2 can doğum paketi diye geçiyo demir sigortaTesekkur ederim. Detaylica paylastigin icin . ,Çok incesin:)
hangi sigorta şirketine ait bu bilgiler?
Ben ıstanbul'dayim. Daha avantajlı olabilirim sanırım bu konuda. Araştırayım bakalım. Teşekkürler
Aslında şirketlerin yaptığı özel sigortalar hamilelikleri kapsıyor çoğunlukla. Senin talihsizliğin olmuş sanırım
Ozel saglik sigortasi olmayanlar, ne yapmayi dusunuyorsunuz ?
Hamilelik için Tamamlayıcı sağlık sigortaları varmış. Bazı sigorta firmaları uyguluyormus. Sizlerden var mi yaptırmayı düşünen?
Ben araştırma asamasındayım
Hamileyken yapilabilecek sigorta var ama onunda anlasmali hastane sayisi az. Demir sigorta çalışıyor bu kapsamdahamile kaldıktan sonra yapılan tamamlayıcı sağlıklarda temınat dışı kalıyorsunuz
bacağım çekiliyo kuyruk sokumum ağrıyo arkadaşım var 2 çocğu var dediki vücut şimdiden değişiyo doğuma adapte oluyo organlar yer değiştirmeye başladı gayet normal ama doktora sölicem magnezyum isticem sanırım canımKızlar kuyruk sokumumda ağrı var dünden beri, oturup kalkarken epey ağrı yapıyor. Karında kasıkta batma falan zaten vardı 3-4 gün geçip tekrar başladı ama kuyruk sokumunda ağrı olmamıştı hiç. Yaşayan var mı?
bacağım çekiliyo kuyruk sokumum ağrıyo arkadaşım var 2 çocğu var dediki vücut şimdiden değişiyo doğuma adapte oluyo organlar yer değiştirmeye başladı gayet normal ama doktora sölicem magnezyum isticem sanırım canım
valla benim hemşire ebe doktorla muhattap olmuyosun onla görüşüyosun ağırlık olarak bi test değerlendirmesinde doktor devreye girer bana öyle bişey demedi canım hatta telefonda bilgilerimi aldı 19. haftada görüşürüz dediBen sabah aile hekimime gittim canım ne sorduysam doktorun değerlendirir dedi, kuyruk sokumu ağrısını da sordum ultrasondan anlaşılır bebek yer mi değiştiriyo tutunmaya mı çalışıyo doktorunun bakması lazım dedi. Bir de gebelik kartı çıkartıcaz kalp atışlarını duyduktan sonra gel demişti daha önce. Gebelik kartı denen şey nasıl bi şey? Bana sadece 20. haftanda gel aşı olucaksın dedi, bu kadar mı bu aile hekimlerinin yaptıkları. Daha ultrason kağıdındaki haftayı okuyamadı kadın nerde yazıyo nerde yazıyo diye boş boş baktı.
Çok teşekkür ederimGözükür ben 5+1 de gördüm
gecmis olsun canim ne vicdansiz insanlar varKızlar günaydın dün hiç giremedim
arabamın plakalarını çalmışlar 3 ayrı yerde soygun yapılmış bi kişinin üzerine arabayı sürmüşler ciddi bi olayın içine düştüm.
Birde sancaktepede helikopter düştü görmüşsünüzdür benim ifade vermem gereken karakolda herkesi oraya göndermişler bütün gün süründüm karakol ilçe emniyet noter plaka basım yeri şaka gibi bi gün geçirdim
Bende çok sabırsızim ya zaman geçmiyorBende 5+3 um daha randevum cuma günü bence görünür bende daha göremedim. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Merhaba AA ne tesadüf benimde son regl tarihim 20 EkimMerhaba ben de bgn gittim 5+2 görünüyordu sitede son adet 20 Ekim. Çok şükür göründü kese boyut olarak 6. Haftaya uyumlu dedi.
