Oğlum şu an 44 aylık.Kardesi doğduğunda 4 yaş 4 aylık olacak inşaallah.Çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum.Devamli okuyorum cocuk gelisimi kitaplarini.Oglum sakin sevgi dolu bi çocuk maşaallah.Kiskanclik olursa basedebilecegimizi umuyorum.O günler gelsin inşallah yöntemlerimizi buradan paylaşırız.
Kizlar selam, komik bisi solicem dun aksamdan beri siteye girisimim kural ihlali gerekcesiyle engellenmisti:) simdi acilmis. son bir haftadir tek yazistigim konu da burasi. Neden olur boyle birsey fikri olan var miben ve bebisler siteye cok alindik acikcasi
Bu gün dikkatimi çekti canım. Hesabin gecici olarak engellenmisti.Birini mi.kizdirdin acaba? Şikayet mi eden oldu
Neyse siz iyi olunda gerisini boş ver
Bu gün dikkatimi çekti canım. Hesabin gecici olarak engellenmisti.Birini mi.kizdirdin acaba? Şikayet mi eden oldu
Neyse siz iyi olunda gerisini boş ver
Valla kizlar en son sezeryan mezeryan muhabbeti oldu sonra uctum gittim ben hic anlamadim eger fikrimi soyledim diye biri sikayet ettiyse de diye, o da onun tarzi(!?!) diyip konuyu kapaticam:) aynen biz iyiyiz, yani sanirim cunku midem bugun baya bulandi, yaramazlik yapiyolar icerde demekki :) sizler nasilsiniz ozledim birgunde
Valla kizlar en son sezeryan mezeryan muhabbeti oldu sonra uctum gittim ben hic anlamadim eger fikrimi soyledim diye biri sikayet ettiyse de diye, o da onun tarzi(!?!) diyip konuyu kapaticam:) aynen biz iyiyiz, yani sanirim cunku midem bugun baya bulandi, yaramazlik yapiyolar icerde demekki :) sizler nasilsiniz ozledim birgunde
Beni bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir...
Aynen öyle diyelim, yolumuza bakalım biz..sıkma canını, bak geldin yine bizlesin.ben çok sık yazamiyorum ama takipteyim
Yani yoklugun dikkatimi çekti ve birazcik tahminlerde bulundum
Muayeneye iki hasta alarak nasil kontrol ediyorlar canim, anlayamadim .neden oyle.normal mi öyle.. Sen istemediğini söylesen, seni yalniz almazmi doktor
Ben şimdiye kadar sadece kan tahlili yaptırdım. Ultrason için yirmi gün sonra gitmeyi planlıyorum. Özel hastaneye gidicem nasipse.
Kan tahlili için devlet hastanesindeki doktora gittim. Doktorlar kalabaliktan kafayi yemiş gibi. Ve hic ilgilendikleri yok. Allah mecbur bırakmasın yani
Benim ilk hamileliğim hep hastane köşelerinde geçti. Mide bulantılarımdan gözlerimi açamıyordum. O yüzden şimdi mümkün olduğunca az doktora gidicem insallah. Sağlığımız bozulmasın yeter ki . Korkuyorum o bulantılar yine gelecek diye
Ben somada yaşıyorum doktor olarak ya özel akhisardaki betül hanıma yada izmir bergamadaki seyfettin beye gitmeyi düşünüyorum ikisi de bana maksimum 1 saatlik mesafede