- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 39
Günaydın herkes 
️

Bi sürü sayfa birikmiş. Aha dedim kesin kavga var ama koca koca bi kadının kendi özüne tepkili biraz ergenus biraz aktivist tutumlarından öte bişi diiilmiş, uzaklaşmış iyi olmuş..
Ehm..
Sukella11
gojibeeren
kolay doğumlar mis bebek kokulu nefesler dilerim kızlar.. Haberlerinizi bekliyo olcam ama inşallah okuyabilirim..
Çünküüü annemler geliyo bugün.. Evde bir bayram havası. 3 kişilik hayatımız oluyo 6 kişi
Resmen insan görcem ayol
Bu saatte neden uyandım. Pembiş sulu bi akıntım oldu nedense ona sebep kalktım. Bi su içtim yattım.
Annemlere kapıyı açıp oracığa bebeği bırakmasam bari
Ben şimdi uyurum, ama yine de aldım kahveden bi yudum.,
Sizlere tatlı sabahlar bol emişler..
Bana da mışıl uykular

Canım mısın sen?4 saate yakın uyumuşum çok bile güüünaydinnnn güzelliklerrrrr.Kahveler benden bugün karamela sepeti uyuyordur daha nasılsa .Doğuracak hatunlar Allah sağlıkla kucaginiza aldırsın.Muhtemelen heyecandan uyanmissinizdir ya da uyuyamissinizdir![]()
![]()
![]()

Bi sürü sayfa birikmiş. Aha dedim kesin kavga var ama koca koca bi kadının kendi özüne tepkili biraz ergenus biraz aktivist tutumlarından öte bişi diiilmiş, uzaklaşmış iyi olmuş..
Ehm..

Çünküüü annemler geliyo bugün.. Evde bir bayram havası. 3 kişilik hayatımız oluyo 6 kişi

Resmen insan görcem ayol

Bu saatte neden uyandım. Pembiş sulu bi akıntım oldu nedense ona sebep kalktım. Bi su içtim yattım.
Annemlere kapıyı açıp oracığa bebeği bırakmasam bari

Ben şimdi uyurum, ama yine de aldım kahveden bi yudum.,
Sizlere tatlı sabahlar bol emişler..
Bana da mışıl uykular