Valla billa yaHadi Meylen doğur da hepimiz rahatlayalım anacım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla billa yaHadi Meylen doğur da hepimiz rahatlayalım anacım![]()
Ota olan inancım gitgide artıyorKoydum canım dün sağol canım![]()
Valla billa yaevi temizliyoruz şuan kayınvalidem kız kardeşim sildik süpürdük toz aldık kirli sepetini boşalttık yıkıyoruz falan halıları sericez doğumu beklicez
![]()
Dün leke geldiğinde konuştuk muayeneden sonra gelmiştir normal devam ederse gel dedi sonra nişanı sordum nişan sıkıntı değil suyun yada sancın gelirse hemen gel beni arasınlar dediOta olan inancım gitgide artıyorŞimdi süreç nasıl olacak canım doktorunla görüştün mü? Sancı ya da suyu mu bekleyeceksin yoksa hastaneye gidecek misin?
Ben hiç ağırlaşmadım kiHadi darısı kalanlara inşallah
Patır patır doguralim artik.
Her geçen gün bundan ağır olamam derken ertesi günü daha da sınırları zorluyorum.![]()
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla bir an önce kavuşursunuz inşallah
Canım nasılsın sürekli girip takip edemiyorum. Nasıl gidiyor iki bebekli hayat
Canım @Shewolf15 nasıl bebekleri nasıl iyi mi
Bende lohusalığın 12. Gününde 14 kilo eksideyim ☺ Süper hissediyorum
Of bir önceki doğumdan sonra, aynı fizyolojik ve psikolojik süreçleri yaşayacağımı bilmek, çevremdeki sesleri tekrar hatırlamak, insanları sırf kırmamak için fedakarlığı hep kendin yapmak zorunda kalmak vs. düşündükçe depresyona çekildiğimi hissediyorum. Aynı evi bir müddet ailelerimizle paylaşmak zorunda olmak, işte dostum hep bunlardan benim karnım ağrımaya başladı bile![]()
Allah kolaylık versin canım senin iiin saha zor birde büyüğün bebeklere adaptasyon süreci var. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah bu süreci. Sheewolf da iyiymiş çok sevindim sağlık haberlerini aldığımızaGünaydın :):) Sayecim beterin beteri var ben 3 çocuk olacağım :):):):):) Allah kolaylık versin canım. @Shewolf15 iyiler teyzesi, uygun olunca yazar kendisi de.
Amin canım hayırlı vakitte sağlıkla gelsin hepsi inşallahDün leke geldiğinde konuştuk muayeneden sonra gelmiştir normal devam ederse gel dedi sonra nişanı sordum nişan sıkıntı değil suyun yada sancın gelirse hemen gel beni arasınlar dedi
Otu suya koymadan açılmam başlamış ama hızlandırıyor bencede Rabbim yardım etsin onuda sebep kılsın canım![]()
Sende durumlar ne acaba bugün ne kahvaltı ne kahve servisler aksadıEbeye gittim geldim..
3 km yürüyüşü tamamlayayım dedim. Bi de ne göreyim?
@Meylen ciiim doğuruyoo
Evde bir bayram havası![]()
Ay sagol canımda tutturana kadar k*çım terliyo valla. Deliriyorum o bni itiyo ben onu cekiyorumOhhh missss çok şükür kızzzz.Sizin adınıza rahatladım.Bol bol emmiklemeli günler size![]()
Canım inşallah doğurcamEbeye gittim geldim..
3 km yürüyüşü tamamlayayım dedim. Bi de ne göreyim?
@Meylen ciiim doğuruyoo
Evde bir bayram havası![]()
Amin canım cümlemizi inşallahAllah bi avazda kurtarsın @Meylen.. Bugün görüş günüydü 3 kilo olmuş Tombak boyu uzun olacak diyorlar artık hayırlısı .. baya aşağılara inmiş hersey normal dedi