2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kimseyi şaapmıyorum valla
ben mutlu bebeğim huzurlu çok şükür

Bende acaba devlette mi Doğum yapsam diyorum hala 2600 tl özel hadi parsı önemli değil de özel ilgi gösterecek mi belli değil

Önemli olan doktor kesinlikle canım hastanede öyle böyle Bi gün kalıcaksın özelde olsa devlette olsa evet ilgi alaka bakımından tabiki tartışmaya kapalı için nasıl rahat edecekse öyle yap içine sinsin

Hiç dinlrnemiyorum
Tomografi çekildi
Hasta oluncada sütümde iyi gelmiyor
Mama başladık

Gözüaydin olsun :) ne güzel çoğumuz doğurduk. Darısı sana hayırlı zamanda

kızlar kasılmalarım var gibi, ilk başta kaç dk aralıkla geliyor?
Kişiden kişiye değişir ama önemli olan düzenli gelmesi. 5 dk da bir gelirse, ilk doğumda 1 saat sonra hastaneye gidin diyorlar. Hadi hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz

Herkeslere mışıl uykular..
Bu gece uykuyu 1’e çektim, sabah kahve servisi geç olur bilginize ☺
Sarılırım minnoş oğluma dolana dolana uyurum ben
Doğurmaya kalkan cengaverlere güç dilerim, biz doğurmayı düşünmeyenlere de keyifli geceler huzurlu uykular ☺

Ps: @Meylen Beklersen gelmez, Murphy kanunu malum.. Nişanı gelip haftalarca bekleyen var canım. Düşünme sen, kendi istediği vakitte sağlıkla aşkla gelsin minik kuzu..

O kanunu yaşıyorum zaten hayatım haftalardır
Hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inaşllah

Karın ağrısı ile uyandım.Gaz sıkışması yaşıyorum sanki.Sanci nasıl birşey bilmiyorum ki

Sancı yok su yok kasılma yok uyku yok bu kızın gelesi yok ayaklar hobbitgillerden vajina acısı fiyuvv
doğuramıyom ben gençler
Seval'im ben 5 hafta yoğun kasılmalar yaşadıktan sonra suyum anca geldi . Sende daha kasılma da olmadı bildiğim kadarıyla. Çok sağlam yerleşmiş kuzun demek ki. Bana kalırsa senin doğumu doktoe başlatır sanciyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…