hihi aynen:))))Okadar çok çişe gidiyorum ki artık günün yarısı çiş yapmakla geçiyo .
Bende var canim sol tarafim hep sert sanirim yoruldugumda artiyor dinlendigimde yumusuyor onu fark ettim insallah gecerKızlar kasikbolgenizde sertlik varmi
gobusten görmezse bakar cnm ...kasma kendini cnm belirsizlik yaşayacağına baksinBen 5+1 im yarın ilk kez gideceğim nasipse. Bgn ilk defa midem bulandı 2 kez çıkardım. Göğüslerimde hassasiyet haricinde başka belirtim yok şimdilik. Sizce yarın karın us da görebilir miyim keseyi ? Ve vajinal den çekiniyorum şart mı Doğum yaklaşana kadar ?
Ben 5+1 im yarın ilk kez gideceğim nasipse. Bgn ilk defa midem bulandı 2 kez çıkardım. Göğüslerimde hassasiyet haricinde başka belirtim yok şimdilik. Sizce yarın karın us da görebilir miyim keseyi ? Ve vajinal den çekiniyorum şart mı Doğum yaklaşana kadar ?
Benimki 5+3 ken görünmüştü canım inş görünürgobusten görmezse bakar cnm ...kasma kendini cnm belirsizlik yaşayacağına baksin
Yormuşundur farkında olmadan canım kendini banada oldu devamı gelirse görün bi doktoruna ama..Kızlar şimdi eve geldim Kahverengi lekenlenme olmuş neden olabilir
Henüz erken ama başlamayı düşünüyorsan en iyi nemlendirici kakao yağı bilginizeKızlar çatlak kremlerine vs baslamaya basladınız mı 6+3 bekliyorum yorumlarınızı hepinize hayırlı geceler
öncelikle hayırlı olsun rabbim ol dedi oldu ...yoksa o kadar badireden çıkıp sana nasıl gelsin..ne güzel kalp atışında duymussun.. cok guzel herşey öyle düşün..ben daha kalp atışını duymadım kafamda elli soru var uyku tutmadı sırf bu yuzdenMerhaba kızlar bende anne olacağımı yeni öğrendim. 8ekimde son adetimi oldum ama bir sonraki adet dönemimden önce yani 28 ekimde kanamam oldu 3gün boyunca neredeyse normal adet yoğunluğunda. Daha önce doktora gitmiştim ve enfeksiyon nedeni ile fitil vermişti onu kullandım ve 7 gün boyunca kahverengi leke geldi yani 10 gün boyunca kanamam oldu bende adet oldum sandım. Cuma günü doktora gittim adet günüm 3gün geçmişti belki çıkar umuduyla gittim *** süpriz 6 hafta 3günlük hamilesiniz dedi hatta kalp atışını bile dinledik. Doktorum hamilelik taraması için tahlil yaptırmamı istedi tahlil sonuçlarım temiz ama idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı. Dünyam başıma yıkıldı düşük riskiniz olabilir dedi bir sürü ilaç verdi
Pruluton (düşük iğnesiymiş haftada 1)
İnfex 200 mg (antibiyotik sabah akşam)
Üromisin saşe (3gün ara ile toz halinde)
Crinone (progesteron)
Tabi bunların yanında folik asit. Bu kadar ilaç kullanmak beni çok tedirgin ediyor. Ne midem bulanıyordu nede kasık agrım vardı. Ama dünden beri sol kasığımda sancı oluyor. Psikolojik demek istiyorum ama çok tedirginim. Enfeksiyon da düşük riskini artırıyormuş lütfen yardım edin ne yapmalıyım. Her gün doktora gidip kalp atışlarını dinlememek için kendimi zor tutuyorum
