2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yarın bu saatlerdee olaylar gelişiyorr

Allahım hayırlısı inşallah çok heyecanlanıyorum ben
İlkinde böyle değildi paldür küldür gitmiştim doğuma
Ahhh ben de oyle gitmistim dun fotograflarima baktim dogumdaki aman allahim hortlak gibiyim bembeyaz sabah 8 de sezeryana alacakti doktor beni suyum hic kalmamaisti brbek beslenemiyordu sen sabahi bekleme.gecenin 2 sinde normal dogum sancim basladi hemen hastaneye gectik paldür küldür sezeryana alindim iyi ki de gecmisiz hastaneye bebek tehlileye giriyormus kalp atislari zayifladi ...

G gulayavsar

38+0 dan günaydınlar
Hamileliğimin bitmesini istemeyen tek ben miyim
Balkonda Sefa yapıyoruz kocişle kafa rahat sessiz sedasız , Naz ediyorum şımarıyorum herkese oh mis
PC: Sefa dediysek kitap okuyoruz cahil anne mi olalım

Eklentiler

• E2EDB338-34F2-49E6-9930-CC19EEA04104.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 38
Sağol canım dün bütün gün emzirmeme rağmen böyle oldu zaten süt bebeğe yetmiyor sağmam bişey değiştirecek mi ki yani sağdığı da zaten birşey çıkmıyor
Ozaman sen mastit mi oldun acaba? Önce güzel bi duş al göğüslerine masaj yap ondan sonra sağ. Acır filan ama en iyisi bu mastit filan olursan antibiyotik filan kullanman gerekir o daha kötü

Yarın bu saatlerdee olaylar gelişiyorr

Allahım hayırlısı inşallah çok heyecanlanıyorum ben
İlkinde böyle değildi paldür küldür gitmiştim doğuma

Kontrole diye gidip doğurup gelmiştim ilkinde.Herşey hayal gibiydi.Bunda gün sayıyorum ve başıma gelecekleri biliyorum.Heyecan çok ve maalesef korku da var

Hiç belirtim yok diye düşünme canım benim pat diye herşey olup bitiyor inan ki anlayamıyorsun bile çok az kaldı son günler gez bol bol evde çok sıkıldım şuann

Dün okudum canım bu konuyu tesadüf. Emziren annelerin salgıladıkları bir hormondan dolayı iyileşmeleri daha hızlı ve belirgin oluyormuş. Emzirme sırasında özellikle rahim hızla kendini toparlarken sancı yaparmış. Çok iyi bir şey ve normal merak etme çok yakında ilk günkü gibi bir rahmin olucak

Kontrole diye gidip doğurup gelmiştim ilkinde.Herşey hayal gibiydi.Bunda gün sayıyorum ve başıma gelecekleri biliyorum.Heyecan çok ve maalesef korku da var
Aynen canım
Kontrole gittim kahvaltı bile etmiştim öğlen sezeryan oldum
Ne doğum çantam vardı ne bişey :)
Bunda çok farklı ama dalıp dalıp gidiyorum nolacak nasıl olacak diye

inşallah bizde de sıkıntı çıkmaz çünkü stok yaptık
Maşallah kuzularaaaaaa. Kocaman delikanlı oldular
Her bebek her cilt farklı kuzum inşallah seninkilerde de sorun olmaz
Canım suni sancı kesinlikle korkuttukları gibi değil asla kendini şartlama. Herkesin acı eşiği farklı ama ben hiç zorlanmadım. Gayettr güzel bir doğum oldu. Ben kimsenin olumsuz yorumunu dinlemedim kulağımı kapattım. Sancıları hep ayakta karşıladım ebelerle sohbet ettim. Onların yönlendirmesiyle dans ettim, oturdum ıkındım ve iki saatte iki bebe doğurdum
Kızlar ne güzel bebişleriniz uyuyor. Benimki gündüz uyuyor gece ayakta. Sabahlıyoruz yine gözler faltaşı, beni uyutur sıpa
Geceleri benimkilerde durmuyor sürekli işiyorlar sürekli emmek istiyorlar
En sevdiğim çikolatadan bile midem bulanıyor yiyemiyorum gebelik şekeri diyeti beni baya değiştirdi. Porsiyonlarım çok küçük hemen doyuyorum 16 kilo verdim gün itibariyle 64 kiloyum
Canım sıcak suyla masaj yap emzir ve sonrasında sağ. Bebek ilk haftalarda tam memeyi boşaltamıyor

Tahinin üstüne çıkan yağ mucize bende hep onu sürmüştüm birde streç fılmle sar demişlerdi yağlayıp cidden cok iyi gelmişti .
Her türlü yağı denedim susam yağı ve tahinin üstüne çıkan yağ beni rahatlatmıştı aglaya aglaya emzırıp gececek mı acaba bu dogum sonrası ne zor banyo nasıl yapıyor bu insanlar bu acıyla dıyordum ama hepsi geçiyor sabır ..

Yok baslamadim işte. Ama alayım bir tane dışarı cikinca

Evet özellikle emzirirken salgılanan hormon rahmi toparlıyor e tabi o da sancı ile oluyor. Bende çok fena ağrıdı üçüncü bebek olduğu için ağrı kesici almak zorunda kaldım. Ama sancılanması iyi birşey yani.

Yeşilse endişe etmene gerek yok sanırım. Siyah olmasın da. Bizde 3. gün sarı gelmeye başladı, ama het bebekte değişiyor

Bebekler için anne rahminde daha uzun kalmaları onlar için daha faydalı imiş 1 günün bile faydası varmış gelişimi için o yüzden demiş olabilir doktorun biraz daha kalsın diye. Ilk bebeğinse zaten erken gelme ihtimali daha küçük. Ama sabırsızlığını anlıyorum. :)

Yeşilse sarılıktandır demişlerdi yada üşütmeden der büyükler

hayırlısı olsun canım
sağlıkla kavuş kuzuna inşallah
anestezide sorun yaşamadım canım iğneyi hiç hissetmedim
sondayıda uyuştuktan sonra taktılar çıkardılar
herkes çok ilgiliydi
süsleme eko paketti benim yatağımda kızın yatağında cibinlik vardı pembe
isimli kapı süsü ve takı yastığı verildi
fotoğrafçıda hicran hanım çok tatlı bi bayan
fotoğrafları 6 hafta sonra alabilcekmişiz görcez bakalım nasıl olmuş

Ayyy bende haftasonu Dr. Şehir sıkında diye çok hareketlenmedim ama 2 gün bile evde olmak sıktı beni. Bugün gezerim bol bol inşallah sizin gibi ne olduğunu anlamadan başlar doğumum. Çocuk yaparken de kafaya takınca olmamıştı. En iyisi Doğumu da takmamak gelmeyecek yoksa
Hiç belirtim yok diye düşünme canım benim pat diye herşey olup bitiyor inan ki anlayamıyorsun bile çok az kaldı son günler gez bol bol evde çok sıkıldım şuann
Hey maşallah bende rahat olmak istiyorum ama işte yapımdan mıdır bilmem hep bi heyecan korku basıyor Dua ediyorum kendime sakinleşmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…