Canm ben daha kötüsünü söyliyim, benim 6. Haftada bir kova kanamam, üzerine de kanama alanım oluştu 2 kesenin arasında. Hemen iğne+ progestana başlandı. Şuanda 9,5 haftadayım, bir sorunum yok çok şükür. O ara kanama olaylarını da araştırmıştım, her kanama demek düşük demek değil(çoğu sağlıklı gebelikte olabiliyor) ama bebek sağlıksızsa da ne yapsak durmaz. O yüzden içini ferah tut, yorulmamaya bak.Slm kızlar bugün doktora gittim keseyi gördüm 5+5 çıktı hamilelik günüm dün kahverengi lekelenmem oldu demiştim .kesenin yanında bir karartı gördü burdan hafif bir kanama olmuş dedi iğne verdi hemen yaptırdım progestan verdi geceleri birtane içeceksin dedi haftaya kalp sesini duymaya gel dedi.Kesenin yanında gördüğü karartı kanama kafama takıldı ya geçmezse varmı sizde böyle olanlar geçtimi nasıl bir süreç izlediniz
valla kına yak bence sen, şuanda hepimiz seni kıskanıyoruzTamam canım benımde ağrılarım oluyor bulantım yok :)
Canım benim ben senin kalbinin temizliğine inanıyorum, hissediyorum. İnş sıkıntın neyse, onu da çözersin. Akşam da dua edicem senin içinMerhabalar canlarım.Bugun biraz iyiyim çok şükür.Sadece 2 defa bulantı oldu (Buna bile seviniyorum düşünün.) Veeeee günler sonra ilk defa yemek yapabildim çok mutluyum.Ve akşamdan beri hazır su içebildim.Umarim böyle gider.Dune kadarki son 1 haftam sürekli bulantı-kusma ile geçti.Ayva yiyorum belki de o iyi geldi bulantıya.Yazilari okuyamadım sınavlarım olunca @Meylenlavitabellamk solmez @hayalumut1719 H Hinctugba kubra5505 @nisem12 Synonyms ......nickini hatırlayamadığım arkadaşlar nasılsınız?Nasıl gidiyor hamişlik.Umarim herşey yolundadır.Hepimiz Allaha emanet olalım.Yarin benim için önemli birgün.Bi sikintim var hamilelikle ilgili degil.O sikintimdan kurtulmak icin butun arkadaşlardan çok dua bekliyorum.
Bence oda cok iyi degildir canim doktorlar bile cok kisa sure bakiyor kalp atisina150-200 MÜ GAYET UYGUN AMA GÜVENLİ Bİ SİTE OLMASI LAZIM
Evet canim malesef bizde bulamamistik clexene alisinca oksapar biraz bna zor geldi dun ilk defa onu vurdum hem ignesi kalin hemde clexane gibi degil igneyi geri cekmekte cok zorlandim ama mecbur vurulcazSabahtan beri kaç tane eczane ile görüştüm sayamadım artık hiç bir yerde clexane ya da enox yokbı yerde oksapar buldum iki kutu peki o bitince ? Çok moralim bozuk bugün dokunsalar aglarim
Merhabalar canlarım.Bugun biraz iyiyim çok şükür.Sadece 2 defa bulantı oldu (Buna bile seviniyorum düşünün.) Veeeee günler sonra ilk defa yemek yapabildim çok mutluyum.Ve akşamdan beri hazır su içebildim.Umarim böyle gider.Dune kadarki son 1 haftam sürekli bulantı-kusma ile geçti.Ayva yiyorum belki de o iyi geldi bulantıya.Yazilari okuyamadım sınavlarım olunca @Meylenlavitabellamk solmez @hayalumut1719 H Hinctugba kubra5505 @nisem12 Synonyms ......nickini hatırlayamadığım arkadaşlar nasılsınız?Nasıl gidiyor hamişlik.Umarim herşey yolundadır.Hepimiz Allaha emanet olalım.Yarin benim için önemli birgün.Bi sikintim var hamilelikle ilgili degil.O sikintimdan kurtulmak icin butun arkadaşlardan çok dua bekliyorum. [/QUOTE
Çok sağol canım inşallah benimde geçerCanm ben daha kötüsünü söyliyim, benim 6. Haftada bir kova kanamam, üzerine de kanama alanım oluştu 2 kesenin arasında. Hemen iğne+ progestana başlandı. Şuanda 9,5 haftadayım, bir sorunum yok çok şükür. O ara kanama olaylarını da araştırmıştım, her kanama demek düşük demek değil(çoğu sağlıklı gebelikte olabiliyor) ama bebek sağlıksızsa da ne yapsak durmaz. O yüzden içini ferah tut, yorulmamaya bak.
