• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
GUNAYDIN KIZLAR

SİZ BULANTILARDAN BAHSEDERKEN BENDE BULANMAMALARDAN BAHSEDEYIM :)

BENIM MIGDEM HIC BULANMIYO ÖNCEKI HAMILELIGIMDE BULANMAMISTI 9 AY BOYUNCA YEMISTIM 25 KİLO ALMISTIM

Bİ TANE HAMILELIGIMDE DE BİR AYDA 5 KİLO VERMİŞTİM O DERECE KUSMUŞTUM

ŞİMDİ KESKE YINE KUSSAMDA ÇOK KILO ALMASAM DIYORUM AMA GELMIYOR

SANIRIM YINE SITRES YAPMAYA BAŞLADIM YARIN DOKTORA GIDICEM DEVLETTEKINE O TARIH VERMEDI BENDE SORMAYI UNUTMUSTUM 2 HAFTA ÖNCE GITTIM ONA TEKRAR GIDICEM

AKLIMA KÖTU ŞEYLER GETİRMEK İSTEMİYORUM AMA KORKUYORUM YA KALBİ DURMUSSA DIYE :KK43:

Kızlar benim de midemde garip bi his var bulantı desen değil normal desen değil ağzımın tadı yok derler ya öyle işte böyle mi başlıyo acaba
Aynen oyle benim son 2 haftadır. Bisi yiyesim yok yesemde ne yicem bilmiyorum canim hic birsey istemiyor. Bulantı cok agir kokularda oluyor ama bi tuhaf bi his var bende de bulanti hissi diye nitelendiriyorum.

Günaydın güze hamişler.
Ben kabusla uyandım çok korktum kanamam başlamıştı düşük yapıyordum kimse de bisey yapmıyordu uyandım hemen tuvalete koştum şükür bisey yok .:anne:

Günaydın güze hamişler.
Ben kabusla uyandım çok korktum kanamam başlamıştı düşük yapıyordum kimse de bisey yapmıyordu uyandım hemen tuvalete koştum şükür bisey yok .:anne:
Bu ruyayi gormeyen kaldi mi :) endiselerimiz ruyalarimizi etkiliyor sanırım. Bende gördüm canım ayni rüyayı. Icini ferah tut. Bebislerimiz önce Allaha emanet.

Günaydınlar. :KK200:
Kafam daha ayılmadan (isteksizlik moduna girmeden) guzel bi kahvalti yapip zorla vitamin protein kalsiyum aldirma yolunu seçmiş biri olarak hepinizi selamlıyorum. :KK71:
Istahim cok açık hiç birseyim yok diyenlere ayrica selam olsun. Masallah demeyi ihmal etmesinler:nazar:
Benim kahvaltıdan sonra bulantı oldu :(

Kızlar günaydın dün hiç giremedim
arabamın plakalarını çalmışlar 3 ayrı yerde soygun yapılmış bi kişinin üzerine arabayı sürmüşler ciddi bi olayın içine düştüm.
Birde sancaktepede helikopter düştü görmüşsünüzdür benim ifade vermem gereken karakolda herkesi oraya göndermişler bütün gün süründüm karakol ilçe emniyet noter plaka basım yeri şaka gibi bi gün geçirdim

Ozel saglik sigortasi olmayanlar, ne yapmayi dusunuyorsunuz ?

Hamilelik için Tamamlayıcı sağlık sigortaları varmış. Bazı sigorta firmaları uyguluyormus. Sizlerden var mi yaptırmayı düşünen?
Ben araştırma asamasındayım

Kızlar günaydın dün hiç giremedim
arabamın plakalarını çalmışlar 3 ayrı yerde soygun yapılmış bi kişinin üzerine arabayı sürmüşler ciddi bi olayın içine düştüm.
Birde sancaktepede helikopter düştü görmüşsünüzdür benim ifade vermem gereken karakolda herkesi oraya göndermişler bütün gün süründüm karakol ilçe emniyet noter plaka basım yeri şaka gibi bi gün geçirdim
İşe bak, halledebilmissinizdir umarım islerinizi, bı daha bı daha yorulmazsiniz.

Back