Ne kadar çıktı enfeksiyon bende de var birazMerhaba kızlar bende anne olacağımı yeni öğrendim. 8ekimde son adetimi oldum ama bir sonraki adet dönemimden önce yani 28 ekimde kanamam oldu 3gün boyunca neredeyse normal adet yoğunluğunda. Daha önce doktora gitmiştim ve enfeksiyon nedeni ile fitil vermişti onu kullandım ve 7 gün boyunca kahverengi leke geldi yani 10 gün boyunca kanamam oldu bende adet oldum sandım. Cuma günü doktora gittim adet günüm 3gün geçmişti belki çıkar umuduyla gittim *** süpriz 6 hafta 3günlük hamilesiniz dedi hatta kalp atışını bile dinledik. Doktorum hamilelik taraması için tahlil yaptırmamı istedi tahlil sonuçlarım temiz ama idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı. Dünyam başıma yıkıldı düşük riskiniz olabilir dedi bir sürü ilaç verdi
Crinone (progesteron)
Tabi bunların yanında folik asit. Bu kadar ilaç kullanmak beni çok tedirgin ediyor. Ne midem bulanıyordu nede kasık agrım vardı. Ama dünden beri sol kasığımda sancı oluyor. Psikolojik demek istiyorum ama çok tedirginim. Enfeksiyon da düşük riskini artırıyormuş lütfen yardım edin ne yapmalıyım. Her gün doktora gidip kalp atışlarını dinlememek için kendimi zor tutuyorum
CANIM BENIM YANI BENDE BASIAM NELER GELECEK YANI ORTAM NASIL OLACAK TAM BILMIYORUM AMA HAYAL EDIYORUM HEP TEMPOLU OLACAK :) AMA BI ANDA O TEMPODA GECER GIDER GUNLER. BENIM KIZIM GECE EN AZ 10 DEFA UYANIR. OYLELIKLE KARAR VERDIM. MADEM UYANIYORUM. IKINCIDE OLSUN KI. AYRI AYRI UYANMAYIM DEDIM): ZATEN COK ASIRI ISTIORDUM ARD ARDA. SENDE BOZMA MORALINI INAN KI GECER GIDERValla tebrik eserim ben çok korkuyorum moralim çok bozuk ama benimkiler çok çok yakın olacak aralarında 18 ay olacak
Allah bağışlasın, bu minnak da sağlıkla gelsin, yaş aralığı da güzel bence ama iste su tuvalet egitimini doğmadan halletsek cok mutlu olacagim bir de siz odalari ayirdiniz mi? Bebek gelmeden onu da halletmek istiyorum öbür türlü cok zor olacak
Hayırlısı olsun, demekki zamanı simdiymis, zamanla bu fikre daha çok alisirsin ins. canim
Öncelikle hayırlı olsun. Ama ben anlayamadım. Adeti üç gün geçtiğinde 6+3 günlük hamile mi çıktınız ve kalp atışını mı dinlediniz?Merhaba kızlar bende anne olacağımı yeni öğrendim. 8ekimde son adetimi oldum ama bir sonraki adet dönemimden önce yani 28 ekimde kanamam oldu 3gün boyunca neredeyse normal adet yoğunluğunda. Daha önce doktora gitmiştim ve enfeksiyon nedeni ile fitil vermişti onu kullandım ve 7 gün boyunca kahverengi leke geldi yani 10 gün boyunca kanamam oldu bende adet oldum sandım. Cuma günü doktora gittim adet günüm 3gün geçmişti belki çıkar umuduyla gittim *** süpriz 6 hafta 3günlük hamilesiniz dedi hatta kalp atışını bile dinledik. Doktorum hamilelik taraması için tahlil yaptırmamı istedi tahlil sonuçlarım temiz ama idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı. Dünyam başıma yıkıldı düşük riskiniz olabilir dedi bir sürü ilaç verdi
Crinone (progesteron)
Kalp atışını duymayı çok isteyenler doppler cihazı da alabilirsiniz bir 150-200 tl'den başlıyor iyi olanların fiyatları (ama daha ucuzları da var) alıp istediğiniz zaman kalbini dinleyebilirsiniz :) Yani ben hiç kullanmadım ama bir forumda okumuştum bazı kullananların yorumlarını. Onu da insan süreki açıp açıp dinlemek ister bağımlılık yapar bence ama imkanı olan ve çok isteyen düşünebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?