2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Muayeneye iki hasta alarak nasil kontrol ediyorlar canim, anlayamadim .neden oyle.normal mi öyle.. Sen istemediğini söylesen, seni yalniz almazmi doktor

Merhaba kızınız kac aylık doktor mu soyledı kesmenızı
18 aylik kizim. Dr istedigin kadar emzir dedi. Gerekli beslenmeni ve istirahatini yap. Bişey olmaz dedi. Bir kac dr 12 haftalik gebeliğe kadar emzir sonra birak dedi. Epey kararsiz kaldim ama kizimin da alismasi icin biraktim. Cunku yanimda ofoda yatiyoruz. Alisinca da odasini ayiracagim zamana yeni iki duzene alissin diye dusundum

Ya kızlar bir şey soracağım. Doktorum enfeksiyon için tek dozluk bir ilaç verdi toz Ben içtim ama bir saat sonra kustum. Etki etmemiş midir acaba.

Benim kızım 13 aylık bırakmayı dusunmuyorum acaba doktor sakınca mı gordu dıye sordum cok tesekkur ederim cevap için

Ya kızlar bir şey soracağım. Doktorum enfeksiyon için tek dozluk bir ilaç verdi toz Ben içtim ama bir saat sonra kustum. Etki etmemiş midir acaba.
Etki etmemiş olabilir canım ama o tozlar antibiyotik icerdigi için dikkatli kullanmak gerekir. Kusman tozdan dolayımı yoksa normal hamilelik belirtisi kışlalarından mi?

Kızlar benim bugün hiç belirtim olmadı kasık ağrısı göğüs ağrısı gibi..midem zaten hiç bulanmıyordu .birden kesilmesi normal mı acaba

Kizlar bugun clexan raporum cikti fakat hicbir eczanede clexan yok ne yapacam ya muadiller var ama tedirginim kullanmakta
Ben bı öncekinde oksapar en son gidişimde enox aldım maalesef, tutuyor yerini önceki hamileligimde de kullanmistim sıkıntı olmadi çok sukur hatta enox un iğnesi daha iyi geldi bana sanki bı kutu deneyebilirsin istersen

Halsiz iştahsız bulantılı kusmalı birgün geçirdim.Yarin ve pazar sınavlarım(ikinci üni.okuyorum) var.Dua edin lütfen bana sınavda midem bulanmasın.Çok tırsıyorum

Merhaba hanımlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay da 16 ekimde regl olmam gerekiyordu ama olmadım kan testi yaptırdım 327 çıktı geçen cumartesi bugünde doktora gittik zor ama belki kese görünür dedi. Gerçekten de göründü çok şükür haftaya erken ama kalp atışını duyabiliriz dedi normalde 6+3 de duyuluyormus ama benim 6+0 da çağırdı siz ne zaman duydunuz?? Insallah nasip olursa bu 2. Gebeliğim rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bi anda açılma oldu demekki benim de ilki 9 saat surdu son 2 saat cok yogundu dalgalar baya bir sure acilmam olmadi sonra bir anda 6 cm acilma oldu ve ondan sonra cok yogun gecti
Evet bir anda olmuş olmalı ebe odaya girdi baktı aa geliyor ıkın dedi kızım doğdu:)

Bugün kan tahlili verdim Beta hcg 9440 çıktı 6 hafta aralığında. Son adet tarihine göre 4+6 Dayım. Pzt kadın Doğuma gideceğim kalp atışlarını duymam sor değil mi?
Muhtemelen duyulmaz daha evet.

12 haftayı neye dayanarak söylüyorlar? Çünkü emzirmekte hiçbir sakınca yok cnm ama sen şimdiden alışsın diyorsan anlıyorum ama birden kesmek yerine yavaş yavaş azaltabilirsin hem
göğüslerin için daha rahat olur ağrı çekmezsin.
Benim kızım 13 aylık bırakmayı dusunmuyorum acaba doktor sakınca mı gordu dıye sordum cok tesekkur ederim cevap için
Yok cmm sakınca yok emzirebilirsin.

Kizlar selam, komik bisi solicem dun aksamdan beri siteye girisimim kural ihlali gerekcesiyle engellenmisti:) simdi acilmis. son bir haftadir tek yazistigim konu da burasi. Neden olur boyle birsey fikri olan var miben ve bebisler siteye cok alindik acikcasi

Halsiz iştahsız bulantılı kusmalı birgün geçirdim.Yarin ve pazar sınavlarım(ikinci üni.okuyorum) var.Dua edin lütfen bana sınavda midem bulanmasın.Çok tırsıyorum
Aynı dert bende de var :) sınavın ortasında çıkmak zorunda kalmasak bari, benim midem bulaninca tansiyon dusuyo direkt :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…