bak boşuna evham yapmışsın çok şükür canım gözün aydınDün gece hastaneye gittik canım benim, şükürler olsun bebisim çok iyi , içim nasıl rahatladı anlatamam.kalbi ni gordum .kollari ni bacaklarını gordum.us yapılırken kolunun biri yukarı biri aşağı hareket ediyordu.Minigim annesine el salladi.
Ne kadar mutluyum , nasıl rahatladım anlatamam kuzum.
Benim sadece sabah bulantılarım var hemen kahvaltı yapıyorum geçiyor. Gün boyu başka bulantım olmuyor. Ben o konuda çok şanslıyım bazen hamile olduğumu unutuyorum. Aşerme, tiksinme, kusma olmadı. Yanma da ileri safhalarda oluyordu çiğ patates yiyordum bunun için hiç hap şurup kullanmadım. Ama dezavantajı şimdiden 3 kilo aldım. Herşeyi yiyorum çok acıkıyorum.Peki bulantiya napcaz onada bi cozum soyleyinb kizlar
Ben bulantim içinde patates hasliyorum. Tuzlayip yiyorum :)Mide yanması olanlar, çiğ patatesi tavsiye ederim. Kabuğunu soyun çiğ yiyin. Bende çok işe yaratmştı. Süt ve tahminin de iyi geldiğini duymuştum.
İnşallah duaların kabul olur canım. Doktor bebeği gordugunu ama kalp atısı olmadığını mı soyledi.Yoksa bebek de mi gorunmedı.Eger bebek gorunmemısse henuz boyle bır sey soylemesi ıcın cok erken. Ama bebek var kalp atısı yok dedıyse bir başka doktora daha gorun canım tek doktorla riske atma6 haftalık kalp atışı yok dedi bugün aradan 8 gün geçti yine görmezse gebeliğe son verecem dedi anlamadığım sana nasıl 15 gün süre verdi dr ve beni 8 gün önce hayata küstürdü ölü bebek olabilir diye bugün de korkudan dr gidemiyorum çünkü dayanamadım başka bi de salı günü gittim oda göremedi çok üzgünüm çok kanamam yok ağrım yok ama kalbi de atmıyor bebek hâlâ karnimda dua ediyorum sen can ver ALLAHIM diye
Canım gittin mi ne dedi dr hayırlı haberlerini alırız inşallahKızlar bugun usg kontrolüm var ilk kez, 6+3 oluyoruz dua edin kalp atışını duyabileyim
Merhaba bulantılar solunda iyi şükürMrb bizim seninle gunumuz ayni.nasi gidiyo senin?
Patates joker gibi o zAman her kartta kullanılıyor:))Ben bulantim içinde patates hasliyorum. Tuzlayip yiyorum :)
Ohhh miss çok tebrikler :)) için rahat etmiştir gözün aydın :)Kalp atışını gördük5+6 ölçtü dr, karından baktı cok net degil ama sorun yok sanirim
Ben erkek hissediyorum. Neden bilmiyorum ama hep erkek bebek aklıma geliyor. İki kese gördük kesenin birinde bebek var diğerinde göremedik salı kontrol var orada netleşecek. Sanki ikizse ikisi de erkek tek ise yine erkek gibi. Ama ben kızları çok seviyorum. Zaten eşim iki erkek kardeş. Eve bir kız yakışırdı. Hayırlısıbugün niyeyse cinsiyet içi araştırmalara başladım:) aslında pek merakım yok sağlıklı olsun da diyenlerdenim ama bugün bi merak oluştu. sabah bulantıları olanların kızı olurmuş. akşam bulantım var ayakları üşüyenin erkek yananın kız olurmuş. benim üşüyor. canı tatlı isteyenin kızı olurmuş. tatlı hiç hayal edemiyorum :)çin takvimine baktım orada da erkek dedi. bakalım hayırlısı da ne çıkacak bilmiyorum da işaretler erkek diyor. bakalım ne çıkacak:)
Ay hiç sorma sabah akşam bulantı ayak yanması bazen üşüme bunlar karışık :) cin takvimi erkek bı de adet biter bitmez hamile kalmışım ondan da erkektir diye düşünüyorum. Rüyalarım da erkek :)) erken kimildamasi erkek. işin ucuna çok büyük iddia koyduk eşimle bende çok heyecanlıyım:))bugün niyeyse cinsiyet içi araştırmalara başladım:) aslında pek merakım yok sağlıklı olsun da diyenlerdenim ama bugün bi merak oluştu. sabah bulantıları olanların kızı olurmuş. akşam bulantım var ayakları üşüyenin erkek yananın kız olurmuş. benim üşüyor. canı tatlı isteyenin kızı olurmuş. tatlı hiç hayal edemiyorum :)çin takvimine baktım orada da erkek dedi. bakalım hayırlısı da ne çıkacak bilmiyorum da işaretler erkek diyor. bakalım ne çıkacak:)
Ay maşallah.nasıl bu kadar belli alttan mı baktı benımkıler hiç belli degil
rüyanda erkek görüyorsan kızın olacakmış öyle okudum. hayırlısı tabi. bizimkisi işin espirisi :)Ay hiç sorma sabah akşam bulantı ayak yanması bazen üşüme bunlar karışık :) cin takvimi erkek bı de adet biter bitmez hamile kalmışım ondan da erkektir diye düşünüyorum. Rüyalarım da erkek :)) erken kimildamasi erkek. işin ucuna çok büyük iddia koyduk eşimle bende çok heyecanlıyım:))
Allahimmm inşallah yaa hayırlısıyla :))rüyanda erkek görüyorsan kızın olacakmış öyle okudum. hayırlısı tabi. bizimkisi işin espirisi :)
Cok sevındım canım bi de gaza geldim tabi acaba ben de gitsem gorurmuyum:)Yas:28
Kilo: 53
Son Adet Tarihi: 19.10.2018
Tahmini Dogum Tarihi: 22.07.2019
2. Cocuk
kubra5505 eklersen sevinirim canım
İlk defa gittim kuzum, eğer yakın zamanda gitmediysen bir gör derimCok sevındım canım bi de gaza geldim tabi acaba ben de gitsem gorurmuyum:)
Sağolasin canim, darisi isteyen bekleyen herkese ins.Ohhh miss çok tebrikler :)) için rahat etmiştir gözün aydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?