2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
sarılık baktırmaya gittik bugün kan alındı sonuç için aramalarını bekliyoruz geldik evimize
hastanedeki herkes kızıma bayan yanak diyo 🤣
kadın doğum doktorumun yanınada uğradım dikiş yerini göstermek için hiç bi problem yok çok şükür
ordaki hamile kadınlar kızıma bayıldılar 😍
nasıl kilo aldırdın neler yedin deyip durdular 🤣
Neden her seferınde kan alınıyor yazık bebişe canı yanmasada morarıyordur bizde bi kere aldı okadar yarın kontrolvar cihazla bakıyor hep

@Meylen 💃🏻💃🏻💃🏻 Haydiii sevalll haydi seval haydii hayırlısıyla bi avazda derler ya ondan
Sen doğurunca topic kendini imha edecek gibi hissediyorum
Kuş uçmaz kervan geçmez buralardandan haftaya bak görürsünüz :)))
İnstoştan da burdan da yetişirim ben size aşk olsun hepimiz doğurmadan nereye 😍 bu doğurup kaçan oyun bozanlardan olmicam söz 😁
Ama ağrım sızım yok bu kız gene mi kandırıyor bizi acabası 😍

Size ne diyecem bir de anlatmak istemedim aslında moralim bozuluyor.

Spiral iğne hiç açılmıyor canım. Benim önce kalçadan vurulan iğneler bile daha fazla canımı yakmisti. Sütüm de hemen geldi. Tabi üçüncü gün çoğaldı. Bende de hiç dikiş yoktu şimdiye dek. Şunu söyleyebilirim ilk gece zorladı beni ağrılar. Ama yan odamdaki kız bebeğini kucagina almış emziriyordu. Kişiden kişiye değişiyor bu durum. Ama ağrı kesici iğne yapıyorlar baya rahatlatıyor. Her geçen gün daha iyi hissediyorum kendimi. Bu arada kızının adı cook güzel. Bahar ismi kulağıma hep dolu dolu gelmistir. Adıyla büyüsün inşallah
Ya ne güzel moral veriyor benim canimsularim ❤❤
Bahar rahmetli annemin adı. Amin canım hepimizin evladı ❤

Size ne diyecem bir de anlatmak istemedim aslında moralim bozuluyor.

Spiral iğne hiç açılmıyor canım. Benim önce kalçadan vurulan iğneler bile daha fazla canımı yakmisti. Sütüm de hemen geldi. Tabi üçüncü gün çoğaldı. Bende de hiç dikiş yoktu şimdiye dek. Şunu söyleyebilirim ilk gece zorladı beni ağrılar. Ama yan odamdaki kız bebeğini kucagina almış emziriyordu. Kişiden kişiye değişiyor bu durum. Ama ağrı kesici iğne yapıyorlar baya rahatlatıyor. Her geçen gün daha iyi hissediyorum kendimi. Bu arada kızının adı cook güzel. Bahar ismi kulağıma hep dolu dolu gelmistir. Adıyla büyüsün inşallah
Niye moralin bozuluyor canım anlamadım

Sende durumlar ne acaba bugün ne kahvaltı ne kahve servisler aksadı 😆 ebeciginiz ne diyor ?

2 gündür hastaneydi ebeydi, 9’a kdar uyuyup kalkıp yola çıkıyorum, ondan aksadı kahveler 😂
Çok şükür bu sabah kahve kokusuna geldim buraya yokluğumda kahvesiz kalmıyosunuz 😍
Bebişin keyfi iyi, nabzı iyi, başaşağı ve kanalda ama yeri bol, idrar testi temiz, tansiyon normal..
Doğum planını yapmıştım onu verdim, yine suda doğum nasipse.. bi daha 2 hafta sonraya inşallah görüşmemiz..
Şimdi pazartesiyi beklemek kaldı sonrası curcuna 😍

İyiyiz canım, beklemedeyiz. Sizler nasılsınız 💙Yeni düzene alışabildiniz mi? Bebekler nasıl :KK66:
Bizde iyiyiz canım sürekli meme alt değiştirme pozisyonu. Bebekler iyi çok şükür biraz kilo alıp ele avuca gelseler çok daha iyi anlaşacağız 🤗
Kızlar nişanım geldi bu sefer eminim :halay::halay:
As bayrakları o zaman 😂
Benim yarın 11de doğum, dualarınızı bekliyorum🤗 güzel haberlerle dönerim inşallah aranıza❣
Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin canım
İyiyiz canım şükürler olsun, 15 günlük olduk kızımın göbeği bugün düştü oğlumun 10 günlükken düşmüştü, eve ebe geliyor haftada iki kez kilo kontrolü yapıyor biraz yavaş kg alıyorlar ama büyüyorlar sütüm daha yeni yeni çoğaldı 😊 bugün ilk kez kuzularla annemle alışverişe çıktık 30.haftadan sonra trafiğe çıkmamıştım arabama kavuştum 😄💃
sen nasılsın bebekli hayata alıştınız mı kedicik hala yadırgıyor mu bebekleri? 🥰

