2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bu nişandan ne kadar sonra sancı başlar internet moralimi bozdu gene günler sürebilir yazıyordu 🙄🙄🙄
Canım nişandan bir kaç gün sonra Doğumu başlayanlar var doğru. Senin zamanın az kaldı ama kontrolünde eğer açıklığın falan olursa drun başlatır doğumu süreç uzamaz diye düşünüyorum.

Canım nişandan bir kaç gün sonra Doğumu başlayanlar var doğru. Senin zamanın az kaldı ama kontrolünde eğer açıklığın falan olursa drun başlatır doğumu süreç uzamaz diye düşünüyorum.
Zaten perşembe erkende çağırdı canım sanırım açıklığa göre suni başlatırlar diye düşünüyorum korkutmamak için hiç bişey söylemeyen plan yapmayan Bi doktorum var sağolsun 🙄
İnaşlah kendi sancım suyum gelsin 🙏

Dün kalkan aldım silikon olanlardan ve hiç meme vermeden 24 saat sagdim biberonla verdim biraz düzelmiş. Ya emmeye başlayınca ben cekmezsem asla bırakmıyor ondan oluyor heralde. Bı de çekerken çok sünüyor tövbe estağfurullah 😆😆
😄😄kız niye cekiyon ahh ah ben tutturmaya ugrasırım krndı bırakana kadar ne pozisyonlarda beklerim sende fazla emdi dıye cek 😊masallah

Canım bende de hiç ucu yoktu ilk günler öyle zor oldu ki. Biri ağlıyor diğerini emzirmeye çalışıyorum falan tutamıyor yavrular. Resmen ter döktüm ilk hafta. Şimdi iyi. Lansinohun kremini sürüp göğüs kalkanı taktım ilk hafta yarasız beresiz atlattım şükür
Evet canım zor oluyo hele bide ikizlerle daha zordur.mama verıyormusun?

Zaten perşembe erkende çağırdı canım sanırım açıklığa göre suni başlatırlar diye düşünüyorum korkutmamak için hiç bişey söylemeyen plan yapmayan Bi doktorum var sağolsun 🙄
İnaşlah kendi sancım suyum gelsin 🙏
Benim drum da aynı canım biliyorsun kontrole diye gittim doğurdum geldim. Açıklığım vardı benim ama be ağrı ne su ne nişan yoktu. Suni sancıyla başlattı Doğumu. Ama ben korkulacak bir şey görmedim suni sancıda yada benim ağrı eşiğim yüksek. Birazda psikolojiyle ilgili olduğunu düşünüyorum çok hazırdım ben normal doğuma

Benim ilk günden yara oldu çok fena iki göğsümde sütte gelmiyor boş boş emiyor doymayinca ağlıyo dayanamadım mama vermeye başladım lansinoh krem sürüyoRum ama daha etki etmedi ne yapıcam bilmiyorum emmeyi unutacak diye korkuyorum

Evet canım zor oluyo hele bide ikizlerle daha zordur.mama verıyormusun?
Çok direniyorum ama gün içinde veriyorum canım. Çocuk drumuzda özellikle gece destekleyin sizin de dinlenmeye ihtiyacınız var dedi. Mama versem de önce emzirip arkasından mama veriyorum canım meme reddi olmasın diye

Bizde iyiyiz canım sürekli meme alt değiştirme pozisyonu. Bebekler iyi çok şükür biraz kilo alıp ele avuca gelseler çok daha iyi anlaşacağız 🤗

As bayrakları o zaman 😂

Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin canım

Maşallah onlara kuzum 🥰 benimkilerinde göbekleri düştü sarılık için takip ediliyorlar sınırda çıkıyor. Kedi biraz daha adapte oldu canım. O da aslında oyun istiyor bebekler hareket ettikçe dikkatini çekiyor. Alışacaklar inşallah birbirlerine.

Maşallah de bol bol kuzuya 🥰 nazar değmesin. Bende gideceğim drumu ziyarete biraz daha toparlansınlar
maşallah maşallah 😍

Benim ilk günden yara oldu çok fena iki göğsümde sütte gelmiyor boş boş emiyor doymayinca ağlıyo dayanamadım mama vermeye başladım lansinoh krem sürüyoRum ama daha etki etmedi ne yapıcam bilmiyorum emmeyi unutacak diye korkuyorum
Unutmaz unutmaz korkma. Enjektorle verdiğin sürece bişey olmaz inşallah. İyi düşün iyi olsun. Benimde yarayla başladı işte 43 gün oldu hala kendini bulamadı bı.

Back
X