• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar günaydın dün hiç giremedim
arabamın plakalarını çalmışlar 3 ayrı yerde soygun yapılmış bi kişinin üzerine arabayı sürmüşler ciddi bi olayın içine düştüm.
Birde sancaktepede helikopter düştü görmüşsünüzdür benim ifade vermem gereken karakolda herkesi oraya göndermişler bütün gün süründüm karakol ilçe emniyet noter plaka basım yeri şaka gibi bi gün geçirdim

Olaya bak ya. Cok geçmiş olsun
Peki suan her şey yolunda mı?

İşe bak, halledebilmissinizdir umarım islerinizi, bı daha bı daha yorulmazsiniz.
Çok üzüldüm inanılmaz derecede asabım bozuldu karakola ifade vermeye gidiyorum kartal emniyetten beni arıyolr plkanızı siz mi kullanıyosunuz çalındı mı diye dedim çalındı bağlı olduğum karakola gidiyorum şimdi hanımefendi durum ciddi 3 dükkan soyulmuş birde yaralama var diyince kan beynime fırladı resmen bu halimle beni soktukları durumu anlatamam.
Tamam bana bişey olmadı olamazda ama Allah yanlarına koymasın başka bişey demiyorum umarım kimsenin canı çok yanmamıştır.

Ozel saglik sigortasi olmayanlar, ne yapmayi dusunuyorsunuz ?

Hamilelik için Tamamlayıcı sağlık sigortaları varmış. Bazı sigorta firmaları uyguluyormus. Sizlerden var mi yaptırmayı düşünen?
Ben araştırma asamasındayım
çok araştırdım ve 4400 dediler %15ini devlet iade ediyomuş 3740 tlye geliyo ve 5 taksit yapıyolar
seçtiğin hastaneye göre fiyat değişiyor

-Rutin kontroller ayakta tedavi teminatından karşılanacak olup yıllık 8 kez kullanım hakkınız bulunmaktadır.

-Her 1 muayene kullanımınız 3 parametreden oluşmaktadır.(Muayene, görüntüleme ve laboratuvar hizmetleri)

-Katılım payınız 15TL’dir.

-Doğum masrafları(Normal ,Sezaryen ve normal epidural doğum olmak üzere) limitsiz ve %100 kapsam dahilindedir.
-Kredi kartınıza blokeli 5,eşit taksit imkanı,(9 taksit seçeneğinde vade farkı uygulanmaktadır)

-%15 Vergi avantajı.(Toplam poliçe primi üzerinden %15 kullanılabilir)
Ücretsiz Ek Hizmetler;

-Yılda 2 seans diyetisyen,

-Yılda 2 seans psikolojik danışmanlık,

-Yılda 1 seans göz taraması,

-Yılda 1 kez diş bakım paketi(diş muayenesi,alt-üst diş taşı temizliği,diş röntgen filmi çekimi),
detaylı ultrason 3lü 4lü tarama testini kapsamıyormuş
ben fiyat çalışması yaptırdım 6 hastanede biri hariç diğerlerine aynı ücreti verdi

Hamilelik için Tamamlayıcı sağlık sigortaları varmış. Bazı sigorta firmaları uyguluyormus. Sizlerden var mi yaptırmayı düşünen?
Ben arastirmistim simdi ozel sigorta yapinca 6 ay hamile kalmamak gerekiyormus. Hamileyken yapilabilecek bu tane vardi o da demir sigortaydi sanırım onunda her hastanr ile anlasmsi yokmus benim istedigim hastane ile calismiyormus mesala. Oyle olunca ben yaptırmadım. Cok da cazip gelmedi bana. Sende bi arastir istersen canim. Belki baska cikan da olmuştur.

arabamın plakalarını çalmışlar 3 ayrı yerde soygun yapılmış bi kişinin üzerine arabayı sürmüşler ciddi bi olayın içine düştüm.
Birde sancaktepede helikopter düştü görmüşsünüzdür benim ifade vermem gereken karakolda herkesi oraya göndermişler bütün gün süründüm karakol ilçe emniyet noter plaka basım yeri şaka gibi bi gün geçirdim
Geçmiş olsun canim olmayacak iş basina gelmiş stres de kötü dikkat et kendine

Kusmanın
GUNAYDIN KIZLAR

SİZ BULANTILARDAN BAHSEDERKEN BENDE BULANMAMALARDAN BAHSEDEYIM :)