@Saryamarya canım msjını alıntı yapmamışım çevre vs faktörlerin yanında birde ablayı alıştırma olayı var akıllara zarar 🤪 büyük kızım herşeye yardımcı tam bir abla ama 2015li olan fenalarda bebeleri çekiştirip baya baya hırpalıyor nasıl davranacağımı şaşırtıyor en çok onunla uğraşmaktan yoruluyorum
Maşallah onlara kuzum 🥰 benimkilerinde göbekleri düştü sarılık için takip ediliyorlar sınırda çıkıyor. Kedi biraz daha adapte oldu canım. O da aslında oyun istiyor bebekler hareket ettikçe dikkatini çekiyor. Alışacaklar inşallah birbirlerine.
sarılık baktırmaya gittik bugün kan alındı sonuç için aramalarını bekliyoruz geldik evimize
hastanedeki herkes kızıma bayan yanak diyo 🤣
kadın doğum doktorumun yanınada uğradım dikiş yerini göstermek için hiç bi problem yok çok şükür
ordaki hamile kadınlar kızıma bayıldılar 😍
nasıl kilo aldırdın neler yedin deyip durdular 🤣
Maşallah de bol bol kuzuya 🥰 nazar değmesin. Bende gideceğim drumu ziyarete biraz daha toparlansınlar

Niye moralin bozuluyor canım anlamadım
Tam yazıyordum yarım kalmış. Oğlumu geçen banyo yaptırırken çocuk şoka girdi. Dili boğazına kaçtı. Kal geldi resmen. Görümcem parmağını kaç kere dilini almak için ağzına soktu. Ağlattı baktık sonra yine diilini geriye dolamis. Hastaneye gidene kadar böyle yaptı. Doktor sudan korkmus olabilir dedi. Moralim bozuldu çok ağladım. Bir daha nasıl yıkanacak bu çocuk bilmiyorum

Tam yazıyordum yarım kalmış. Oğlumu geçen banyo yaptırırken çocuk şoka girdi. Dili boğazına kaçtı. Kal geldi resmen. Görümcem parmağını kaç kere dilini almak için ağzına soktu. Ağlattı baktık sonra yine diilini geriye dolamis. Hastaneye gidene kadar böyle yaptı. Doktor sudan korkmus olabilir dedi. Moralim bozuldu çok ağladım. Bir daha nasıl yıkanacak bu çocuk bilmiyorum
Kuzum iki elinden de biri tutsun sende hafif hafif islat ayaklardan ama sürekli konuş op biraz geç bitiyor banyosu ama odayı UFO yakıp isitinca usuyecek korkusu olmuyor. Banyo için biraz daha bekle istersen . Çok geçmiş olsun çok etkilendim bende şu an.

Benim hiç meme ucum yoktu tutturacam diye hep tahriş oldu 😆 sende var mı yara tahriş ?
Ay bn pompayla zorla cıkardım ucunu.benımde yoktu göğüsler kocaman uç yok .şimdi çıktı canım emdikce acıyo lansinohun kremini sürüyorum iyi geliyo.emdikce düzelir derler senin oğlan abi oldu daha var mı yara

Ay bn pompayla zorla cıkardım ucunu.benımde yoktu göğüsler kocaman uç yok .şimdi çıktı canım emdikce acıyo lansinohun kremini sürüyorum iyi geliyo.emdikce düzelir derler senin oğlan abi oldu daha var mı yara
Dün kalkan aldım silikon olanlardan ve hiç meme vermeden 24 saat sagdim biberonla verdim biraz düzelmiş. Ya emmeye başlayınca ben cekmezsem asla bırakmıyor ondan oluyor heralde. Bı de çekerken çok sünüyor tövbe estağfurullah 😆😆

Canım bende de hiç ucu yoktu ilk günler öyle zor oldu ki. Biri ağlıyor diğerini emzirmeye çalışıyorum falan tutamıyor yavrular. Resmen ter döktüm ilk hafta. Şimdi iyi. Lansinohun kremini sürüp göğüs kalkanı taktım ilk hafta yarasız beresiz atlattım şükür

Dün kalkan aldım silikon olanlardan ve hiç meme vermeden 24 saat sagdim biberonla verdim biraz düzelmiş. Ya emmeye başlayınca ben cekmezsem asla bırakmıyor ondan oluyor heralde. Bı de çekerken çok sünüyor tövbe estağfurullah 😆😆
O silikon uçlar yada kalkan hayat kurtarıyor valla. Sayelerinde yarasız beresiz atlattım ilk haftayı

Canım bende de hiç ucu yoktu ilk günler öyle zor oldu ki. Biri ağlıyor diğerini emzirmeye çalışıyorum falan tutamıyor yavrular. Resmen ter döktüm ilk hafta. Şimdi iyi. Lansinohun kremini sürüp göğüs kalkanı taktım ilk hafta yarasız beresiz atlattım şükür
Ay evet ya bende başından beri kremledim ama kalkan olmayınca tam etki etmedi demek . Geç kalmışım kalkan konusunda.

Bizde iyiyiz canım sürekli meme alt değiştirme pozisyonu. Bebekler iyi çok şükür biraz kilo alıp ele avuca gelseler çok daha iyi anlaşacağız 🤗

As bayrakları o zaman 😂

Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin canım

Maşallah onlara kuzum 🥰 benimkilerinde göbekleri düştü sarılık için takip ediliyorlar sınırda çıkıyor. Kedi biraz daha adapte oldu canım. O da aslında oyun istiyor bebekler hareket ettikçe dikkatini çekiyor. Alışacaklar inşallah birbirlerine.

Maşallah de bol bol kuzuya 🥰 nazar değmesin. Bende gideceğim drumu ziyarete biraz daha toparlansınlar
Canım bu nişandan ne kadar sonra sancı başlar internet moralimi bozdu gene günler sürebilir yazıyordu 🙄🙄🙄

Back
X