 olmuşuz doğum kilomuzu geçmişiz 😍
14. günümüz bugün
bende 76ya düşmüşüm
toplamda 8 kilo oldu giden 😔
15 günde 15 kilo verenleriniz oldu benim niye böyle yavaş gidiyo ya 😔

sağlık ocağı kontrole çağırdı bugün
bizim tospik 3650 doğup doğumdan sonra 3200e kadar düşmüştü
doktoru ödem o normal diyodu
bugün 3700 olmuşuz doğum kilomuzu geçmişiz 😍
14. günümüz bugün
bende 76ya düşmüşüm
toplamda 8 kilo oldu giden 😔
15 günde 15 kilo verenleriniz oldu benim niye böyle yavaş gidiyo ya 😔

Demiştim sana geçer diye.Cok güçlü oluyor minnoslar hemen toparlıyor.Maşallah bal Niloşa😘

Sana gelince 8 kilo çok iyi bence.Daha dur bakalım 40 in falan çıksın.Eminim daha gidecek.😉

2 saat uyudum mu acaba toplamda:/
Yok sanmam hiç
Yatakta boşboş debelendiğim son sabah :) askerlik başlıyor

Dün vakit geçsin diye konsere bile gittim arkadaşlarımla zaman geçti eve geç geldim yoruldum dedim ama uyuyamadım yinede
Şimdi bi duş sonra azcık süslenme sonra hastane

Hepinize çok tenku kızlar hakkınızı helal edin her biriniz aylardır yoldaş olduk
Ben bi doğurup geliyorum haber ederim size inşallah 💃🏻💃🏻💃🏻
Hayırlısıyla al kucağına inşallah rabbim kolaylık versin sana.
Bizede haber et müsait zamanda.

Günaydın Vol.2 ☺️

Günaydın tatlım heyecandan oluyor hep bunlar, ben ikinciyi annemin geleceğini öğrendiğim gece doğuruvermiştim :confused: 24 saat beklesem anacığımda görecekti hamile halimi.. sen tut tutabildiğince bir kahve çay için yemek yiyin anneanneyle öyle gidin hastaneye
Hadi inşallah dicem ama onlar gelince bi rahatlarım yavaşlarım kesin, oğlanın peşine koşcak adam çok olcak evde.. Bebek de biraz daha kalayım der gibi geliyo ☺️

Tamam karamela seninki yola çıkmaya hazırlanıyor.:KK48::emir_bebek:
Ay yok kız o benle kafa buluyodur gelmez bence.. 😄

Günaydın herkese gojibeeren gojibeeren Canım hayırlısıyla al kucağına fıstıkları kolaylıklar diliyorum inşallah hemen toparlanirsin.

Benim bebiş bu sabah çok hareketli göbeğimde çıkmaya çalışıyor canım acıyor artık karnım şekilden şekile giriyor korkuyorum dönecek diye .bu saatten sonra döner mi ki acaba. Karnım da aşağı inmiş sanki kaç gündür farkettim.

Back