2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ben bu sabah tartıldım nerdeyse 1 kilo vermişim bulantıdan hiçbi şey yiyemediğim için. Ama o kadar çok şişkinlik yaşıyorum ki hiç fark edilmiyo hatta pantolonlarım sıkıyor, patlicak gibiyim. Böyle giderse ben haftaya başlicam tayt giymeye ama benim de sorunum aşırı üşümek. Ne içlik ne termal tayt fayda etmiyor hamile pantolonu alıcam sanırım
Ay bi de ilk 3 ay normal hayatında nerdeyse hiç değişiklik yapmana gerek yok yaa demiyorlar mı çıldırıyorum. Vücudumun ağrılara sızılara alışması mı dersin; uyku sorunları, mide sorunları, halsizlikler mi dersin. Neresi normal bu 3 ayın

Kızlar 8+5 iz çok şükür:) herşey yolundaymış, kafaları oluşmaya başlamış gördüminş siz de göreceksiniz sırayla. Beslenmeyi sordum, 12. Haftaya kadar hiç önemli değil hatta su bile içmekte zorlanabilirsinşuanda dedi. 2-3 hafta sonra taramalı vs. Testler için perinataloğa gideceğim

kişiden kişiye değişiyo ki canım vallahi benim arkadaşım hamile gibi değildi yalan mı söylüyosun diyodum bana bakınca şimdi şükrediyo ilk başlarda su tutması normal zaten sindirim sistemi alt üst oluyo bulantılar kusmaları saymıyorum bile bizim rahatsız olmamızdan ziyade bebeğin kan akışı için acaba ne zaman başlamak gerekiyo onu merak ediyorum

Kanama kırmızı olmadığı surece telaslanmayın gececek inşallah. Bir de gunlerimiz aynı kese boyutu kac mm di sizin hatırlıyormusunuz
. Burda yazıyor galiba canım bi baksan tam hatırlamıyorum çünkü senin göründümü kese

Eklentiler

• 24AAC8E7-B930-4D85-9656-C66A099389E8.jpeg
    119,1 KB · Görüntüleme: 47
ay çok sevindim maşallah onlaraaaa
bende ayın 17sinde gitmeye karar verdim zaman geçmiyor

. Burda yazıyor galiba canım bi baksan tam hatırlamıyorum çünkü senin göründümü kese
Benim kese gorundu 4.88 mm miş doktor hatasıyla uyumlu dedi ama az gibi geldi bana arkadaslar hep 7 8 mmden bahsediyor. Goremedım canım burada :\

Gözün aydın canım maşallah
Evet 12. haftaya kadar bebek anneden alacağı besini her türlü alıyormuş yeterli beslenme olmazsa anne halsiz düşüyormuş, yani keyiflerine bakıyorlar içerde minik hanımefendiler ve beyefendiler :)

Bana annem şimdiden söylüyor dar giyme hem mide yanman azalır hem bebek rahat eder diye ama bilimsel olarak değildir tabi içgüdüsel olarak anne gözüyle :)

banada arkadaşımın kaynanası kızdı daracık giyinme çocuğu sıkma diye

Süper fikir gidelim doğurup gelelim sorana süpriz yumurta deriz
Evet ya da tatilde bir bebek bulduk deriz

Sormayın biz de istedik denedik Allah nasip etti oldu.. ilk bebek 4 aylıkken hamile kaldım yani aralarında 13 ay var.. Simdi 2. ve 3. arasında da 28 ay olacak nasipse. Yani doğumdan sonra çocuklarım 3.5, nerdeyse 2.5 ve yenidoğan olacak kısmetse.

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Evet 6+6da duyduk kalp atımının oluştuğunu söyledi doktor bugün de böyle bşy olunca endişelendim ilk gebeliğim
Endişe etmeyin bende de oldu lekelenme. Kanaması olan da duydum, kanama bildiğin kırmızı ve baya çok olmasına rağmen sağlıklı ve normal gelişti herşey ve doktorlar anlam veremedi sebebini bilemediler. Lekelenme çok yoğun ya da kırmızı olmadığı sürece panik yapmayın doktorunuza danışın.

Ay cok guzel ne guzel hepsi akran aralarında nesil farkımı olması gerekmiş hayret bişey. Hiç moralinizi bozmayın biz istedik Allah verdi diyin geçin. Bir de kazayla olmus muamelesi yapan var dımı. Asıl onlar sınır bozuyor.Ben hep soyluyorum. Evliyim gencim işimiz gücümüz var bu dogsun bir daha dogurucam kime ne

E

eğer gördüğüm se 8.0 cm yazıyor
8.0 cm diyor canım mm olması lazım o baska bir ölçü ultrason aletıyle İLGİLİ sanırım. benim kızımın tum ultrasonlarında var oyle bir şeyler. GS kesenin ölçüsünü belirtiyor yok mu oyle bir ibare

10 yaş araya bile bahane buluyorlar demek insanlar bir tuhaf
Maksat bahane araları az olur ne bu böyle hiç boş bırakmamışsınız derler araları fazla olur bu yaşta doğurulurmu derler işte onların maksato laf olsun torba dolsun ben kendi adıma söylüyorum ikinci çocuk için kendimi yeni hazır hissediyorum ama gelde anlat

Aynen yaa Ben de ikinci doğduğunda inşallah iki sene sonra yine doğurucam dedim:) Size ne ayol. Böyle aralarında 8-10 yaş olan kardeş beraber büyümez ki. Tabi Allah öyle nasip ederse öyle olur ama gönlümden geçen yakın olmalarıydı. Evet kaza ile olmuş gibi bakıyorlar hele kv aman aman sanki böyle korunmak nedir bilmeyen yobaz insanlarız biz! insanlar ne de çok karışmayı seviyor.. Bir yakınımız da ben 2.ye hamileyken dedi ki: "e bir oğlan bir kız.. Yeter".. Afedersin de sen mi karar vereceksin buna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…