2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kuzum iki elinden de biri tutsun sende hafif hafif islat ayaklardan ama sürekli konuş op biraz geç bitiyor banyosu ama odayı UFO yakıp isitinca usuyecek korkusu olmuyor. Banyo için biraz daha bekle istersen . Çok geçmiş olsun çok etkilendim bende şu an.
bende bugün elinden tuttuğumda sakinleştiğini farkettim
ağlıyodu elini tuttum sustu
Karasya Karasya bide öyle dene istersen canım

Tam yazıyordum yarım kalmış. Oğlumu geçen banyo yaptırırken çocuk şoka girdi. Dili boğazına kaçtı. Kal geldi resmen. Görümcem parmağını kaç kere dilini almak için ağzına soktu. Ağlattı baktık sonra yine diilini geriye dolamis. Hastaneye gidene kadar böyle yaptı. Doktor sudan korkmus olabilir dedi. Moralim bozuldu çok ağladım. Bir daha nasıl yıkanacak bu çocuk bilmiyorum
Çok üzüldüm daha çok küçük belki de ondan. Yavas yavas yıkasanız belki alışır suya zamanla.

Çok direniyorum ama gün içinde veriyorum canım. Çocuk drumuzda özellikle gece destekleyin sizin de dinlenmeye ihtiyacınız var dedi. Mama versem de önce emzirip arkasından mama veriyorum canım meme reddi olmasın diye
Aynı bende yaa . Vermeyecem diye direnmek anlamsız bı yerde gucumuz tukenecek çünkü öyle direnirsek. Benim en çok istediğim şey pozitif bı anne olmak . Onun içinde bazen kendimizi dinlendirmemiz gerek.

bende bugün elinden tuttuğumda sakinleştiğini farkettim
ağlıyodu elini tuttum sustu
Karasya Karasya bide öyle dene istersen canım
Denicem canım. Hiç böyle bir kilitlenme durumu duymadım şimdiye kadar. Ben yikamadim. Annem ve görümcem yikadi. Niye öyle oldu anlamadım. Aşırı üzüldüm. Ömrümün yarısı gitti. Hala aklıma geldikçe agliyorum

Dün kalkan aldım silikon olanlardan ve hiç meme vermeden 24 saat sagdim biberonla verdim biraz düzelmiş. Ya emmeye başlayınca ben cekmezsem asla bırakmıyor ondan oluyor heralde. Bı de çekerken çok sünüyor tövbe estağfurullah 😆😆
Benimki biberon da istemiyo artık biliyor musun. Memenin birini mahvetmek üzere. Emmeye başlıyor bitiriyor ağzından çeksem meme kopacak valla

Benimki biberon da istemiyo artık biliyor musun. Memenin birini mahvetmek üzere. Emmeye başlıyor bitiriyor ağzından çeksem meme kopacak valla
Aynı vallahi açlıktan ölmediği sürece biberonu aldırmak imkansız . Bıraksam 24 saat emecek. O acı da yani sezeryan acısını geçti tamam katlanayim diyorum da yok 😆 mecbur biberonda alacak çaresi yok. Manuel pompayla 24 saat sagdim işte. Önce kabul etmedi ağladı emzikle susturdum. Yarım saat sonra çok aciktigi için mecbur aldı. Bugün emziriyorum sabahtan beri bak o acı çok hafiflemiş. Kalkanı keşke en başta alsaymisim. Aslında çocuğumun da suçu yok. Hep meme ucum olmadığı için oldu 😆 bı de tabi sizin yanınızda daha birileri kaliyordur da kalmayan varsa onlara sorayım. Yemek falan yapabiliyor musunuz ? Hiç yalnız kalmak istemiyor ben odadayken mis gibi uyuyor bı ise kalksam ağlıyor yanında birini istiyor sürekli. Dün kanguru aldım yenidoğan uyumlu ama ona da korkuyorum şu an koymaya. Belki kanguruyla iş yapabilirim diye düşünmüştüm

Tam yazıyordum yarım kalmış. Oğlumu geçen banyo yaptırırken çocuk şoka girdi. Dili boğazına kaçtı. Kal geldi resmen. Görümcem parmağını kaç kere dilini almak için ağzına soktu. Ağlattı baktık sonra yine diilini geriye dolamis. Hastaneye gidene kadar böyle yaptı. Doktor sudan korkmus olabilir dedi. Moralim bozuldu çok ağladım. Bir daha nasıl yıkanacak bu çocuk bilmiyorum
Senin kucağında ağzında meme ya da emzikle banyosunu yapsa belki daha kolay atlatır. Geçmiş olsun..

