- 17 Haziran 2015
- 4.992
- 10.460
- 208
- Konu Sahibi elektroforez
- #34.321
Ay bu kv lerin gelinlerini kıskanması ne zaman bitecek...Kızlar moralim çok bozuk . Kendimde suç aramaya başladım . Bebek olduktan sonra üç gece evde kayınvalidem kaldı bizle . Sürekli bebek aç doymuyor süt niye inmedi niye ağlıyor bilmem ne diye işte sürekli beni gerdi tamam yardımı da çok dokundu ses etmedim eşime dedim artık kalmasın kendimiz bakalım diye neyse gitti evine iki gündür gelmiyor bugün eşim getireyim sizi diye aradı ben de duyuyorum telefonda kızmış gelmicem ben hevesim kaçtı karışırım bi şeye falan diye konuştu eşim gitti yanına gelmiyor ağlıyormuş ben çok heves ettim bilmem ne diye tamam ama benim de ilk çocuğum benim de hevesim var kucağıma ben almak istiyorum ağlayınca hemen kalkıp o alıyordu tavırlarımdan kırılmış beni anlamıyor lohusa olan benim ağlayan o anlamadım . Kendi bebeğinle ilgilenmek istemek yalnız kalmak benim hakkım değil mi![]()
Kuzum bebek ağladığında seni istiyor zaten, ona ne oluyormuş. O sana bakacak, sen bebeğine bakacaksın, lohusanın yanına yardıma gelen bu amaçla gelmeli. Dinlenecek, uykunu alacak, besleneceksin ki sütün olacak, sabrın olacak yavruna bakabileceksin... Bir de oğluna mı ağlıyor koca kadın? Bak kapıyı kapatınca herkes dışarda kalıyor, sen eşin ve çocuğun kalıyorsunuz bir başınıza. Eşine bu duyguyu aşıla ki, kimse için seni üzmesin. Hamile ve lohusa kadını üzen herkesten nefret ediyorum. Kaçarsa kaçsın hevesi onun da hiç üzme kendini