- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
Evde aile hekiminin daha önce verdiği foluk asit vardı kullanıyorum 15 gündür 3 tane kaldı doktor yazar diye düşünmüştüm oda yazmamis soylemiştide halbuki 2 hasta aldı 1 ona sordu bir bana karışıklığa gitti heralde pazartesi başka doktora Gidecemğim insallah
18 aylik kizim. Dr istedigin kadar emzir dedi. Gerekli beslenmeni ve istirahatini yap. Bişey olmaz dedi. Bir kac dr 12 haftalik gebeliğe kadar emzir sonra birak dedi. Epey kararsiz kaldim ama kizimin da alismasi icin biraktim. Cunku yanimda ofoda yatiyoruz. Alisinca da odasini ayiracagim zamana yeni iki duzene alissin diye dusundumMerhaba kızınız kac aylık doktor mu soyledı kesmenızı
Devlette 3 kisi oolarak aliyorlar burda. Soyledin mi kalanlara den mi bakcan perde var arada diyor :)Muayeneye iki hasta alarak nasil kontrol ediyorlar canim, anlayamadim .neden oyle.normal mi öyle.. Sen istemediğini söylesen, seni yalniz almazmi doktor
Anladim canim, bilmiyordum.biran gözümde canlandiramadim ama perde olunca durum farklı tabiDevlette 3 kisi oolarak aliyorlar burda. Soyledin mi kalanlara den mi bakcan perde var arada diyor :)
Benim kızım 13 aylık bırakmayı dusunmuyorum acaba doktor sakınca mı gordu dıye sordum cok tesekkur ederim cevap için18 aylik kizim. Dr istedigin kadar emzir dedi. Gerekli beslenmeni ve istirahatini yap. Bişey olmaz dedi. Bir kac dr 12 haftalik gebeliğe kadar emzir sonra birak dedi. Epey kararsiz kaldim ama kizimin da alismasi icin biraktim. Cunku yanimda ofoda yatiyoruz. Alisinca da odasini ayiracagim zamana yeni iki duzene alissin diye dusundum
Etki etmemiş olabilir canım ama o tozlar antibiyotik icerdigi için dikkatli kullanmak gerekir. Kusman tozdan dolayımı yoksa normal hamilelik belirtisi kışlalarından mi?Ya kızlar bir şey soracağım. Doktorum enfeksiyon için tek dozluk bir ilaç verdi toz Ben içtim ama bir saat sonra kustum. Etki etmemiş midir acaba.
Rutin testler yapılıyor ya, onları yaptirmistik geçen hafta, sonuçlarını gösterecem canim bı de sulandırıcı iğneler için rapor çıkartıcaz nasipseNe tahlili göstereceksin canım ?
Bende de hamileliğin başındn beri akıntı var cnm
Kızlar yine çamaşırımı ıslatacak kadar akıntı başladı bacağım çekiliyor kaşık ağrım var
Rabbim hayrlı vakitte nasip etsin insaAllah :) hoş geldinHerkese iyi akşamlar bende aranıza katılabilir miyim .. tahmini Doğum tarihi 5 Ağustos ama Temmuz’da anne olacakmışım gibi içime doğuyor
Hoşbuldum cnm tşkler :)Rabbim hayrlı vakitte nasip etsin insaAllah :) hoş geldin
Ben bı öncekinde oksapar en son gidişimde enox aldım maalesef, tutuyor yerini önceki hamileligimde de kullanmistim sıkıntı olmadi çok sukur hatta enox un iğnesi daha iyi geldi bana sanki bı kutu deneyebilirsin istersenKizlar bugun clexan raporum cikti fakat hicbir eczanede clexan yok ne yapacam ya muadiller var ama tedirginim kullanmakta
Evet bir anda olmuş olmalı ebe odaya girdi baktı aa geliyor ıkın dedi kızım doğdu:)Bi anda açılma oldu demekki benim de ilki 9 saat surdu son 2 saat cok yogundu dalgalar baya bir sure acilmam olmadi sonra bir anda 6 cm acilma oldu ve ondan sonra cok yogun gecti
Muhtemelen duyulmaz daha evet.Bugün kan tahlili verdim Beta hcg 9440 çıktı 6 hafta aralığında. Son adet tarihine göre 4+6 Dayım. Pzt kadın Doğuma gideceğim kalp atışlarını duymam sor değil mi?
12 haftayı neye dayanarak söylüyorlar? Çünkü emzirmekte hiçbir sakınca yok cnm ama sen şimdiden alışsın diyorsan anlıyorum ama birden kesmek yerine yavaş yavaş azaltabilirsin hem18 aylik kizim. Dr istedigin kadar emzir dedi. Gerekli beslenmeni ve istirahatini yap. Bişey olmaz dedi. Bir kac dr 12 haftalik gebeliğe kadar emzir sonra birak dedi. Epey kararsiz kaldim ama kizimin da alismasi icin biraktim. Cunku yanimda ofoda yatiyoruz. Alisinca da odasini ayiracagim zamana yeni iki duzene alissin diye dusundum
Yok cmm sakınca yok emzirebilirsin.Benim kızım 13 aylık bırakmayı dusunmuyorum acaba doktor sakınca mı gordu dıye sordum cok tesekkur ederim cevap için
Aynı dert bende de var :) sınavın ortasında çıkmak zorunda kalmasak bari, benim midem bulaninca tansiyon dusuyo direkt :)Halsiz iştahsız bulantılı kusmalı birgün geçirdim.Yarin ve pazar sınavlarım(ikinci üni.okuyorum) var.Dua edin lütfen bana sınavda midem bulanmasın.Çok tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?