orası öyle tabiki kuzum Allah beterinden korusunUzulme canim sonrasında basina geleni gule gule anlatcan bnde boyle talihsizim diye :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası öyle tabiki kuzum Allah beterinden korusunUzulme canim sonrasında basina geleni gule gule anlatcan bnde boyle talihsizim diye :)
KUZUM BENIM YA MASALLAH . COK HEYECANLANIYORUM YA. MINIGIM BENIM DUN NE DEDI CANIM DR KONTROL MU VARDI BI SIKINTI YOK DEMIGünaydın kızlar buda bizim dünki resmimiz
5+5 de gitmiştimGözünüz aydın en son kaç haftalikken gittiniz duymamistiniz kalp atisini
ayva yersem gamzeli çıkar değil canı ayva çekenin çocuğu gamzeli olur derler halk ağzında :)Arkadaşlar nerden çıkardınız ayva yersem Gamze çıkar diyeee,bi güldüm:)
maşallah minnoşuna kocaman olmuş annesiGünaydın kızlar buda bizim dünki resmimiz
Kilom 67kilon ve kacıncı gebelıgın
benimki herhalde sarışın olcak muz yiyorum sürekli. :) şaka bi yana genetik durumu bu. bilindik bi örnek vericem esra erol ve eşi oldukca esmer insanlar ama ilk çocuğu sarışın renkli gözlü. çocuk dedesinin genlerini almış. öyle şeyler olabiliyor.ayva yersem gamzeli çıkar değil canı ayva çekenin çocuğu gamzeli olur derler halk ağzında :)
Tabiki genetik ailede varsa olur yoksa olmaz şunu ye göz rengi değişsin şunu ye sarı olsun şunu ye renkli gözlü olsun diye bi durum olamaz
Cnm hayırlı olsun ama ben şu uzun siyah şeyi merak ettim ? O rahim mi ? 8nce uzun olan şey neGünaydın kızlar buda bizim dünki resmimiz
babamın teyzesi kap kara esmer ne demek kahve rengi gözlü eşide esmer mavi gözlü ilk çocuğu kahverengi gözler koyu saçlar ikinci çocuğu masmavi gözler kumral :) tabiki genetik ailede varsa alıyor inşallah genlerini benden alır kumralım yeşil gözlüyüm iki tane gamzem varbenimki herhalde sarışın olcak muz yiyorum sürekli. :) şaka bi yana genetik durumu bu. bilindik bi örnek vericem esra erol ve eşi oldukca esmer insanlar ama ilk çocuğu sarışın renkli gözlü. çocuk dedesinin genlerini almış. öyle şeyler olabiliyor.
yapma canım sana şöyle bşey sölim enfeksiyon çok tehlikeli ilk gebeliğimde düşük tehlikesi denmedi ve ilişki yaşadım eşimle 2 gün sonra kanama geçirdim erkeklerden de eşlere geçebiliyor ben şuan temkinliyim yapmıyorumMERHABA BEN geçen hafta keseyi görmeye gittiğimde 12 hafta cinsel ilişki yasak dedi doktor . Merak ediyorum acaba düşük tehlikesi fln mı gördü ondan öyle dedi, normalde yasak değil diye biliyorum çünkü
bana da aynı şeyi söyledi doktor. kötü bir süreç olduğundan değil. kanama olur veya herhangi bi ağrı sancı yaşar endişelenirsin birde ilk 3 ay önemli bir süreç dikkat etmek gerek dedi. bizde bekliyoruz.MERHABA BEN geçen hafta keseyi görmeye gittiğimde 12 hafta cinsel ilişki yasak dedi doktor . Merak ediyorum acaba düşük tehlikesi fln mı gördü ondan öyle dedi, normalde yasak değil diye biliyorum çünkü
Maşallah az çok şekillenmeye başlamışGünaydın kızlar buda bizim dünki resmimiz
Merhaba bursada hangi doktora gıdıyorsunuzYaş 30
kilo 70
şehir bursa
çocuk 2
29.09.2018
06.07.2019
Mrb bizim seninle gunumuz ayni.nasi gidiyo senin?Al benden de o kadar meyveyle geçiştiriyorum onu bile zor yiyorum. Geçecek ikinci trimester döneminde diye kendimi avutuyorum canım bu arada bebekleri görmüşsün darısı başıma inşallah sağlıkla
KUZUM BENIM YA MASALLAH . COK HEYECANLANIYORUM YA. MINIGIM BENIM DUN NE DEDI CANIM DR KONTROL MU VARDI BI SIKINTI YOK DEMI
maşallah minnoşuna kocaman olmuş annesi
o kese kızCnm hayırlı olsun ama ben şu uzun siyah şeyi merak ettim ? O rahim mi ? 8nce uzun olan şey ne
Ay maşallah.nasıl bu kadar belli alttan mı baktı benımkıler hiç belli degilGünaydın kızlar buda bizim dünki resmimiz