2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhabalar, dunku doktordan sonra bugun baska doktora gittim. Hem bebeğimi hem de kalp atışını gördüm.. cok cok mutluyum.. darısı kalp atisi bekleyenlerin başına
Amin gözünüz aydın Kaç haftalık hamilesimiz acaba daha ben duyamadimda kalp atisini

ayvadan da soğudum görmek istemiyorum artık evet gamzeli olur derler ama bilmiyorum çok merak ediyorum 18 gün kaldı kontrolüme zaman durdu akmıyo sanki

Oğlum da hiç ayva yemedim.Ama iki yanağı da gamzeli.Çünkü bende gamzeliyimBunda bol bol ayva yiyorum bakalım nasıl olacak

Geç döllenme geç yumrtlamaktan kaynaklı olmuyor diye biliyorum yani sperm 72 saat yasayabılıyor yumurta 48 saat.Geç karsılasıp gec birleşiyorlar Rahme tutunmak ise 10 gunu bulabılıyor. Bu yuzden de olmus olabılır.

Artık neden kalp atışı gözükmüyor bilmiyorum. İnşallah sizin dediğiniz gibidir hayırlısı diyeceğim artık

Midem hayattan sogutmus durumda artık beni.. öyle ki kontrole falan gidesim yok, iş yerinde vakit geçmiyor Allah'ım.. kizlaarr geçecek demi vakit doğacak kuzularimiz ve bitecek bu mide fırtınası
Geçecek tabi ki :) bulantiyla çalışmak çok zor. Ben öğretmenim derse nasıl giriyorum bi düşün. Bazen sinifa bi giriyorum bir de sinif havasiz kalmis :)İşkence. oğlumda 16. Haftada geçti gitti bulantı. Evlat öyle tatlı bir şey ki benim bu 2. Olduğu için daha bi katlanabiliyorum sanki. Sabret değecek insallah bu sıkıntıya

Al benden de o kadar meyveyle geçiştiriyorum onu bile zor yiyorum. Geçecek ikinci trimester döneminde diye kendimi avutuyorum canım bu arada bebekleri görmüşsün darısı başıma inşallah sağlıkla
Canim benim ins sende birdahaki randevunda gorursun ama zaten bulantilarina bakilirsa rahat rahat gorursunnn

Size bir soru bir tarafta çok bilgili her sıkıntınıza nokta atısı yapan fakat yaşıitibariyle biraz ciddi kendisine sekreteri aracılıgıyla ulasabildiğiniz bir doktor var(uyguladığı tedavi sayesinde hamile kaldım) diğer tarafta çok ilgili güleryüzlü fakat yeterince bilgili olmayan (daha önce bana bazı tedaviler uyguladı gebe kalamadım)daha kolay ulasabildiğiniz bir doktor var. Hangisini seçerdiniz 1 mi 2mi :)

Canim benim ins sende birdahaki randevunda gorursun ama zaten bulantilarina bakilirsa rahat rahat gorursunnn
İnşallah canım Cumartesi’ye az kaldı Benin minnaklarda iyidir inşallah azaldı derken Bugun gene arttı bulantılar iyi olsunlarda onlar ne yapayım

Ben güleryüzlü olanı seçerdim. Yaşlı ve ciddi bir doktor daha sabit fikirli olabiliyor. Güleryüz çok önemli seni rahat hissettirebilmesi de. Ayrıca genç olanın yapamadığını yaşlı olan yaptı onun sayesinde hamile kaldım diye düsünmeyin Allah böyle bu zamana nasip etmiş bu diger doktoru bilgisiz yapmaz ki.

Ben kesinlikle ciddi olanı seçerdim. Doktorun güler yüzü bi işe yaramaz. Önemli olan işini bilmesi, bilgili olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…