Kızlar bişey sorucam özellikle tecrübeli annişler
kan dolaşımı için sizce ne zaman lastikli bol rahat kıyafetlere geçiş yapmalıyız ? şuan hala kıyafetlerim aynı oluyo hatta kilo verdiğimi düşünüyorum ama
kişiden kişiye değişiyo ki canım vallahi benim arkadaşım hamile gibi değildi yalan mı söylüyosun diyodumBen bu sabah tartıldım nerdeyse 1 kilo vermişim bulantıdan hiçbi şey yiyemediğim için. Ama o kadar çok şişkinlik yaşıyorum ki hiç fark edilmiyo hatta pantolonlarım sıkıyor, patlicak gibiyim. Böyle giderse ben haftaya başlicam tayt giymeye ama benim de sorunum aşırı üşümek. Ne içlik ne termal tayt fayda etmiyor hamile pantolonu alıcam sanırım
Ay bi de ilk 3 ay normal hayatında nerdeyse hiç değişiklik yapmana gerek yok yaa demiyorlar mı çıldırıyorum. Vücudumun ağrılara sızılara alışması mı dersin; uyku sorunları, mide sorunları, halsizlikler mi dersin. Neresi normal bu 3 ayın
. Burda yazıyor galiba canım bi baksan tam hatırlamıyorum çünkü senin göründümü keseKanama kırmızı olmadığı surece telaslanmayın gececek inşallah. Bir de gunlerimiz aynı kese boyutu kac mm di sizin hatırlıyormusunuz
ay çok sevindim maşallah onlaraaaaKızlar 8+5 iz çok şükür:) herşey yolundaymış, kafaları oluşmaya başlamış gördüminş siz de göreceksiniz sırayla. Beslenmeyi sordum, 12. Haftaya kadar hiç önemli değil hatta su bile içmekte zorlanabilirsinşuanda dedi. 2-3 hafta sonra taramalı vs. Testler için perinataloğa gideceğim
Benim kese gorundu 4.88 mm miş doktor hatasıyla uyumlu dedi ama az gibi geldi bana arkadaslar hep 7 8 mmden bahsediyor. Goremedım canım burada :\. Burda yazıyor galiba canım bi baksan tam hatırlamıyorum çünkü senin göründümü kese
10 yaş araya bile bahane buluyorlar demek insanlar bir tuhafBenim kız 10 yaşında arası baya bi olcak ama
Gözün aydın canım maşallahKızlar 8+5 iz çok şükür:) herşey yolundaymış, kafaları oluşmaya başlamış gördüminş siz de göreceksiniz sırayla. Beslenmeyi sordum, 12. Haftaya kadar hiç önemli değil hatta su bile içmekte zorlanabilirsinşuanda dedi. 2-3 hafta sonra taramalı vs. Testler için perinataloğa gideceğim
kişiden kişiye değişiyo ki canım vallahi benim arkadaşım hamile gibi değildi yalan mı söylüyosun diyodumbana bakınca şimdi şükrediyo ilk başlarda su tutması normal zaten sindirim sistemi alt üst oluyo bulantılar kusmaları saymıyorum bile bizim rahatsız olmamızdan ziyade bebeğin kan akışı için acaba ne zaman başlamak gerekiyo onu merak ediyorum
banada arkadaşımın kaynanası kızdı daracık giyinme çocuğu sıkma diyeGözün aydın canım maşallah
Evet 12. haftaya kadar bebek anneden alacağı besini her türlü alıyormuş yeterli beslenme olmazsa anne halsiz düşüyormuş, yani keyiflerine bakıyorlar içerde minik hanımefendiler ve beyefendiler :)
Bana annem şimdiden söylüyor dar giyme hem mide yanman azalır hem bebek rahat eder diye ama bilimsel olarak değildir tabi içgüdüsel olarak anne gözüyle :)
eğer gördüğüm se 8.0 cm yazıyorBenim kese gorundu 4.88 mm miş doktor hatasıyla uyumlu dedi ama az gibi geldi bana arkadaslar hep 7 8 mmden bahsediyor. Goremedım canım burada :\
