2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba hanımlar ben bugün 7+2deyim ve bu sabah tuvalete gittiğimde kahverengi lekelnmem olduğunu gördüm bu normal mi yaşayanınız var mı?
Canım dün benim de kahve lekelenmelerim oldu doktor normal dediği için bişey yapmadım. Gece progestanı vajinal olarak alıp yattım. Sonra 2,5ta lavaboya kalktım. Peçeteye sildiğimde akıntım kırmızıya dönmüştü. Gece hemen kadın doğum acile gittik. Doktor baktı ama net bişey demedi. Kalp atışı var mı diye sordum var dedi. Düşük riskin var dedi serumdu iğneydi tahlildi derken sabah çıktık hastaneden koşa koşa kendi doktoruma gittim. Ultrasondan baktı kalp atışını dinletti kanama alanı yokmuş. Neden oluyor diye sordum sebebini bilemiyoruz dedi. Lavabo harici kalkmadan yatıyorum evde. Gerçekten çok sinir bozucu. Forumu alt üst ettim bu şekilde kanaması lekenlenmesi olan çok. Kendimi sakin tutuyorum o yüzden rabbim korusun bebişlerimizi ona emanet

Evet çok haklısın. Tabi kabullenmek zorudalar zorundayız hem isterse istemeden plansiz olsun yine de yakınlara sadece kabul edip sevinmek düşer başka bir şey değil. Ne güzel bu yaşta kardeşiniz olmuş koşullar önemli değil o çocuğun doğacağı varmış doğmuş onun ne suçu var ki da ablasını hak ediyor iyi etmişsiniz ona sahip çıkın. Ayrıca 36 yaş geç değil annelik için, zaten bunu geçi olmaz Allah nasip etmiş bu yaşta olmuş. inanın başka bir çocuğunuz olsaydı ve tekrar hamile olsaydınız kimse aa 36 yaşındasın demezdi normal karşılanırdı. 36 yaşına kadar siz de hayat tecrübesi edindiniz belki eşinizle doya doya vakit geçirdiniz mutlu oldunuz ne güzel kimi ne ilgilendirir.

Allaha emanet canım bebisin.Saglikla kucağına al inşallah.

İyi akşamlar Kızlar bugün adet ağrıları gibi ağrılarım var 5.haftada böyle ağrılarım vardi 3.4 günde geçmişti
Şimdi tekrar başladı endişelenmelimiyim
Bilemedim

(Bu arada adet tarihimdeyim şuan )

Canım 2.adet döneminde de oluyor ağrılar.Oglumda adet dönemlerinde bi 5.aya kadar olmuştu hatırladığım.

Benimde hep var ağrılarım doktora gitmeyi iple çekiyorum endişeleniyorum sol kasigimda özellikle hep ağrı var.

Dediklerine kelime kelime katılıyorum canım :)

Kızlar iyi akşamlar :)) Aya bir olan kontrole dayanamayıp bugün gittim yani 15. Günde :))) kolları ve bacakları oluşmaya başlamış gördüğümde de inanılmaz mutlu oldum ve hatta doktor bak kimildadi gördün mü deyince :)) ne yürüyüş ne cinsel ilişki ne yediğim meyveler hiç biri yasak ve tehlikeli değilmiş çok şükür ve bebeğim 2.5 cm artık :)) iki gündür evhamdan hasta gibiydim şimdi kendimi çok enerjik hissediyorum :))

Merhaba kizlar bu gün kesem gözüktü 4+6 dedi doktor burdan biri kese hangi taraftaysa ona göre cinsiyet tahmin ediyordu kimdi o

Eklentiler

• 21C70EF8-FDCE-419D-855C-3E9D7842D1C5.jpeg
    125,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 48E4F86F-D574-4D35-9ABA-B5A04B8A0741.jpeg
    111,5 KB · Görüntüleme: 42
  • 561EC29F-59CA-4966-A730-A51A0998CE40.jpeg
    155,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…