Kızlarrrr yaaaaaaaaaa emzirince süt var gel gelelım sağmaya geldiğimde en fazla iki memeden 40mm çıkıyor
Sıktığım zaman var süt ama sağmada çıkmıyor
Uğraş uğraş olmuyor daha fazla çıkaramıyorum
Pompaların çekiş gücüyle bebeğin çekiş gücü aynı değil. Senin boş sandığın memeden bile bebekler ne sütler çıkartıyor bir bilsen :)
Cc ye takılma canım boşa strest yapma

Cahil Seval geldi hanımmmmmm
1. Nisa kuş neredeyse 45 saattir kakasını yapmadı çişini güzel yapıyo gaz sorunu da yok bu durum normal mi kızlar?
2. Göğüslerim dolu dolu oldu bugün hafif sızlamada var bu durum geçici mi
Teşekkürler litfennn![]()
1 haftaya kadar kaka yapmaması normal demişlerdi bize. Kızımın da 4-5 gün yapmadığını hatırlıyorum
Manyak bir doktorumuz vardi o illa her gün yapsın diyodu bizi çok streste sokmuştu. Ama diğer hiçbir doktor ve hemşire böyle bir konuda ısrarcı olmamızı istemedi. 45 saat çok değil canım. Yapar o yakında:)
Annişler ya şimdi bizim 5. Günümüz yarım saatlik bi sağımda ortalama kaç cc süt çıkmalı acaba
Birde son sağımda sütün rengi ciddi manada açıldı o sarı süt kayboldu
Bebeğin ihtiyacına gore süt kıvamı, miktari ve içeriği degisiyo canım. Sarı süt zaten maksimum 1 hafta gelir, doğumdan sonra günden güne rengi açılır çok normal
5 günlük bebek 3 saatte bir 25-30 cc ile doyuyor. Yani o kadar küçük ki mideleri. Sen emzirmeye ve sağmaya devam et.
Kanlkan ne ki almadım ondan![]()

Deli ya
Göğüs kalkanı canım. Kalkan yazacağıma kanlkan yazmışım
Ben aventinkini aldim. Memelerimin yara olmaması için her türlü tedbiri aldim. Inşallah olmaz