sağol canım evet malesef kötüler dolu etrafta ben karıncaya basmamak için seke seke yürüyen bi insanım onları düşündükçe kahroluyorum vallahigecmis olsun canim ne vicdansiz insanlar var
O zaman ultrasonun da zararlı olduğunu düşünmesi lazım değil mi... Zaten ben bir yazı okumuştum bu utrasonun ilk çıktığı yıllar bunu icat eden mühendisler ultrasonun ilk 3 ay kullanılmaması gerektiğini söylemişler ama tabi zararlı olup olmadığını kimse tam olarak ölçemez ki yani ne bilim inşallah değildir.. Zaten ben ilk 3 ay en fazla 1 kere girmeyi düşünüyorum onun için de bir 9. ya da 10. haftayı fln bekliyorum. Ne olur ne olmaz.Canım bende özellikle duymak istedigimi söyledim Dr yeni yapılan yayınlarda doplerin zararlı olduğu yönünde açıklamalar yapıldı o yüzden bu haftalarda özellikle çok tercih etmiyoruz dedi
Ultrasonun zararlı etkisi radyasyon gibi değil ancak düşükte olsa bebeğin kalbinin üzerinde ısınmaya sebep oluyomuş bu yüzden 4 dakikadan daha uzun süren ultrason taramasında zarar verecek boyuta ulaşıyormuş ultrasonu kısa tutmalarının sebebi bu. Bu ilk 3 ay için geçerli zaten bebek küçük kalp küçük saniyelik bakmalarda bi sıkıntı yaratmazmışO zaman ultrasonun da zararlı olduğunu düşünmesi lazım değil mi... Zaten ben bir yazı okumuştum bu utrasonun ilk çıktığı yıllar bunu icat eden mühendisler ultrasonun ilk 3 ay kullanılmaması gerektiğini söylemişler ama tabi zararlı olup olmadığını kimse tam olarak ölçemez ki yani ne bilim inşallah değildir.. Zaten ben ilk 3 ay en fazla 1 kere girmeyi düşünüyorum onun için de bir 9. ya da 10. haftayı fln bekliyorum. Ne olur ne olmaz.
Amin canım aminn sağol Allah razı olsun canımHerkese hayırlı saglikli gunler dilerim. @Meylen canım çok geçmiş olsun.İnsanlar yoldan çıkmış kendi hakkı olmayan birşeyi nasıl alabilirler.Hic Allah korkusu kalmamış.Allah beterinden korusun.Vicdan versin insanlara...
Canını sıkma bence vücut neye ihtiyaç duyuyorsa sen de öyle hissediyorsun. Aidin Salihin kitabında okumustum bazı anneler çok kusar birşey yiyemez ya işte aslında açlık ile organlar dinlendiriliyor arındırılıyor hani açlık kürleri olur ya detoks için.. Vücudun demekki detoksa ihtiyacı var ki yiyesi olmuyor insanın. Ama bunu hissetmeyen asıl iştahı açılan da oluyor benim de daha midem bulanmadı, bir iki kere hafif hafif.. ama iştah desen 1500GUNAYDIN KIZLAR
SİZ BULANTILARDAN BAHSEDERKEN BENDE BULANMAMALARDAN BAHSEDEYIM :)
BENIM MIGDEM HIC BULANMIYO ÖNCEKI HAMILELIGIMDE BULANMAMISTI 9 AY BOYUNCA YEMISTIM 25 KİLO ALMISTIM
Bİ TANE HAMILELIGIMDE DE BİR AYDA 5 KİLO VERMİŞTİM O DERECE KUSMUŞTUM
ŞİMDİ KESKE YINE KUSSAMDA ÇOK KILO ALMASAM DIYORUM AMA GELMIYOR
SANIRIM YINE SITRES YAPMAYA BAŞLADIM YARIN DOKTORA GIDICEM DEVLETTEKINE O TARIH VERMEDI BENDE SORMAYI UNUTMUSTUM 2 HAFTA ÖNCE GITTIM ONA TEKRAR GIDICEM
AKLIMA KÖTU ŞEYLER GETİRMEK İSTEMİYORUM AMA KORKUYORUM YA KALBİ DURMUSSA DIYE
Allah"tan da korkmuyorlar nasil kendi hakkin olmayana el uzatirsinsağol canım evet malesef kötüler dolu etrafta ben karıncaya basmamak için seke seke yürüyen bi insanım onları düşündükçe kahroluyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?