Doppler cihazı canım kalp sesini duymak icin turkiyedeyimultrasondan mi bahsederken böyle dedi? Gerçi ben ona da girmiyorum pek ama böyle bir görüşü olan doktor ilk defa duydum.
edit; Yoksa yurt dışında mısınız?
Slm kızlar bugün doktora gittim keseyi gördüm 5+5 çıktı hamilelik günüm dün kahverengi lekelenmem oldu demiştim .kesenin yanında bir karartı gördü burdan hafif bir kanama olmuş dedi iğne verdi hemen yaptırdım progestan verdi geceleri birtane içeceksin dedi haftaya kalp sesini duymaya gel dedi.Kesenin yanında gördüğü karartı kanama kafama takıldı ya geçmezse varmı sizde böyle olanlar geçtimi nasıl bir süreç izlediniz
Merhabalar canlarım.Bugun biraz iyiyim çok şükür.Sadece 2 defa bulantı oldu (Buna bile seviniyorum düşünün.) Veeeee günler sonra ilk defa yemek yapabildim çok mutluyum.Ve akşamdan beri hazır su içebildim.Umarim böyle gider.Dune kadarki son 1 haftam sürekli bulantı-kusma ile geçti.Ayva yiyorum belki de o iyi geldi bulantıya.Yazilari okuyamadım sınavlarım olunca @Meylenlavitabellamk solmez @hayalumut1719 H Hinctugba kubra5505 @nisem12 Synonyms ......nickini hatırlayamadığım arkadaşlar nasılsınız?Nasıl gidiyor hamişlik.Umarim herşey yolundadır.Hepimiz Allaha emanet olalım.Yarin benim için önemli birgün.Bi sikintim var hamilelikle ilgili degil.O sikintimdan kurtulmak icin butun arkadaşlardan çok dua bekliyorum.
Benim hiç bilgim yok canım olsa yazardımKızlar gebelikte kist hakkında bilginiz varmı?
Merhaba arkadaşlarKızlar gebelikte kist hakkında bilginiz varmı?
Sağol canım insallah oyledir zor hamile kaldım ondan biraz endiselendimMerhaba arkadaşlar
Benim ilk gebeliğimde vardı
Dr gebeliği besleyen bir kist olduğunu söylemişti
Yavaş yavaşta küçülüp kayboldu
Muhtemelen seninkide öyledir
Bebiş büyüdükçe oda kaybolur gider inşaALLAH
Benimde iştahım çok açıktı şimdi aynısı bende de başladı hiç bir yemeği çekmiyor canım ne sebzesi ne eti.Hanimlar benimde hic yemek yiyesim yok. Yemek istedigim seylerde anca makarna. Saglikli yemekleri aklimdan geciriyorum belki canim ister diye hiçç. Bu hep boyle mi gidecek
Aynı ben de öyleyim bütün yemeklerden tiksindim. hamd olsun kusmam yok ama kahvaltıda sadece peynir ve çay ile besleniyorum başka bişey yemiyorum. YEmek düşünmek bile midemi bulandiriyor. Inşallah 3 aydan sonra tamamen herşey tersine döner.Hanimlar benimde hic yemek yiyesim yok. Yemek istedigim seylerde anca makarna. Saglikli yemekleri aklimdan geciriyorum belki canim ister diye hiçç. Bu hep boyle mi gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?