Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydın kafayı yemek üzereyim hala plesanta previa ile ilgili bi bilgisi olan yokmu((
kafayı yicek bişey yok canımKızlar günaydın kafayı yemek üzereyim hala plesanta previa ile ilgili bi bilgisi olan yokmu((
AmA en ufak biseyde nasıl acıyor dikiş yerleri öksürük tuttu mahfoldum2yıl sürüyormus hissizlik.18.günüm hala hissizim
Sen normal olması için mi ısrarcısın o yüzden mi endişelisin ? Sezeryan Doğumda riski yok bu durumun , son anda herkeste de olabilecek durumlarla sezeryana dönebiliyor kordon dolanmaları kaka gibi. Sen en azından biliyorsun normal için hiç çaba harcamamış olursun. Her şekilde hayırlısı ile doğurmayı diliyoruz sen de öyle dua et dr lara güvenKızlar günaydın kafayı yemek üzereyim hala plesanta previa ile ilgili bi bilgisi olan yokmu((
Previanin çeşitleri var sana en iyi bilgiyi Dr verir burada anca birilerinin hikayelerini dinlersin kafayı yiyecek bişey de yok bende de vardı previanin 24. Haftada düzeldi ki 27-28 haftaya kadar değişebiliyorKızlar günaydın kafayı yemek üzereyim hala plesanta previa ile ilgili bi bilgisi olan yokmu((
Canım bu çok seyrek görülen bir problem degil. Bunu yaşayan bir-çok kadın gayet sağlıklı bebekler doğuruyor. Gebeliğin zaten ilerlemis. 38. Hafta dolunca muhtemelen bebegini alacak doktorun sezaryen ile
Günlerdir kendini hirpalamani gerektirecek bir sorun degil yani. Zaten zorlu dönemleri.atlatmissin. bir iki hafta kalmis
kafayı yicek bişey yok canım
normal doğuramazsın sadece sezeryan olursun o kadar büyütme
bizde sezeryan olduk korkma
Ilk gebeligim bu konuyu araştırınca bir çok kötü sonuçla karşılaşani gördüm o yüzden danışmak istedim ister istemez bir korku ve endişe var inşallah hayirli sonuçlarla karsilasirimSen normal olması için mi ısrarcısın o yüzden mi endişelisin ? Sezeryan Doğumda riski yok bu durumun , son anda herkeste de olabilecek durumlarla sezeryana dönebiliyor kordon dolanmaları kaka gibi. Sen en azından biliyorsun normal için hiç çaba harcamamış olursun. Her şekilde hayırlısı ile doğurmayı diliyoruz sen de öyle dua et dr lara güven![]()
37.haftadayım canım plesantaprevia sağda dediğini duydum doktorunPrevianin çeşitleri var sana en iyi bilgiyi Dr verir burada anca birilerinin hikayelerini dinlersin kafayı yiyecek bişey de yok bende de vardı previanin 24. Haftada düzeldi ki 27-28 haftaya kadar değişebiliyor
Ilk gebeligim bu konuyu araştırınca bir çok kötü sonuçla karşılaşani gördüm o yüzden danışmak istedim ister istemez bir korku ve endişe var inşallah hayirli sonuçlarla karsilasirim
dün gece yaşadığım yalancı kasılmaymış
kızım da aşırı hareketli, gece de baktım ağrıyla beraber çok hareketlendi gerçek olsa çok hareket etmezdi diyip uyudum.![]()
Öhöm öhöm. Aramızda hiç uyumayan zombi anneler varGünaydın minnoşlar 6buçukta uyandım![]()
Bende bendeÖhöm öhöm. Aramızda hiç uyumayan zombi anneler var![]()
![]()
![]()
![]()