Oğlun kaç yaşında Allah bağışlasın. Inşallah doğunca da böyle sevgi dolu olurlar. Çünkü Oğlum bana çok düşkün kıskanır mı diye korkuyorum. Şimdiden alıştırma yapıyoruz. Sana hediye getirecek falan diyorum. doğum yapınca istediği bir şeyi hediye verecem kardeşinden gelmiş gibi falan biyerde okumuştum
Oğlun kaç yaşında Allah bağışlasın. Inşallah doğunca da böyle sevgi dolu olurlar. Çünkü Oğlum bana çok düşkün kıskanır mı diye korkuyorum. Şimdiden alıştırma yapıyoruz. Sana hediye getirecek falan diyorum. doğum yapınca istediği bir şeyi hediye verecem kardeşinden gelmiş gibi falan biyerde okumuştum
Oğlum şu an 44 aylık.Kardesi doğduğunda 4 yaş 4 aylık olacak inşaallah.Çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum.Devamli okuyorum cocuk gelisimi kitaplarini.Oglum sakin sevgi dolu bi çocuk maşaallah.Kiskanclik olursa basedebilecegimizi umuyorum.O günler gelsin inşallah yöntemlerimizi buradan paylaşırız.
Bugün kan tahlili verdim Beta hcg 9440 çıktı 6 hafta aralığında. Son adet tarihine göre 4+6 Dayım. Pzt kadın Doğuma gideceğim kalp atışlarını duymam sor değil mi?
Iste suan olanlar degil genlerde ata larda var demek ki. Dedenin dedesinde var mesela ama bilmiyorsun. Esinin tarafinda da vardir insallah da renkli gözlü olur bebisin
Merhaba benimde doğum yapacağım gün aynı sanırım bugun öğrendim bebeğim olacağını kalp atışlarını da duydum :)umarım en kısa zamanda sizde duyarsınız. Enfeksiyon için bir şey söyledi mi peki çok ciddi sorunlara neden oluyormuymuş? Bir de ilaç mı krem mi verdi bana yalnız krem verdi başka bir doktora daha görünsem mi diye düşünüyorum
Keşke folik asit için doktoru falan hiç beklemeseydin, hamilelik düşünülürken bile 3 aydan önceden başlanabiliyormuş kaldı ki sen 7 haftalıksın canım. Neyse yine de sıkıntı yapma belki idrarda enfeksiyon var diye vajinal bakmak risklidir o yüzden bakmamıştır. Ben 7+5te duydum kalp atışını, içini rahat tut.
Evde aile hekiminin daha önce verdiği foluk asit vardı kullanıyorum 15 gündür 3 tane kaldı doktor yazar diye düşünmüştüm oda yazmamis soylemiştide halbuki 2 hasta aldı 1 ona sordu bir bana karışıklığa gitti heralde pazartesi başka doktora Gidecemğim insallah
Bugün kan tahlili verdim Beta hcg 9440 çıktı 6 hafta aralığında. Son adet tarihine göre 4+6 Dayım. Pzt kadın Doğuma gideceğim kalp atışlarını duymam sor değil mi?