2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben 5+1 im yarın ilk kez gideceğim nasipse. Bgn ilk defa midem bulandı 2 kez çıkardım. Göğüslerimde hassasiyet haricinde başka belirtim yok şimdilik. Sizce yarın karın us da görebilir miyim keseyi ? Ve vajinal den çekiniyorum şart mı Doğum yaklaşana kadar ?

gobusten görmezse bakar cnm ...kasma kendini cnm belirsizlik yaşayacağına baksin

Benimde geçen pazartesi 5+2 de karından 12 mm kese göründü canm.Kiloluyum birde yine de göründü şükür.Seninde görünür inşallah

Kızlar çatlak kremlerine vs baslamaya basladınız mı 6+3 bekliyorum yorumlarınızı hepinize hayırlı geceler

Merhaba kızlar bende anne olacağımı yeni öğrendim. 8ekimde son adetimi oldum ama bir sonraki adet dönemimden önce yani 28 ekimde kanamam oldu 3gün boyunca neredeyse normal adet yoğunluğunda. Daha önce doktora gitmiştim ve enfeksiyon nedeni ile fitil vermişti onu kullandım ve 7 gün boyunca kahverengi leke geldi yani 10 gün boyunca kanamam oldu bende adet oldum sandım. Cuma günü doktora gittim adet günüm 3gün geçmişti belki çıkar umuduyla gittim *** süpriz 6 hafta 3günlük hamilesiniz dedi hatta kalp atışını bile dinledik. Doktorum hamilelik taraması için tahlil yaptırmamı istedi tahlil sonuçlarım temiz ama idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı. Dünyam başıma yıkıldı düşük riskiniz olabilir dedi bir sürü ilaç verdi
Pruluton (düşük iğnesiymiş haftada 1)
İnfex 200 mg (antibiyotik sabah akşam)
Üromisin saşe (3gün ara ile toz halinde)
Crinone (progesteron)

Tabi bunların yanında folik asit. Bu kadar ilaç kullanmak beni çok tedirgin ediyor. Ne midem bulanıyordu nede kasık agrım vardı. Ama dünden beri sol kasığımda sancı oluyor. Psikolojik demek istiyorum ama çok tedirginim. Enfeksiyon da düşük riskini artırıyormuş lütfen yardım edin ne yapmalıyım. Her gün doktora gidip kalp atışlarını dinlememek için kendimi zor tutuyorum

öncelikle hayırlı olsun rabbim ol dedi oldu ...yoksa o kadar badireden çıkıp sana nasıl gelsin..ne güzel kalp atışında duymussun.. cok guzel herşey öyle düşün..ben daha kalp atışını duymadım kafamda elli soru var uyku tutmadı sırf bu yuzden

Merhaba hanımlar ben de son reglime göre şuan 7+1’m ama ultrasonada doktor 6+4 olduğunu söyledi kalp atışını da duydum çok şükür ama ultrasnda görünmedi sesi açınca duyuldu bu normal mi?

Ne kadar çıktı enfeksiyon bende de var biraz

Kalp atışını duymayı çok isteyenler doppler cihazı da alabilirsiniz bir 150-200 tl'den başlıyor iyi olanların fiyatları (ama daha ucuzları da var) alıp istediğiniz zaman kalbini dinleyebilirsiniz :) Yani ben hiç kullanmadım ama bir forumda okumuştum bazı kullananların yorumlarını. Onu da insan süreki açıp açıp dinlemek ister bağımlılık yapar bence ama imkanı olan ve çok isteyen düşünebilir.

Valla tebrik eserim ben çok korkuyorum moralim çok bozuk ama benimkiler çok çok yakın olacak aralarında 18 ay olacak
CANIM BENIM YANI BENDE BASIAM NELER GELECEK YANI ORTAM NASIL OLACAK TAM BILMIYORUM AMA HAYAL EDIYORUM HEP TEMPOLU OLACAK :) AMA BI ANDA O TEMPODA GECER GIDER GUNLER. BENIM KIZIM GECE EN AZ 10 DEFA UYANIR. OYLELIKLE KARAR VERDIM. MADEM UYANIYORUM. IKINCIDE OLSUN KI. AYRI AYRI UYANMAYIM DEDIM): ZATEN COK ASIRI ISTIORDUM ARD ARDA. SENDE BOZMA MORALINI INAN KI GECER GIDER

BEN 3 GUN ONCE EMMEDEN KESTIM. BAYA ALISIYORUZ. TAM ALISTIKTAN SONRA ODASINI AYIRACAGIM.
SONRA TEMMUZDAN ONCE MAYIS DA 2 YASINDA OLUYOR. O ZAMANDA TUVALET EGITIMINE BASLAYIM DIYE DUSUNUYORUM. YOKSA BEBEK DOGDUKTAN SONRA TUVALETI OGRENMEZ GALIBA

Öncelikle hayırlı olsun. Ama ben anlayamadım. Adeti üç gün geçtiğinde 6+3 günlük hamile mi çıktınız ve kalp atışını mı dinlediniz?

150-200 MÜ GAYET UYGUN AMA GÜVENLİ Bİ SİTE OLMASI LAZIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…