2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar 5+3 te keseyi gördük 6+3te de kalp atışını duyduk maşallah. Nanilmaz mde bulantı var 24saat sürüyor. İki gündür zencefil kapsül kullanıyorum bi tık daha iyiyim.
Bir de bi arkadaş liste yapıyordu kalp atışını duyanları neydi acaba o

Cok asiri degil ama adetin son gunlerinde gelen akıntı gibi. Yani endiselenmeli miyim bilemiyorum, ilcedeyim, en yakin hastane 1 saat uzaklikta ve doktorda yer yok. Suan hicbir sey yapamıyorum.
Acile gitsen ? Acilde bakabilirler

Kızlar bana cevap yazın lütfen lekelenme ve bel ağrısı olan sorun çıkıyormu lütfen cevap

Merhabalar, ben de sali günü kalp atışlarını duymaya gideceğim cok heyecanlıyım..İnsallah güzel haberler alırım doktordan

Kızlar bana cevap yazın lütfen lekelenme ve bel ağrısı olan sorun çıkıyormu lütfen cevap
öncelikle sakin kalin lütfen ,doktora gidin muayene olun isterseniz, her kafadan bir sesle moraliniz bozulmasın.. benim o dedikleriniz olmadıgı icin o konuda bir sey diyemeyeceğim..insallah bir sıkıntınız yoktur

Merhaba yarın gitseydiniz de göreblrdnz bende salı 5 haftalık olacağım salı gideceğim inşallah kese için.

Kan değerlerin kaçtı en son nezaman yaptırdın Cuma gidecektim 3000 lerdeydi değerim doktor daha küçük Pazartesi gel dedi çok siniryim o doktora bu arada bel ağrım var
Pazartesi 2.000 civarındaydı çarşamba 4.000lerdedir dedi karından görünmedi vajinal göründü tam 5 haftalık dedi, biraz yat bakalım dinlen geçecek mi inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…