E
eğer gördüğüm se 8.0 cm yazıyor
Evet ya da tatilde bir bebek bulduk derizSüper fikir gidelim doğurup gelelim sorana süpriz yumurta deriz
Sormayın biz de istedik denedik Allah nasip etti oldu.. ilk bebek 4 aylıkken hamile kaldım yani aralarında 13 ay var.. Simdi 2. ve 3. arasında da 28 ay olacak nasipse. Yani doğumdan sonra çocuklarım 3.5, nerdeyse 2.5 ve yenidoğan olacak kısmetse.Benim kızım 13 aylık ıkıncı bebegım olacak kısmetse isteyerek oldu hatta 3 ay denedık olmayınca uzulduk doktor bile isteyerek mi oldu dedikayınvalıdeye soylemedik sadece benım ailem bılıyor uzunca bir sure soylemeyecegım baska kimseye sızın cocuklarınız kac yaşlarında
Endişe etmeyin bende de oldu lekelenme. Kanaması olan da duydum, kanama bildiğin kırmızı ve baya çok olmasına rağmen sağlıklı ve normal gelişti herşey ve doktorlar anlam veremedi sebebini bilemediler. Lekelenme çok yoğun ya da kırmızı olmadığı sürece panik yapmayın doktorunuza danışın.Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Evet 6+6da duyduk kalp atımının oluştuğunu söyledi doktor bugün de böyle bşy olunca endişelendim ilk gebeliğim
Ay cok guzel ne guzel hepsi akran aralarında nesil farkımı olması gerekmiş hayret bişey. Hiç moralinizi bozmayın biz istedik Allah verdi diyin geçin. Bir de kazayla olmus muamelesi yapan var dımı. Asıl onlar sınır bozuyor.Ben hep soyluyorum. Evliyim gencim işimiz gücümüz var bu dogsun bir daha dogurucam kime neEvet ya da tatilde bir bebek bulduk deriz
Sormayın biz de istedik denedik Allah nasip etti oldu.. ilk bebek 4 aylıkken hamile kaldım yani aralarında 13 ay var.. Simdi 2. ve 3. arasında da 28 ay olacak nasipse. Yani doğumdan sonra çocuklarım 3.5, nerdeyse 2.5 ve yenidoğan olacak kısmetse.
8.0 cm diyor canım mm olması lazım o baska bir ölçü ultrason aletıyle İLGİLİ sanırım. benim kızımın tum ultrasonlarında var oyle bir şeyler. GS kesenin ölçüsünü belirtiyor yok mu oyle bir ibareE
eğer gördüğüm se 8.0 cm yazıyor
Maksat bahane araları az olur ne bu böyle hiç boş bırakmamışsınız derler araları fazla olur bu yaşta doğurulurmu derler işte onların maksato laf olsun torba dolsun ben kendi adıma söylüyorum ikinci çocuk için kendimi yeni hazır hissediyorum ama gelde anlat10 yaş araya bile bahane buluyorlar demek insanlar bir tuhaf
Aynen yaaAy cok guzel ne guzel hepsi akran aralarında nesil farkımı olması gerekmiş hayret bişey. Hiç moralinizi bozmayın biz istedik Allah verdi diyin geçin. Bir de kazayla olmus muamelesi yapan var dımı. Asıl onlar sınır bozuyor.Ben hep soyluyorum. Evliyim gencim işimiz gücümüz var bu dogsun bir daha dogurucam kime ne
Resimde görünmüyor galiba akşam eve gidince bakayım ozaman hiç ona dikkat etmedim kaç mm dediyok canım 5+5 te 8 cm kese imkansız gs yazar oda mmdir cm olması imkansızseyhan60
ama sata uyumlu çıktıysa mm yazmasada problem değil sen gttiğinde kaç haftalıktıResimde görünmüyor galiba akşam eve gidince bakayım ozaman hiç ona dikkat etmedim kaç mm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?