BENIM MIGDEM HIC BULANMIYO ÖNCEKI HAMILELIGIMDE BULANMAMISTI 9 AY BOYUNCA YEMISTIM 25 KİLO ALMISTIM

Bİ TANE HAMILELIGIMDE DE BİR AYDA 5 KİLO VERMİŞTİM O DERECE KUSMUŞTUM

ŞİMDİ KESKE YINE KUSSAMDA ÇOK KILO ALMASAM DIYORUM AMA GELMIYOR

SANIRIM YINE SITRES YAPMAYA BAŞLADIM YARIN DOKTORA GIDICEM DEVLETTEKINE O TARIH VERMEDI BENDE SORMAYI UNUTMUSTUM 2 HAFTA ÖNCE GITTIM ONA TEKRAR GIDICEM

AKLIMA KÖTU ŞEYLER GETİRMEK İSTEMİYORUM AMA KORKUYORUM YA KALBİ DURMUSSA DIYE :KK43:
Kusmanın hiç alakası olmuyor valla 14. Haftaya kadar kustum 3 kg verdim sonra 20 kg aldım hemde o kadar hızlı aldimki

benim şirketim ozel saglık sigortası yaptı ama hamileliği kapsamıyor.
Demir sigorta ile görüştüm 4500 civarlarında. Ama yaptıramayacağım sanırım.

Günaydın canım çok geçmiş olsun, gerçekten film gibi Allah beterinden esirgesin. İnşallah kimse ciddi bi zarar yaşamamıştır.

Benim calıstıgım kurumun anlasması var 15 tl katkı payı veriyorum ücretleri bilmiyorum o yüzden.

Anladım, ben doğum paketi için hastane bakıyorum da inşallah bulurum temiz uygun bi yer.

çok araştırdım ve 4400 dediler %15ini devlet iade ediyomuş 3740 tlye geliyo ve 5 taksit yapıyolar
seçtiğin hastaneye göre fiyat değişiyor

-Rutin kontroller ayakta tedavi teminatından karşılanacak olup yıllık 8 kez kullanım hakkınız bulunmaktadır.

-Her 1 muayene kullanımınız 3 parametreden oluşmaktadır.(Muayene, görüntüleme ve laboratuvar hizmetleri)

-Katılım payınız 15TL’dir.

-Doğum masrafları(Normal ,Sezaryen ve normal epidural doğum olmak üzere) limitsiz ve %100 kapsam dahilindedir.
-Kredi kartınıza blokeli 5,eşit taksit imkanı,(9 taksit seçeneğinde vade farkı uygulanmaktadır)

-%15 Vergi avantajı.(Toplam poliçe primi üzerinden %15 kullanılabilir)
Ücretsiz Ek Hizmetler;

-Yılda 2 seans diyetisyen,

-Yılda 2 seans psikolojik danışmanlık,

-Yılda 1 seans göz taraması,

-Yılda 1 kez diş bakım paketi(diş muayenesi,alt-üst diş taşı temizliği,diş röntgen filmi çekimi),
detaylı ultrason 3lü 4lü tarama testini kapsamıyormuş
ben fiyat çalışması yaptırdım 6 hastanede biri hariç diğerlerine aynı ücreti verdi

Tesekkur ederim. Detaylica paylastigin icin . ,Çok incesin:)
hangi sigorta şirketine ait bu bilgiler?

Ben arastirmistim simdi ozel sigorta yapinca 6 ay hamile kalmamak gerekiyormus. Hamileyken yapilabilecek bu tane vardi o da demir sigortaydi sanırım onunda her hastanr ile anlasmsi yokmus benim istedigim hastane ile calismiyormus mesala. Oyle olunca ben yaptırmadım. Cok da cazip gelmedi bana. Sende bi arastir istersen canim. Belki baska cikan da olmuştur.

Ben ıstanbul'dayim. Daha avantajlı olabilirim sanırım bu konuda. Araştırayım bakalım. Teşekkürler

benim şirketim ozel saglık sigortası yaptı ama hamileliği kapsamıyor.
Demir sigorta ile görüştüm 4500 civarlarında. Ama yaptıramayacağım sanırım.

Aslında şirketlerin yaptığı özel sigortalar hamilelikleri kapsıyor çoğunlukla. Senin talihsizliğin olmuş sanırım :(

Çok geçmiş olsun canım resmen trajikomik bir durum olmuş.

Günaydın canım çok geçmiş olsun, gerçekten film gibi Allah beterinden esirgesin. İnşallah kimse ciddi bi zarar yaşamamıştır.

Anladım, ben doğum paketi için hastane bakıyorum da inşallah bulurum temiz uygun bi yer.

çok teşekkür ederim canım amin Allah razı olsun

Back