Aynı vallahi açlıktan ölmediği sürece biberonu aldırmak imkansız . Bıraksam 24 saat emecek. O acı da yani sezeryan acısını geçti tamam katlanayim diyorum da yok 😆 mecbur biberonda alacak çaresi yok. Manuel pompayla 24 saat sagdim işte. Önce kabul etmedi ağladı emzikle susturdum. Yarım saat sonra çok aciktigi için mecbur aldı. Bugün emziriyorum sabahtan beri bak o acı çok hafiflemiş. Kalkanı keşke en başta alsaymisim. Aslında çocuğumun da suçu yok. Hep meme ucum olmadığı için oldu 😆 bı de tabi sizin yanınızda daha birileri kaliyordur da kalmayan varsa onlara sorayım. Yemek falan yapabiliyor musunuz ? Hiç yalnız kalmak istemiyor ben odadayken mis gibi uyuyor bı ise kalksam ağlıyor yanında birini istiyor sürekli. Dün kanguru aldım yenidoğan uyumlu ama ona da korkuyorum şu an koymaya. Belki kanguruyla iş yapabilirim diye düşünmüştüm
Ben gümüş kapak aldim.yara olmadı da işte dün bir memeyi fena sündürdü. Ben daha yalnız değilim annem var. Tek başıma emziremiyorum bile çok minnoşlar daha

Ben bu gibi durumlarda sling kullanmayı düşünüyorum. İcinde çok güzel uyuyorlar eller kollar da serbest kaliyor..

Ben bu gibi durumlarda sling kullanmayı düşünüyorum. İcinde çok güzel uyuyorlar eller kollar da serbest kaliyor..
Ay bı de ondan mı alayım şimdi . Bu daha uzun ömürlü kullanılır diye aldım da içinde kayboluyor korktum . Neyse 12536366 defa mutfağa gide gele nihayet bı türlü yapıp koydum ocağa 😆😆 eşimde diyor ki yalvarırım yemek için ev işi için ağlatma bebeğimi hakkımı helal etmem dışardan söyleriz gerekirse ben gelince yaparım 😆😆 da kaç gün dışardan yiyebiliriz onu düşündüğü yok tabi 😆 aglatmadan yaptık şükür bı kap yemeği . Tabi salatası pilavı hak getire bundan sonra bı tabak yemeği koyarsak sukretcez demek ki 😆😆

linguists linguists sen naptın canım doğdu mu bebiş?
Doğdu canım dün doğdu 😍 çok tatlı rüya gibi bişey😍 Sezeryan ağrıları korktuğum gibi olmadı gayet rahat katlanılır durumda ama benim mevcut kalçada kemik erimesi sorunum ameliyat sonrası biraz daha ilerledi o sıkıntı yaratıyor sadece onun haricinde Ada hatun ile aşkımız dolu dizgin devam 😍😍😍
Böyle bir sevgi yokmuş kesinlikle ne uyku ne de başka bir şey görmüyor insanın gözü 🥰😘

Canım bu nişandan ne kadar sonra sancı başlar internet moralimi bozdu gene günler sürebilir yazıyordu 🙄🙄🙄
Canım senin günün bitti bile. O yüzden yakındır. :KK48:
Benim günüm de var ve perşembeden beri bekliyorum. 1 cm açıklık vardı. Dr. ne lavman ne serum gerek, bekleyelim dedi. Bu gün salgılar arttı hatta bugün gelen de nişan olabilir ama yine sanki yeterince sancı yok. Doktor, perş. mutlaka nst gir dedi. Bu bebe beni beklemeye alıştırıyor. :KK53:
Bakalım süreç nasıl ilerler. Sana perş. suni verse bile problem değil. Daha ne kadar acı çekebilirim derken pırt doğuveriyor. :KK66:

Doğdu canım dün doğdu 😍 çok tatlı rüya gibi bişey😍 Sezeryan ağrıları korktuğum gibi olmadı gayet rahat katlanılır durumda ama benim mevcut kalçada kemik erimesi sorunum ameliyat sonrası biraz daha ilerledi o sıkıntı yaratıyor sadece onun haricinde Ada hatun ile aşkımız dolu dizgin devam 😍😍😍
Böyle bir sevgi yokmuş kesinlikle ne uyku ne de başka bir şey görmüyor insanın gözü 🥰😘
Maşallah canım saglıkla buyut insallah 😍😍

Back
X