2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla billa ya 😁😁 evi temizliyoruz şuan kayınvalidem kız kardeşim sildik süpürdük toz aldık kirli sepetini boşalttık yıkıyoruz falan halıları sericez doğumu beklicez 😁

Hadi darısı kalanlara inşallah 😍
Patır patır doguralim artik.
Her geçen gün bundan ağır olamam derken ertesi günü daha da sınırları zorluyorum.😩

Ota olan inancım gitgide artıyor 😀 Şimdi süreç nasıl olacak canım doktorunla görüştün mü? Sancı ya da suyu mu bekleyeceksin yoksa hastaneye gidecek misin?
Dün leke geldiğinde konuştuk muayeneden sonra gelmiştir normal devam ederse gel dedi sonra nişanı sordum nişan sıkıntı değil suyun yada sancın gelirse hemen gel beni arasınlar dedi
Otu suya koymadan açılmam başlamış ama hızlandırıyor bencede Rabbim yardım etsin onuda sebep kılsın canım 😍

Hadi darısı kalanlara inşallah 😍
Patır patır doguralim artik.
Her geçen gün bundan ağır olamam derken ertesi günü daha da sınırları zorluyorum.😩
Ben hiç ağırlaşmadım ki 😁 fıldır fıldır geziyom ben🙈
Aminn inşallah hepimiz için hayırlısı olsun hızlısı güzeli olsun canım 😍😍😍

Geçmiş olsun canım hayırlısıyla bir an önce kavuşursunuz inşallah

Canım nasılsın sürekli girip takip edemiyorum. Nasıl gidiyor iki bebekli hayat

Canım @Shewolf15 nasıl bebekleri nasıl iyi mi

Bende lohusalığın 12. Gününde 14 kilo eksideyim ☺ Süper hissediyorum

İyiyiz canım şükürler olsun, 15 günlük olduk kızımın göbeği bugün düştü oğlumun 10 günlükken düşmüştü, eve ebe geliyor haftada iki kez kilo kontrolü yapıyor biraz yavaş kg alıyorlar ama büyüyorlar sütüm daha yeni yeni çoğaldı 😊 bugün ilk kez kuzularla annemle alışverişe çıktık 30.haftadan sonra trafiğe çıkmamıştım arabama kavuştum 😄💃
sen nasılsın bebekli hayata alıştınız mı kedicik hala yadırgıyor mu bebekleri? 🥰

S Saryamarya canım msjını alıntı yapmamışım çevre vs faktörlerin yanında birde ablayı alıştırma olayı var akıllara zarar 🤪 büyük kızım herşeye yardımcı tam bir abla ama 2015li olan fenalarda bebeleri çekiştirip baya baya hırpalıyor nasıl davranacağımı şaşırtıyor en çok onunla uğraşmaktan yoruluyorum

kızlar Allah sizden razı olsun @Samira34 dediğin gibi ilk sagıp süt kanallarını acarak ve @Yademim in dediği gibi de bi meme bi biberon bi meme bi biberon kullanarak sonunda alıstık memeyeee :21:

Ohhh missss çok şükür kızzzz.Sizin adınıza rahatladım.Bol bol emmiklemeli günler size :halay:

Of bir önceki doğumdan sonra, aynı fizyolojik ve psikolojik süreçleri yaşayacağımı bilmek, çevremdeki sesleri tekrar hatırlamak, insanları sırf kırmamak için fedakarlığı hep kendin yapmak zorunda kalmak vs. düşündükçe depresyona çekildiğimi hissediyorum. Aynı evi bir müddet ailelerimizle paylaşmak zorunda olmak, işte dostum hep bunlardan benim karnım ağrımaya başladı bile :deli::deli::deli:

Aynisinin tıpkısı hisler içerisindeyim.😕

sarılık baktırmaya gittik bugün kan alındı sonuç için aramalarını bekliyoruz geldik evimize
hastanedeki herkes kızıma bayan yanak diyo 🤣
kadın doğum doktorumun yanınada uğradım dikiş yerini göstermek için hiç bi problem yok çok şükür
ordaki hamile kadınlar kızıma bayıldılar 😍
nasıl kilo aldırdın neler yedin deyip durdular 🤣

Günaydın :):) Sayecim beterin beteri var ben 3 çocuk olacağım :):):):):) Allah kolaylık versin canım. @Shewolf15 iyiler teyzesi, uygun olunca yazar kendisi de.
Allah kolaylık versin canım senin iiin saha zor birde büyüğün bebeklere adaptasyon süreci var. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah bu süreci. Sheewolf da iyiymiş çok sevindim sağlık haberlerini aldığımıza

Dün leke geldiğinde konuştuk muayeneden sonra gelmiştir normal devam ederse gel dedi sonra nişanı sordum nişan sıkıntı değil suyun yada sancın gelirse hemen gel beni arasınlar dedi
Otu suya koymadan açılmam başlamış ama hızlandırıyor bencede Rabbim yardım etsin onuda sebep kılsın canım 😍
Amin canım hayırlı vakitte sağlıkla gelsin hepsi inşallah 😊

Back
X